Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 487
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Ния, прекрасна, стискам палци и всичко ще е наред. После ще се наприказваме и напрегръщаме Heart
Агент, не е за тук въпросът, ама каква стик слънцезащита ползваше върху грима? Взех някаква за проба, ама всичко ми надига фдт. А сега с бебето на разходка ми трябва спешно

# 466
Нали ти видях уж шокиращата кожа без грим… ни ти трябва ФДТ, ни стик за над него.
Плясни някаква тонирана слънцезащита и си ти, много си хубава. Ако не ми беше приятелка, с новородено второ дете, това телце и вид на осмокласничка не знам дали бих те харесвала 😁

# 467
Плясни някаква тонирана слънцезащита и си ти, много си хубава. Ако не ми беше приятелка, с новородено второ дете, това телце и вид на осмокласничка не знам дали бих те харесвала 😁

Grinning Grinning Grinning Много добре го е казала Нията, споделям сантимента Grinning Казано с най-добри чувства и в кръга на шегата, разбира се!

Веднага казвам за стика, но и подкрепям Ния, че тонирана слънцезащита е максимума, който ти трябва (а някои от тях са сериозно тонирани - последните 2 години по препоръка на мила съфорумка с огромен опит от много слънчево място купувах ISDIN и определено не са жалили пигмента в техните тонирани продукти!)

Мисля, че си запомнила ето този:
AHC Natural Perfection Double Shield Sun Stick 22g SPF50+ PA++++

Консистенцията му е много нежна и е един от много малкото стикове, който не люти на очите на моят претенциозен син и дори още по-претенциозната ми щерка го хареса. Компактен, удобен за чанта, но ако аз с моята мазна кожа през лятото искам да го използвам върху грим това ще е само в краен случай, когато нямам друга опция. За ръце, рамене, уши, деколте - мажа без да се замислям. За по-нормални към сухи може да бъде много приятен продукт и за лице дори и върху нещо тонирано отдолу. Забележи обаче и това според мен е важно, че корейките не "мажат" като нас, а по-скоро потупват със стиковете - нали знаеш това потупващото движение като си слагат къшън на лицето?!? Е, това правят и със стиковете и може би това е тайната на апликацията на този тип продукти.
И понеже включих на корейска скорост - има огромен избор на корейски стикове вкл. много скъпи и луксозни. Аз нямам опит със стикове (корейски или не) и не съм най-добрият ти съветник по въпроса, но този стик в момента е по 10$ на моя Амазон и го мернах за около $7 преди шипинг от Корея на Ибей. Виж му ревютата на Амазон - ползван от шарени потребители и си прецени. И опитай това, което имаш да го нанесеш няколко пъти с ЛЕКО потупване и виж дали има разлика преди да се хвърлиш на нов продукт.
Между другото съм нанасяла съвсем обикновен лосион със СПФ върху грим няколко пъти и си попи без следа. Но не съм гонила вид, просто нямаше друго, а аз бях на поредното футболно игрище под палещо слънце.

Агент, ако ще минаваш през Италия или БГ скоро може ли да донесеш за проба моля най-жълтият/маслинен възможен вариант на  Jcat Aquasurance? Преди години, на първата ни среща, ме запозна с една пудра на Гучи, която ме отвори за италиански пудри, сега като нищо и за такива да си пишем в бъдеще 🤗❤. Извадих си кутията вчера и много мило ми стана! 😘
С огромно удоволствие ще ти го донеса, само да стане чудото да тръгнем към БГ. След 2 лета в Италия шансът и тази година да стигнем до вас е минимален, ако трябва да съм честна. Цените на билетите са безобразни, това не е било никога е края на Март ние да нямаме билети купени. Какво му е интересното на този продукт?!

PS Това Гучи наистина беше рядко сполучлива пудра и умрях от кеф, че цвета ти пасна! А колко пъти аз съм те споменавала с добро, че ми показа By Terry! Последната ми половин кутия дори оцветих с друга пудра, защото не ми се харчеше за тонираните варианти, при положение, че имам и кутия в запас, сакън да не се свърши Wink

# 468
Успешна операция и бързо възстановяване, Ния!:heartsc:HeartsHearts

# 469
Ох, развеселихте ме! Тамън оня ден викам, че ми е ок кожата и се събудих с голяма и сочна приятелка на брадичката.
Ще пробвам с потупване, ама вярно ще взема Исдин, от миналото лято се каня. Намазах се вчера с един къшън дето Ния ми изпи мозъка да го мажа да Солвазо. Верно е разкош, ама и цената му е разкошна Joy Ния, ако пак си сбъркаш цвета ще го приютя Joy

# 470
Тоз къшън и аз го имам и ще ме прощаваш, Петрова прекрасна, ама трябва да им признаем на корейките, че имат страхотни продукти - удоволствието да ги ползваш е многопластово. Да ти е кеф да се мажеш, докато не пикаеш газ заради цената де, но на теб ти е подарък, та се моли Ния пак да си обърка цвета Grinning

