Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 552
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Даваййй, ще го пазя!❤❤❤ Обичам ви вас двете!
Може да ме причислите към лудите-за 12г нямам пердета у нас, защото не мога да си харесам.😅
Така че разбирам всичко!

# 256
Даваййй, ще го пазя!❤❤❤ Обичам ви вас двете!
Може да ме причислите към лудите-за 12г нямам пердета у нас, защото не мога да си харесам.😅
Така че разбирам всичко!

Абе знам си, че сме една кръвна група - аз 11-та година имам същия проблем с пердетата Grinning Grinning Grinning

Няма да гледам тубата пък, няма! Тя не дава ли твърде блестящ ефект...

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 18:58 от Agent Provocateur

# 257
Тази пък, никак не е блестящ даже. Прилича малко на Мат, ама по-покривен и по-хмм кремав.
ДХЗ, ааахахахаххаха
Апропо, току що завърших освежителен ремонт на хотел, избрах пердета и завеси за баш 20 стаи, бар, рецепция и ресторант. Елате ми, елате за завесен акъл. А какъв магьосник си имам в София за шиене на всьо… извинявам се за офтопика, но ако някой иска да знае- да пише на лични.
Кенди, зарежи това Армани точно. Става, ама не е никак баш. На сухата ми кожа също изчезва безследно и даже ще се осмеля да кажа, че не е толкова красив на мен.
Айде да ви почерпя, тук вали. ❤

# 258
Аз само ви чета и се надъхвам да пробвам различни неща, но вече съм разколебана. В Дъглас след дъъъълго чудене, споделих с консултантката, че много си обичам Clarins Skin illusion. Отговорът й беше : не го сменяй, това е един от най-добрите фдт у нас. Освен това, фдт на мярката работели в посока грижа и цялостно подобряване на кожата след дълга употреба. Замислих се и да ви кажа: права е. Наистина като върна лентата назад, лицето ми и без грим е изглеждало най-добре, точно когато съм ползвала този фдт. И пак си купих него.
И между другото във Варна, момичетата в Дъглас в Делта планет са много по-мили и услужливи от тези в Гранд мол. Нямат нищо общо.

# 259
В магазините Дъглас ми се струва, че всяка консултантка си е за конкретна марка и това ме спира да им се доверявам.

Тази зима кожата ми много се изсуши, ще замоля дамите със същият казус са дадат ми идеи как да се справя.

Понеже бях болна около намаленията за ЧП и не ми беше до ровене и избиране на някакъв нов ФДТ поръчах пак Л.Мерсие и едно мини на пудрата на hourglass за проба.

# 260
Ехеее, Ния, прекрасно е при вас! ❤

И аз само ви чета напоследък, нищо ново не съм пробвала. Мацам се с ДУ и така.
Бях хвърлила око на един фдт на Bobbi Brown в Нотино, но не съм поръчвала още.

# 261
Любим фон дьо тен ми е Dior Backstage. 😍
Единственият минус, че е без слънцезащита. В търсене съм на подобен на него и с фактор 50.
Не можах да се разбера със СС Шанел 50 фактор. Много гъст и неравномерно грозно  стои на кожата ми.

# 262
  • София
   Аз забърсах един DIOR CAPTURE TOTALE SUPER POTENT SERUM от черния петък, влюбена съм в него. За сега това ми е най-сполучливата покупка на фон дьо тен, а не е като да не съм пробвала. Има си недостатък разбира се, прави ми трансфер на дрехите. Униформата ми е бяла риза, утре мисля да пробвам тик ток хака с водата, да видя дали работи.

# 263
Аз само ви чета и се надъхвам да пробвам различни неща, но вече съм разколебана. В Дъглас след дъъъълго чудене, споделих с консултантката, че много си обичам Clarins Skin illusion. Отговорът й беше : не го сменяй, това е един от най-добрите фдт у нас.
Toва, че си си намерила "твоя" ФДТ е страхотно! Не се подвеждай по нашата лудост Simple Smile
Имам белоруска колежка, която е огромен фен на козметиката на Clarins и ми се заканва, че ще ми смени "вярата" Grinning Tя изглежда фантастично, но е и 20 години по-млада.

