Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 402
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Агент, отново си супер изчерпателна.
Мисля че точно ти някъде из темите похвали тази и я загледах

И тази също

# 376
Точно аз бях и много я харесвам. За щерката я взех, но за много студена кожа може да дойде леко топла (не контурът, а хайлайтът и бронзърите) но това си е въпрос на личен стил и предпочитания, разбира се. Но качеството е прекрасно!! Копринено меки пудри (леко прашливи!) в много естествени приглушени цветове! Ако в нашенските Сефори я има тази палитра задължително я опитай! Ето това е по-реална репрезентация на цветовете и, на рекламните снимки са я префотошопили, разбира се:

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 19:39 от Agent Provocateur

# 377
Имам голям проблем със зоната под очите, слагам хидратиращ крем преди да нанеса коректор и въпреки това ми се появяват огромни кратери след това, независимо дали ще запечатам с прозрачна пудра или не. По принцип имам фини линии под очите, но съвсем нормални за възрастта. Ползвам коректора на tarter shape tape, пробвала съм и с по леки коректори, резултата е същия, а без коректор не мога, защото имам тъмни кръгове, че и хлътване и без коректор съм ужасяваща.

# 378
И аз съм така с коректорите.
За това вече нанасям фдт и под очите и нищо не ми се събира. Но нямам чак тъмни кръгове и много за коригиране.

# 379
Имам голям проблем със зоната под очите, слагам хидратиращ крем преди да нанеса коректор и въпреки това ми се появяват огромни кратери след това, независимо дали ще запечатам с прозрачна пудра или не. По принцип имам фини линии под очите, но съвсем нормални за възрастта. Ползвам коректора на tarter shape tape, пробвала съм и с по леки коректори, резултата е същия, а без коректор не мога, защото имам тъмни кръгове, че и хлътване и без коректор съм ужасяваща.

Прочетете старите ми постове за тъмните кръгове, ликвидирайте ги и никога, абсолютно никога не слагайте нищо под очите си освен серум и крем, освен ако не искате на 40-50 да изглеждате като на 100. Или ако не сте фотомодел, но тогава за вас ще се грижат една армия професионалисти.
Аз по принцип на лицето слагам само продукти, които могат да се мажат, никакви сухотии от сорта на ружове, пудри и прочие. До 50 винаги казвах, че съм на 18, след 50 станах на 30, но не болка за умиране. Важното е, че близо до действителността.

# 380
  • София
Няма да спра да хваля този коректор/серум. Изключително икономичен /ценово и количествено 🙃/, не се впива и се блендва идеално. Хидратиращ е, до сега не съм срещала подобна консистенция и начин на представяне в подобен тип продукт. Достатъчно ми е количество по-малко от зрънце сурова леща и за двете очи.

# 381
Търся СС крем за изравняване на тена ,със суха кожа съм.

# 382
Няма да спра да хваля този коректор/серум. Изключително икономичен /ценово и количествено 🙃/, не се впива и се блендва идеално. Хидратиращ е, до сега не съм срещала подобна консистенция и начин на представяне в подобен тип продукт. Достатъчно ми е количество по-малко от зрънце сурова леща и за двете очи.

Какъв  цвят  Ви е кожата и кой нюанс  е паснал на кожата Ви?

# 383
Bondy, аз съм силно несъгласна с Gery и мисля, че на 40тина съм с чудна кожа в сравнение с преди това. Включително и под очите. Да, имам нормално нагъване-абсолютно нормални гънки там, но според мен няма никакво значение дали продуктът на лицето ти е пудра или крем. Има значение цялостната грижа за кожата и не на последно място-генът. Двустъпково почистване, точно съотношение между ретинал, киселини, хидратация и правилната слънцезащита правят чудеса. Така че дали нанасяш пудра (зависи каква разбира се) под очите или не е далеч по-маловажно от това как я почистваш и какво ползваш нощем там.
За нанасяне-Уейн Гос има много яка техника за нанасяне на кремообразен прозрачен праймър за сенки под очите, за да не се събира кънсийлърът. И все пак, законите на физиката-ако някъде има дупка, продукт ще се събере там. Номерът е да изглежда по-добре, отколкото без нищо. Разбира се, пудрата е от значение. С изключително суха кожа като цяло мога да се разбера под очите единствено с hourglass.

# 384
NiaV, ползвам корейски крем за под очите Benton за през деня, а вечер в зоната под очите слагам FECC на Niod и после крем за очи върху него. Ретинол използвам, но в зоната на очите не нанасям.
По принцип използвам хубава козметика, така поне си мисля, за грим също.
Може ли линк към тази техника на нанасяне?

# 385
  • София
Vanilla мисля е моят, светла съм доста, но лесно чернея.

# 386
Здравейте! Искам да си взема хубав фон дю тен и се чудя между Estee Lauder Double wear и по-лекият му вариант- Estee Laudee double wear sheer. Кожата ми е комбинирана, като цяло предпочитам по-леки фон дю тени. Кой от двато да взема или да се ориентирам към друга марка.

# 387
NiaV, ползвам корейски крем за под очите Benton за през деня, а вечер в зоната под очите слагам FECC на Niod и после крем за очи върху него. Ретинол използвам, но в зоната на очите не нанасям.
По принцип използвам хубава козметика, така поне си мисля, за грим също.
Може ли линк към тази техника на нанасяне?
При мен FECC изсушава. Да, помага с подпухване, но до там. Не ми е любим, а и защото е с мазничка консистенция с течение на деня не точно ми разваля грима, но не изглежда толкова гладък, колкото без него.
Ето го видеото: https://youtu.be/inQTLUGQWl8

# 388
  • София
Здравейте! Искам да си взема хубав фон дю тен и се чудя между Estee Lauder Double wear и по-лекият му вариант- Estee Laudee double wear sheer. Кожата ми е комбинирана, като цяло предпочитам по-леки фон дю тени. Кой от двато да взема или да се ориентирам към друга марка.
Скрит текст:

Здравей, по-лекият вариант ( имам го в момента) е разкошен, придава лек матов ефект на кожата, но също така и не задържа дълго т-зоната матова и през по-топлите месеци не мисля, че ще се хареса на по-мазните участъци на комбинираната кожа.
Така седи на лицето:
Скрит текст:

Класическия Ести e чудесен с много добро покритие и  аз лично не го усещам тежко на лицето си, матира кожата и седи разкошно дори и след 10 часа носене.
Ако имаш достъп до бутиците на estee lauder поискай мостра на двата фдт за да прецениш за себе си дали ти харесват.

# 389
Прекрасна кожа! И говоря за без ФДТ 🤗

Общи условия

Активация на акаунт