Но и Sulwhasoo си е здрав корейски лукс, лабаво при тях има рядко, a eвтино - никога!
Нали за този говорим:

# 471
Баш това е. В кутията имаше и рефил-него подарих, аз моят си го измазах. На този не само му обърках цвета, а и го откраднах от летището в Мале без да искам. Чаках, чаках каса, изнервих се нещо, огладнях, като стигнах платих куп други тъпотии, а този остана неплатен в чантата ми. Като нямат кошници-така ще е…
Та ако свия друг-твой е, Петровче!
Дидич и всички- а дано! Благодаря ви! 🤗❤
Оф, Агент, като си на пазар за пудри ще ти пусна мухата за още една. Но щом си имаш запас-не думам напразно. Стягам багажа и тръгвам за Софето, Агент, дано цените се пооправят, при нас също е ад, та направиш същото. Тази моя поръчка била яко подходяща за суха кожа с пори и много по-доброят вариант на МУФЕ според разни ЮЕС другарки. Желая я безкрайно.
Едит:какво намерих току що в стаята на дъщеря ми… Крушката не пада под сливка

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 20:58 от NiaV

# 472
Биберон, корона, Sulwhasoo & Kerastase Grinning Grinning Grinning Яка ти душа, Нийо!

За Петровчето исках да покажа още 2 продукта на същия бренд като стика, които съм си запазила за евентуално купуване след голямо четене и умуване (но не съм ползвала!). Сек. да ги изкопая!

Taka: ето този серум със SPF - разбира се, под грим, под крем, за многопластово нанасяне на СПФ (предвид спецификата на моята кожа аз обичам да наслагвам СПФ)

И този къшън:

Тук във форума много нашумя сънскрийна на Beauty of Joseon, но той е оптимален за по-сухи кожи. Напоследък ми попада пред очите този техен стик, който е матиращ и твърдят, че можело да се ползван и над грим.

Но искам да си попривърша запасите преди да тръгна да купувам нови слънцезащити, та засега само им държа под око цените, като ги срещна по сайтовете/ибей/амазон.
И последно докато съм на тази тема - девойките, които ползват корейски продукти много хвалят слънцезащитите на ето този бранд (но аз нямам личен опит с тях) - Round Lab, но и за тях съм останала с впечатлението, че са оптимални за по-сухи и чувствителни кожи.

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 16:19 от Agent Provocateur

# 473
Агент, ще взема за проба много неща явно Stuck Out Tongue Winking Eye
Ния, тия нашите крушки ще ни разкажат играта…
Ей ме с къшъна

Не знам защо ми върти снимките, ама нямам нерви между ревящото бебе и малката хала да разузнавам

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 14:37 от petrova17

# 474
Петрова, форумът е брицнат.Нямаше да я оправиш.За да не става се прави скрийншот и той се качва?!?!?!?
Много си хубава..Направо страхотна!😍

# 475
  • Бургас/Пз
Леле, Петрова, прекрасна си. Пу, пу, невероятна кожа. А усмивката е....нямам думи. Не съм убедена, че е от къшъна....и без него сигурно си страхотна.

Аз втори ден съм с Mizon 50 фактор. Като усещане и покривност много ми хареса. Обаче има само 4 цвята и май ще се наложи да взема два и да ги смесвам. Добре ще поне не е скъп. Мисля, че на него ще се спра за лятото.

# 476
Страхотна! Може ли да кажете кое е червилото?

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 22:53 от Neli1978

# 477
Много благодаря, момичета!
ДХЗ, не бих и предположила, че така ще се оправи Joy
Нели, Pat McGrath Skin flixx 135
Само да помоля да си редактирате коментара, за да мога да си изтрия снимката по-късно

# 478
Petrova, много ми харесваш. 😍
Аз съм повечето време навън и карам само на слънцезащита с цвят.

# 479
Видях те, видях те вчера! Е, страхотна си, Петрова! Това нежно и невинно излъчване, което го имаш, разбира се, не се докарва нито с грим нито без грим, но лек грим прекрасно го подчертава и е в синхрон с него! Това отгоре онзи бронзър ли е?

Ния, пусни ми мухата за пудрата, знаеш, че аз не пазарувам спонтанно, ако не съм рисърчнала и обмислила. Но при мен ситуацията "последни издихания пудра в кутията" не съществува, винаги имам във военния резерв няколко, които са купени в удобен момент и на добра цена.

За Джули съм си оставила отворен таб с видео за контуриране от професионалистка, която харесвам като стил на работа:

PS Продължавам да смесвам онези 2 кушона, които случайно обърках преди седмица (светлия и тъмния) и съм доволна от резултата, за който имах съмнения, защото са 2 различни бранда и този трик не винаги е сполучлив.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 20:56 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт