Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 459
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Неви, заредили ли са в България новия пудра ФДТ на МУФЕ?
За пори е чуден. Май като цяло на марката (някои), Dr Jart, само един на EL и Дермабленд са ми най-най- заглаждащите пори.
Кожата ми е ужасна, виждам, че и снимката 😁. Сложи си очилата. Ще мина на поправки, само да се отърва от разни здравословни ядове.

# 361
Ния, не знам дали са го заредили и кой е точно? В Сефора една откровенна консултантка ми каза, че спасение от порите няма, все ще се виждат Heart Eyes Супер ми е зрението, скоро го проверявах, прекалено се взираш, много добре изглеждаш!

# 362
И аз съм с яки лещи(4+) и виждам Ния много хубава.

# 363
Ний, мерси мило за разбивката! Друго си е някой друг да ти направи домашното Wink Може да попрекалявам с стъргането напоследък и да подозирам горкия ФДТ, ще го държа под око, че иначе не е лош никак продукта, пък и пари съм давала!

Сега да ти кажа за корелацията между големината на порите, макрото на клоузъпа ти и доколко ярка и насочена или мека и разсеяна светлина имаш Grinning Едни и същи пори ще изглеждат ужасно различни. Сега вярно е, че си имала периоди  и с по-хубава кожа, но пак ще имаш и за капак винаги забравяме, че в статика се вижда много повече детайл - нито една от нас в движение в ежедневието не изглежда така от ръка разстояние както изглежда на клоузъп. Гет риъл и продължавай да откриваш за нас най-добрите затирки за пори  Wink

PS Последното не е типичния за мен и дразнещ всички останали англицизъм, а русофизъм, последствие на моето приспиване с рускопишещи форуми  Grinning
"затиркa для пор"

PS Гледах те и с очила и без и с лещи също!

# 364
Онзи ден украинската ми чистачка ме прати за затирка, падам с теб, Агент!
Не стържи така зимата, дай нов шанс разбира се.
Благодаря на всички, а на Неви ще кажа, че тази в Сефора нищо не разбира. Има начини и още как. Порите не изчезват, но има продукти, които ги крият прекрасно.
Пробвай това и се чуваме. Агент, дай едно рамо.
https://www.sephora.it/p/hd-skin-powder-foundation---fondotinta- … ZTO0aAgguEALw_wcB

# 365
Гучи е прекрасен и мисля, че ще ти хареса. Естествен, дълготраен, чууууден. А за марката очаквах и по-висока цена.
Вчера го пробвах на летището, един цвят не ми пасна Sad , а нямах и време да се заигравам, но иначе наистина ми стоеше много естествено

# 366
Онзи ден украинската ми чистачка ме прати за затирка, падам с теб, Агент!
Не стържи така зимата, дай нов шанс разбира се.
Благодаря на всички, а на Неви ще кажа, че тази в Сефора нищо не разбира. Има начини и още как. Порите не изчезват, но има продукти, които ги крият прекрасно.
Пробвай това и се чуваме. Агент, дай едно рамо.
https://www.sephora.it/p/hd-skin-powder-foundation---fondotinta- … ZTO0aAgguEALw_wcB
Благодаря, Ния. Ще го потърся да видя дали са го заредили.

# 367
Удрям рамо, прекрасен продукт. Особено за топло и влажно и за смесени/мазни кожа, но ти си доказателство, че и по-сухите могат да го носят без проблем с необходимата подготовка.

# 368
Някой пробвал ли е

Моля за мнения.

# 369
  • София
Да не остана по назад, си взех Loreal Fresh Wear, но подозирам, че не е този който трябва. Днес го носих за първи път и ми подчерта доста порите 😳. Нанесох с пръсти и бленднах с влажен бютиблендър. Мисля утре да пробвам само с блендъра, но все пак как го нанасяте вие? И има ли вариации този ФДТ, аз взех този

# 370
Мишчица, аз също не се разбрах с този фдт. Но съм ползвала Infallible Matt и много го харесвах. Леко сух и с пудрен завършек. Сега кожата ми няма нужда от матиращи фдт и не бих го купила.

# 371
Не съм пробвала този, който твърди че издържа 32 часа. Нямам представа дали има разлика с обсъжданата формула, но ще взема да го пробвам, сравня и ще пиша, стана ми интересно има ли разлика или само трайността му уж се покачва.

# 372
Има ли такова чудо ФДТ с фактор 50, който да е подходящ за суха кожа. Трябва ми средна покривност, озаряващ....

# 373
И аз идвам с питанка, може и да не е много за тук. ☺
В момента за контуриране използвам тази палитра

Но вече е към края си и състоянието й е плачевно та ще си купувам нова, но тъй като съм с много светла кожа и студен подтон се чудех дали има някоя с по-подходящи цветове.

П.С. Взех си матиращата база на Боби Браун, снощи правих грим с нея и се получи резултат порцеланова кожа. Много съм доволна.

# 374
Джули, много се радвам че матовата ББ ти е допаднала, че признавам си, постреснах се като видях какво си беше набелязала Simple Smile

Така, по въпроса ти с контура - ще ти покажа 2 класически продукта, които аз съм ползвала години наред. Разбира се, това не означава, че няма много други също подходящи. Дрогерийните дръпнаха много, даже имам спомен, че си купувах някакъв много приличен Catrice веднъж на път.

Та... извечната класика в жанра на контурите принадлежи на бранда на легендарен МУА и голям фен на контура Kevyn Aucoin. Продуктът е много тачен сред профи гримьори. Има го в 3 цвята, най универсален е медиум (със силно пепеливо-студен подтон). Показвам - има го в единички, има го в мини палитрички в комбо с хайлайтер, има го в големи палитри. Има един единствен недостатък - скъп е:

Скрит текст:

Друг продукт със статут на HG е популярната палитра на Кат Вон Ди, която няколко години след първоначалния бум се превърна в 3 двойки, та вече може да си купиш само цветовете, които ти подхождат и да не плащаш за голямата палитра:

Кoмбинацията в крайно ляво (Lucid + Sombre) е най-студената:

Всеки бранд, който прави козметика има нещо подобно - вече какво ще ти допадне като цвят трябва да се пробва. От дрогерийните Wet N Wild са популярни с хубави формули на пудрените си продукти:

Още няколко идеи  и напомням, че не е задължително да се казва контур, че да се ползва като контур - аз съм ползвала и сенки и ружове и бронзъри като контур. И говорим само за прахообразните, не сме зачекнали стикове, етц:

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 16:26 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт