Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 488
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Много благодаря, Агент Heart Бронзърът е от една палитра на hourglass, който хич недолюбвах, ама сега взе, че ми пасна. Ти за кой си мислиш?
Последните две седмици двете тийнки ( щерка и сестра ) ми обраха шкафовете. Направо сърцето ме заболя! Ама нали са ми дечица… Та моят военен резерв от пудри рязко намаля. Чудя се какво да пробвам. Последно време много разносвам Бекстейдж пудрата на Диор и много ми харесва, особено сега, когато съм с нормална кожа. Искам розовата пудра на Худа, ама в нашата Сефора май никога не я е имало.

# 481
Агент, ще гледам с удоволствие пък може да има надежда да науча нещо😂😂

С тази кака май един и същ “тен” имаме, а палитрата май си е точно като за мен🥰

# 482
Здравейте,
Използвам фдт на Мейбълин Афинитон, обаче забелязвам, че сякаш порите ми се запушват от него.
Комедонен ли е като цяло? Или просто моята кожа реагира така.
Когато не го използвам няма проблеми.

Мисля да сменя с някакъв СС, може би Лумене, но имат доста цветове, не навсякъде тестери и ми е трудно да се ориентирам.
Миша изключвам на този етап.

# 483
Че каза Миша ..
Някой ползвал ли е 25 номер? Имам 23 и е безууумно сив за моята жълта кожа.
Планувам да си го взема в цвят 25. Ако не ми пасне, ще е поредният 15ти фдт с грешен цвят, които съм взела тази година. 😑

# 484
Че каза Миша ..
Някой ползвал ли е 25 номер? Имам 23 и е безууумно сив за моята жълта кожа.
Планувам да си го взема в цвят 25. Ако не ми пасне, ще е поредният 15ти фдт с грешен цвят, които съм взела тази година. 😑

Лично аз смесвах 21 и 23.

# 485
Не знам дали това ще ти свърши работа

23 наистина е сивкав, но аз съм със студен подтон. Някой някъде беше писал, че 25 е по-жълтеникав, не знам дали е така.

Като споменахме Миша, в Нотино предлагат един продукт който не съм срещала досега, та от чисто любопитство да питам дали някой има впечатления

# 486
Аз ползвам - оранжевеещ е, също смесвам с 23, освен ако не слагам съвсем минимално количество. Има тестери в ДМ и Лили. Имай предвид, че е доста по-тъмен от 23.

# 487
За мен 23 номер на Миша е за кожа с розов подтон. В началото сивее, но после се слива идеално с моята бяло - розова кожа. За жълт подтон са номерата от 25 нагоре.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 13:22 от Galadriel7

# 488
Вляво е Миша 25, вдясно е Миша 23, определено 23 номер е за студен, розовещ подтон.

# 489
Коя е любимата ви база за лице, с която фон дьо тена ви издържа цял ден и лицето ми изглежда порцеланово. Разкрийте тайните си 🫣

# 490
Уф, тези корейци, дето отказват да си уеднаквят цветовете дори в рамките на един бранд между различните продукти. Аз имам №23 от друг ББ крем на Миша и цветът е "natural yellow beige"

Коя е любимата ви база за лице, с която фон дьо тена ви издържа цял ден и лицето ми изглежда порцеланово. Разкрийте тайните си 🫣
Въпросът ви е абсолютно некоректно зададен - базата, която мен ме прави порцеланова може вас да превърне в стафида, ако типа на кожите ни и грижата ни за кожа е различна. Но понеже питате ще покажа тези, които харесвам аз - като аз не ги подбирам само съобразно с това, каква ми е кожата в настоящия сезон, а и с това колко грижа съм сложила под базата и какъв ФДТ смятам да сложа отгоре. Т.е. ако кожата ми е смесена (през пролетта) нямам категорична нужда от матираща база, но ако искам да сложа по сатенен и блестящ ФДТ ще сложа матираща. Сочна база и сочен ФДТ при мен не се случват едновременно (за разлика от жени със сухи кожи). Но сочна база и матиращ ФДТ нося без проблем и ми харесва ефекта.

От по-сочните бази много харесвам класическата ББ:

Както и тези на Лора Мърсие вкл. тази със СПФ:

От цветокоригиращите имах 3 много обичани - на Peter Thomas Roth (зелена), Shiseido и Dr.Jart.

Ползвала съм ужасно много матиращи, но в момента имам само 3 пълноразмерни - бих подновила тeзи на MAC и на Cle de Peau. Estee Lauder-ската ми идва твърде брутална, но и тя си има своето място през лятото в горещините.

PS На CDP имам и обикновена със СПФ 20 (correcting cream veil), Но лично аз предпочитам матиращата от двата продукта.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 19:57 от Agent Provocateur

# 491
На Боби Браун и Диор.

# 492
Базата на Heimish !!! Уникална е! ❤️ Озарява и хидратира прекрасно кожата.

# 493
Дами, изкажете вашите впечатления от Chanel Ultra Le Teint,  моля.

Загледах го, че търся нещо по-кадифено да стои на кожата. Ако някой го е ползвал, да каже дали е доволен и ако не, защо? Flowers Hibiscus

# 494
Базата на Heimish !!! Уникална е! ❤️ Озарява и хидратира прекрасно кожата.

А, има ли някакво покритие?

Общи условия

Активация на акаунт