Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 522
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
Има ги в Сефора, относнo Clarins, пробвах една мостра на един, който се водеше серумен фдт, но много оксидираше.

# 301
Моят любимец е на Clarins Skin illusion. Не става на петна, не оксидира, не прави сухи участъци и лицето стои свежо и сочно. Но няма матиращ ефект.

# 302
Любимият ми продукт е прозрачна пудра. Не променя цвета на фон дьо тена и стои страхотно. Има го навсякъде.

# 303
Здравейте! Някой от Вас има ли Loreal infallible 32h fresh wear в цвят LINEN 100.
Искам да знам дали е с жълт подтон и колко е тъмен/светъл.

В момента използвам Nyx can't stop в цвят 6.3 warm vanilla и ми е абсолютно перфектен за цвета на кожата ми.
Търсих къде ли не сравнения и не успях да открия зелена светлина да поръчвам 😀

# 304
Анастасия, ако имаш ДМ или Лили най-добре тествай някъде, защото и аз лятото не си уцелих цвета, идваше ми малко тъмен и жълтеникав. Иначе наистина много хубав фдт.

Това не знам дали на някой ще му е полезно

# 305
Точно този ФТД няма Linen 100, а Natural Linen 200, и да жълт е. Мисля, че от True Match има 100 Linen и цветът е различен.

# 306
А някой, който е 110N от Clarins Skin illusion може ли да ме насочи към подходящ цвят от Loreal infallible fresh wear? В нашия ДМ няма много избор и ще поръчвам онлайн.

# 307
https://www.notino.bg/loreal-paris/infaillible-dlgotraen-techen-fon-do-ten/

Ето ... има цвят 100 Linen и то си е от Fresh wear.
Този цвят го има само в Нотино, но не и в дрогериите иначе да съм отишла.

# 308
Анастасия, може да направиш справка във findation. Напиши този, който използваш на Nyx и ще излязат много цветови аналози.

# 309
Ха! Излиза точно този цвят, за който питам - Linen 😀😀😀
Ще го поръчвам, видяло се е ... 😀 Ако не ми падне, ще е поредният ФДТ в шкафа с грешните цветове.

# 310
Извинявам се, явно наистина има и 100 Simple Smile

# 311
Ще го поръчвам, видяло се е ... 😀 Ако не ми падне, ще е поредният ФДТ в шкафа с грешните цветове.
Никога не оставям ФДТ, който ми харесва и е в леко "грешен" цвят на мира - винаги търся начин да го смеся с друг и да го "поправя" Wink

PS Да не говорим, че цветовете и на лицето и на тялото ми доста варират през сезоните въпреки слънцезащитите, та смесването на различни цветове с цел да се доближа до текущото състояние и цвят си е почти ежедневен спорт за мен Grinning Приятелките ми се потрисат!

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 18:00 от Agent Provocateur

# 312
Много ясно, Агент, съгласна. Тези дни при нужда се мажа с капка камуфлажен кънсийлър в тотално грешен цвят от МУФЕ, смесен с капка пак грешен течен хайлайт от тях и маааалко много светъл за мен Холивудски филтър на ШТ. Бива. И като цяло си умирам да си правя къшъни и какво ли не от бъркочи-подрепям.

# 313
И аз така правя, но по принуда. И то, защото имам "сгрешени" поне 5 нови крема. А хич не ми се иска. Искам да е един и да си го слагам без притеснение. А така - капка от това, капка от онова, кога малко повече, кога по-малко. И един път съм леко оранжева Joy, както ми казва едната дъщеря, друг път съм по-лъскава, а някой път и по-светла. Въобще нюанси не липсват с тези смесвания Satisfied

# 314
Здравейте, ползвали ли сте ББ крема на Biotherm aquasource bb cream и какво мислите за него?
Търся си лека основа за всеки ден, кожата ми е суха.

Общи условия

Активация на акаунт