Сега ще ми се смеете всички, но се изнервих много вчера и разбира се, тази нощ почти не спах и четох разни глупости из нета в 4 сутринта с идеята да се приспя. Та попаднах на супер интересен експеримент със сляпо тестване на ФДТ-ни от 5 рускини. Всяка получава 4 отливки на различни ФДТ (т.е. не е като да тестват от едно намазване) и единственото което знае е, че най-вероятно има 2 дрогерийни продукта и 2 хай енд. После си ги тестват в рамките на месец и пишат кой как се държи и какво мислят те за продукта. Много е забавно да видиш как като махнеш луксозния буркан (автоирония! майтапът е за моя сметка!) много луксозни продукти почват подозрително бързо да се държат като дрогерийни, а дрогерийните - като луксозни. А като помислят YSL И Tom Ford за евтини дрогерийни чак ти се приплаква Grinning

Ако не ви е страх да четете на руски (коментарите им са много интересни) и не се притеснявате да превеждате с Гугъл - ето:
https://www.beautyinsider.ru/2015/11/06/mass-market-or-luxe-foun … tion-secret-test/

PS И с пудри са го правили - разбира се, и това изчетох и се смях със сълзи!
https://www.beautyinsider.ru/2015/04/14/mass-market-or-luxe-loos … wders-test-drive/

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 02:01 от Agent Provocateur

# 264
Сега…и аз харесвам хубави бурканчета.Ако не бяха важни нямаше да ги правят такива.Simple Smile Това с продуктите, обаче, го подкрепям-маркетингът работи много добре и хората се лъжат.

# 265
Маркетинг-шмаркетинг. Естествено, че продуктът е водещ, неслучайно се мажа с всьо-от Голдън Роуз, които напоследък имат жестоки продукти, до буркани, Гучи, Пучи и Сие. И има скапаняци и чудеса и в двата щаба, но е факт и че явно по-рядко изхвърлям скъпи неща. Гледам ФДТна на Пат- ми хубав продукт е, но наистина има доста, ама доста по-добри, в това число и в дрогерията. Обаче опаковката и шишето желаят да останат в телешката ми къща. Телец е диагноза, не зодия.
Всъщност, ДХЗ, на твоята кожа ще е доста по-добре от на моята, дядо Коледа ще ти го донесе използван доста пестеливо, да знаеш.

# 266
  • София
Сигурно само аз не го бях пробвала, но ако има и други шматки като мен - Лореал Тру мач е много добър ФДТ! Не се сещам за друг толкова лек и така покривен. И не изсушава толкова, колкото се бях уплашила - с един богат Виши отдолу спокойно ще изкарам скапаната зима!

# 267
Присъединявам се към горното мнение. За бюджетен вариант е страхотенн фдт! Почти винаги е на промоция някъде онлайн. Аз редувам - една опаковка Ла Рош Тейнт - една опаковка Лореал Тру Мач, та горе-долу да стане редуване на един по-скъп и един по-бюджетен. Sunglasses

# 268
True Match си е супер. Аз много харесвам и Revlon ColorStay като бюджетен вариант. Но той е покривен и доста тежък. Последно се издразних много на L'Oreal като открих, че имената и номерациите на цветовете изобщо не съвпадат при различните им продукти. По принцип от True Match взимам Linen, веднъж взех също Linen от Infallible - нищо общо като цвят.
Да се оплача и от Нотино. Исках да взема mini на Estee Lauder DW, както и Discovery Set Foundations, които открих благодарение на вас, но докато се наканя, изчезна Discovery Set-a. Реших да поизчакам малко да го заредят евентуално, но докато чакам свърши и цветът ми от Estee Lauder Sad и сега от два стола на земята, много ме е яд Simple Smile

# 269
  • София
Пробвах хака с водата. За тези които не са го гледали : В чаша вода се сипва една или две помпички от фон дьо тена, след това се маже по лицето, така се предотвратява трансфера.
Направих два опита.

Първи опит с Диора, че той ми е важен. Сложих две помпички защото очаквах част от него да остане във водата. Използвах картонена чашка, за да мога да я изхвърля. Фон дьо тена си падна като капка на дъното, но част от него се разля като мазен слой на повърхността и се залепи по стените на чашката. Не знаех колко да чакам, реших 30 сек. да не вземе съвсем да се разтвори във водата  Joy
Взех го четка и усещането върху кожата беше студено и лигаво, бляк. След като преглътнах това усещане с четката го разнесох на две, на три и с  блендера окончателно го разнесох. Стана добре, нямаше трансфер на салфетка, нито по дрехите, но сякаш не е толкова издръжлив. Мислех си, ако използвам по-мокър блендер дали би имало същия ефект, ще пробвам и това. Голяма хамалогия, мия и четка и трябва да имам налични еднократни чашки. Блендера не го броя защото и без това го мия.

Втори опит със СС крема на Лумене, той се разля много повече, в чашата стоеше на конци. Усещането на лицето отново лигаво, този път сложих хладка вода, разнасях както предишния път. На салфетка имаше трансфер, но значително по-малко. След два часа на мазната ми Т-зона, беше изчезнал, след още 3-4 часа и по лицето ми се губеше на места. Без водата кожата ми не го е изпивала. Този хак за крема не важи.

И в двата случай имах слънцезащита, която от мокрия продукт на лицето сякаш стана по-хлъзгава, защото пробвах с останалия продукт във водата на лицето на мама и там фон дьо тена и крема се разнасяха различно. 

Общи условия

Активация на акаунт