Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 563
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Мацки, има ли нещо като основа/база/течен коректор зелен, което да неутрализира червенините. Имам червени бузки, останалата част от лицето ми е чиста. Не ми трябват фдт-и, само с нещо да ги прикрия. Искам да нанеса и да приключа Grinning
Ползвам един зелен крем Eucerin Anti-Redness Soothing Cream, но не е баш ефективен ..
Има- виж пак зелената серия, с tiger grass на Dr Jart. Флуидът върши най-читава работа.
Ани, ще ходиш ли за проба до някъде или ще поръчваш? За яд си е със Солей, стоеше ти чудно. Пробвала ли си МAC face and body? Не препоръчвам него, а rare beauty в същото шише, за мен има по-хубав завършек, а смесен с любимата ми слънцезащита за суха кожа зимата (Avene Sunsimed) ми е достатъчен в 90% от времето през деня. Според мен ще ти хареса и Диор Глоу, а от тези, които можеш да намериш в дрогерията на смешни пари- Golden Rose nude крема и къшъна на Нивеа- в този ред. Нищо, че след Том Форд Голдън Роуз звучи като смешна препоръка, хубав е. Ако ще смесваш с нещо по-сочно, ФДТнът на Pat McGrath излиза на готини намаления често, супер водниста консистенция подобна на Том, не е толкова озаряващ, но супер се комбинира с по-сияйни продукти.

# 226
Точно щях да пиша за tiger grass dr jart, има един крем от серията-изравнява кожата доста добре.

# 227
Благодаря ви, малко ми е скъп, но ще потърся дали не е намален някъде.

# 228
Вземи малък , за да видиш дали ще ти допадне. Хидратирaй добре кожата преди него .

# 229
Благодаря ви, малко ми е скъп, но ще потърся дали не е намален някъде.
Welcome back NiaV 🤗🤗
Има черен петък от 25.11 в Сефора ,може да е по-прилична цената Simple Smile

# 230
Вземи малък , за да видиш дали ще ти допадне. Хидратирaй добре кожата преди него .

Ъмммм, кремът си е доста хидратиращ сам по себе си, та ако кожата е смесена към мазна може да няма нужда да се хидратира много добре отдолу. Флуида не съм ползвала, но ще си го сложа на листа, защото много харесвам крема.

Aaaaaaaaaaaa, чакайте! Аз имам буркана т.е. май това е т.нар. treatement, а не крема! Кремът е различен продукт! Извинете ме! Говоря за буркана!

Преди Др. Джарт ползвах едни други зелени капки за коригиране на зачервявания под ФДТ и много си ги харесвах (има ги не само в зелено, в прасковено са идеални под очите или върху пигментни петна)

Но такива цветокоригиращи продукти има ужасно много и на всякакви цени!

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 18:03 от Agent Provocateur

# 231
Бурканчето имах предвид , кремът хидратира жестоко и ми  е Любимец !

# 232
Ъмммм, кремът си е доста хидратиращ сам по себе си, та ако кожата е смесена към мазна може да няма нужда да се хидратира много добре отдолу. Флуида не съм ползвала, но ще си го сложа на листа, защото много харесвам крема.
Aaaaaaaaaaaa, чакайте! Аз имам буркана т.е. май това е т.нар. treatement, а не крема! Кремът е различен продукт! Извинете ме! Говоря за буркана!
И аз ококорих очите за буркана treatement-а, на моята хуха кожа зимата примерно е абсурд да го ползвам

Моля да ми покажете кремчето Heart Exl

# 233

https://www.drjart.com/product/28258/94008/moisturizers/cicapair … _wcB&gclsrc=aw.ds

На моята кожа бурканът си е мазничък, особено след като съм си намазала стандартната грижа за кожата, та си попивам лицето след него и преди ФДТ.
Хммм, като им гледам сайта и на буркана му викат крем Wink
https://www.drjart.com/product/29717/92633/color-corrector/cicap … 1.7_fl_oz%2F50_ml

# 234
Мерси Агентче и аз какво съм гледала, то го има на снимките
Ако намеря някъде трявъл размер ще го взема. Не ми се дават такива пари, че съм се заринала с продукти, които не ползвам. От няколко дни пазя къщата грипозна и съм се захванала яко да отделя неща и да си "разпространя" по приятелки Wink

Някой пробва ли вече новият вариант на пудрата на ЛМ ?
https://www.lauramercier.com/bestsellers/shop-all-bestsellers/tr … ent&cgid=cat10002
Колебая се дали да пробвам нещо ново -
оцветена на БайТери
Свободната на Фенти
приемам и други идеи съвсем да се колебая Wink

# 235
Casual, аз много харесвам свободните на KVD, Rare Beauty, Too Faced. Стават и за фиксиране на коректор под очите.

# 236
Здравейте отново! Дали някой може да ми помогнете в избора на цвят на Lancome Teint Ultra Wear?
Много искам да го пробвам в магазин, но в момента нямам възможност, за жалост. Lancome имат и приложение за откриване на цвят чрез видео от камерата на телефона, но резултатите ми се струват ужасно светли, да не казвам почти бели. Всички останали аpp-ове и сайтове за целта пък ми изкарват коренно различни резултати.
Кожата бих си я определила като light към light plus, с неутрален подтон.
За ориентир - използвам 2n1 на EL Double wear, а лятото 052 Clinique Anti Blemish, който вече ми идва тъмничък.

# 237
Сайтът makeup.bg OK ли е? Там намерих мини на Este Lauder Double Wear и ми се иска да вземе за проба.

# 238
За първи път пиша в тази тема. Не съм използвала фон дьо тен от тинейджърските си години, когато яко се мажех заради пъпки те( което е било грешка, но...). През годините съм имала няколко проби за Фон дьо тен и бб кремове, но винаги ми изглеждаше неестествено и се отказах.
Сега с една поръчка дойде и мостра на lankome taint miracle. Хареса ми, стоеше естествено и май се реших пак да опитам.
Питането ми е към ползващите го относно цвят 02 и цвят 03 . Baige diaphane( 03) беше мострата, но сякаш бързо потъмня при слагане на лицето. 02 лиз роуз ми се стори доста по естествен. Ако има ползващи го, нека споделят.

# 239
Ок е, от Нотино знам, че една приятелка също беше взела някакъв малък размер. Може да проверите и да сравните цените

Общи условия

Активация на акаунт