Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 599
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм много доволна от Tarte-Shape tape ultra creamy, единственият, който не се събира и е изключително траен. От дрогерийните имам този на Nyx, който е лилав с помпичка, от него също съм доволна.
Точно този при мен се събира брутално Confused за разлика от класическия Shape tape, който ми е една идея по-сух, но и по-устойчив. Този, който при мен най-малко се събира, е най-новият им  Creaseless, но той е ужасно плътен, самосетва се и стои на място най-много часове. С него обаче трябва да се работи с много лека ръка, защото лесно се прекалява и става cakey. Моята кожа под очите не е суха.

# 526
Задължително ще го пробвам този Creaseless тогава, аз имам и класическият Shape tape, но още не съм го отворила, тъй като ползвам creamy версията, благодаря за информацията! Heart

# 527
  • София
Здравейте,
Дъщеря ми реши сама да се гримира за абитуриентския си бал. Моля за препоръка към какъв ФДТ да се насочим? Кожата й все още е с активно, средно тежко акне, което лекува. Досега ползваше класическия ББ крем на Миша. Няма ограничение в цената, но ми се иска да може да пробва, евентуално да се отлее и поноси, също да има достатъчно светли цветове.
И база, и ФДТ, и пудра ще й дойдат много, смятам, че ще пропусне базата, но ще се огледаме и за пудра.
Благодаря предварително!

# 528
Според мен не пропускайте базата, тя ще подобри кожата и гримът ще изглежда по-добре. Не смятам, че базата утежнява. Аз лично за официални поводи като се гримирам, слагам и фиксиращ спрей.

# 529
  • Бургас/Пз
Льоня, за акнето разбрах, но каква й е кожата?? Суха?? Мазна?? Дъщеря ми също е с акне, но с много суха кажа и всякакви допълнително изсушаващи продукти влошават положението.
Мой голям любимец е Теинт идол 24 часа на Ланком . Мисля, че го има на повечето места и ще ви направят отливка. Със сигурност обаче е добре да направите проби,защото някои се оплакват от оксидиране , въпреки че при мен няма такова. От покривните може да видите Дермабленд на Виши,  поне от аптеките може да вземете мостри. Пудрата на ИТ прозрачната много добре фиксира грима и после може да си я ползва само като финиш без фдт. За основа от скоро ползвам тази на  Heimish и съм впечатлената от разликата в грима без нея. Ако искаш мога да ти отсипя в една кутийка и да ти изпратя по куриер да я пробва детето преди да купувате. Ето тази https://kocos.bg/Heimish-Artless-Glow-Base-SPF-50-PA--1-1447

# 530
  • на дъното
Льоня, пробвайте фд на, SEVENTEEN 🙂 Имат голям избор според тип кожа и желан завършек.

# 531
Момичета,
Препоръчайте ми ББ или СС крем, който се нанася много бързо и лесно, ако може даже и с пръсти. Лумене и Миша са изключени. Няма цвят за мен. Имам по 2-3 неуспешно закупени цвята от тях. Ако не се сещате за крем, може и ФДТ с леко покритие и пак с лесно нанасяне.

Кожата ми е нормална с дехидратирани места чат-пат. Нямам омазняване, когато не е лято. 😀 Светла и много жълта кожа.

# 532
  • Пловдив
Пробвала ли си този ?

От момента, в който го открих, не оставам без него, но пък не харесвам другите тониращи  на Estee, защото са ми “тежки”, ако това е ориентир.
Този продукт го нанасям почти винаги с пръсти, защото е хем лек, хем мазничък и лицето ми буквално грейва и го усещам напоено.
На всичкото отгоре има и слънцезащита.

# 533
Аз наскоро си взех L'oreal tinted serum-a и съм много доволна. Много лесно се нанася и се слива с кожата. Но да се има предвид, че е много слабо покривен. Приятно излавнява тена, но по-сериозни несъвършенства няма да прикрие.

# 534
М, този на Ести звучи супер. Нямам в нашия град магазин, който предлага марката. Ще го погледна в София при първа възможност. Кой цвят ползвате вие?

# 535
Препоръчайте ми ББ или СС крем, който се нанася много бързо и лесно, ако може даже и с пръсти.  Ако не се сещате за крем, може и ФДТ с леко покритие и пак с лесно нанасяне.
Кожата ми е нормална с дехидратирани места чат-пат. Нямам омазняване, когато не е лято. 😀 Светла и много жълта кожа.
Ако е нещо което искаш да пробваш на живо се сещам за тези
IT COSMETICS CC+ CREAM WITH SPF 50+ ОЦВЕТЕН КРЕМ в Дъглас
SHISEIDO SYNCHRO SKIN SELF REFRESHING TINT

# 536
  • Пловдив
М, този на Ести звучи супер. Нямам в нашия град магазин, който предлага марката. Ще го погледна в София при първа възможност. Кой цвят ползвате вие?
Ползвам 3С2, като тона на кожата ми не е студен, както пише в описанието, а по- скоро неутрален. На Шанел, Диор, Ланком- също 3-ки.

# 537
Момичета,
Препоръчайте ми ББ или СС крем, който се нанася много бързо и лесно, ако може даже и с пръсти. Лумене и Миша са изключени. Няма цвят за мен. Имам по 2-3 неуспешно закупени цвята от тях. Ако не се сещате за крем, може и ФДТ с леко покритие и пак с лесно нанасяне.

Ползвам повече от 20 год. Нанася се като крем (усещане все едно нямате ФДТ на лицето си), изключително лек, прикрива несъвършенства, не е мат.
Моят цвят преди беше 23, сега е 25, вашият може би е 15.

# 538
Привет, момичета! Записвам се в темата да ви следя за идеи и отзиви от продукти, от които сте доволни.

Anastasiya, задължително ли търсиш BB или CC крем? Ако си отворена към други идеи за нещо различно от фон дьо тен, бих предложила хубава покривна пудра (с цвят), фиксация със спрей, след това упражнението се повтаря, според това каква плътност и ефект целиш. Стига пудрата да е качествена, стои много естествено и красиво. Този трик ми го сподели добра стилистка-козметичка и определено си го ползвам понякога в ежедневието. Бонус е, че освежаването на грима става лесно Simple Smile

# 539
Привет, момичета! Записвам се в темата да ви следя за идеи и отзиви от продукти, от които сте доволни.

Anastasiya, задължително ли търсиш BB или CC крем? Ако си отворена към други идеи за нещо различно от фон дьо тен, бих предложила хубава покривна пудра (с цвят), фиксация със спрей, след това упражнението се повтаря, според това каква плътност и ефект целиш. Стига пудрата да е качествена, стои много естествено и красиво. Този трик ми го сподели добра стилистка-козметичка и определено си го ползвам понякога в ежедневието. Бонус е, че освежаването на грима става лесно Simple Smile
Аз искам предложение за хубава пудра.

Общи условия

Активация на акаунт