Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 369
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Аз имам пресованата пудра на Givenchy Prisme LIbre в цвят Mousseline Pastel, с прахообразни не ми харесва да се занимавам. Доволна съм, много е фина и не се забелязва на лицето, когато я ползвам, а то е най-вече на носа Smiley

# 616
  • Варна
Аз ползвам прахообразната на Живанши - четвърта опаковка си купих. При мен блърва много добре когато е прясно нанесена. През деня виждам, че има нужда от подновяване. Не го правя но въпреки това изглежда добре. Не се събира във фините линии.

# 617
  • Бургас/Пз
Има и пресована, има и на прах. Изсипвам си в капачето и се смесват.
Много благодаря , Ния. Гледам цвят N04 MOUSSELINE ACIDULÈE за лятото. От метеоритите ползвам 03 медиум. Ти кой ползваш?? Иска ми се да ги ползвам на голо лице без фдт, колкото само да полирам кожата, дали ще е възможно да се получи с тази пудра?
Прекрасна Ани, те нямат цвят, няма покривност. Лятото съм 5ца с пудрата на Живанши, за да не осветява ФДТ, че и без това трудно си намирам цвят- Popeline Mimosa. Метеорити и аз имах 3ка, но бързо ги разкарах, та нямам база за сравнение. Ти имаш чудна кожа, ако не търсиш матиране, а някакъв лек цвят, защо не погледнеш минерална пудра?
…..
Утре ще пробвам Живанши на гола кожа и пиша как е, че признавам, досега не съм.
Не търся матиране, съвсем лек цвят, който само леко да изглади кожата. Да се блърне малко. Чакам с нетърпение да пишеш как е Живанши на гола кожа.
Това ли Hourglass или има друг който не съм открила?? https://www.cultbeauty.com/hourglass-veil-translucent-setting-po … -2g/12908486.html

Коя минерална пудра да гледам, никога не съм ползвала такава.

Шаферската и аз я имам, ужасно ми стои , но пък дъщеря ми я преоткри и много я харесва.

# 618
Ния, сега нося EL DW. Пудрата на Mufe e Ultra Hd Setting.

# 619
Носих Живанши на чиста кожа, над крем. Та блърва леко, но цвят-няма, наистина и съвсем. Ани, говорех за трио пресованите пудри на Hourglass (виж ambient light палитрите). Една е обещана, една чака теб ако решиш, ще ти пратя снимки на лични.
Неви, на мен тази пудра на МУФЕ не ми е любима, но и аз нямам нужда от пудра над ДУ. Чакам да се включи Агентът, че направо прекалява с това празнуване, РДто и беше преди седмица и никаква я няма.

# 620
  • Бургас/Пз
Носих Живанши на чиста кожа, над крем. Та блърва леко, но цвят-няма, наистина и съвсем. Ани, говорех за трио пресованите пудри на Hourglass (виж ambient light палитрите). Една е обещана, една чака теб ако решиш, ще ти пратя снимки на лични.
Нийче, прати ми снимки на лс Simple Smile
Аз междувременно пробвах метеоритите на гола кожа. Ами много ми харесва. Вече така ще ходя през почивните дни Simple Smile

# 621
А, ама аз нали писАх и след купоните Simple Smile
https://bg-mam.ma/p/1473977/46413823

Само ще добавя, че преди да дисквалифицирате даден продукт и да се логнете в темата, та Ния и Агентката да ви подкокоросат за още харчене на пари (а ние сме баш майсторки в това отношение, не ни подценявайте!) е добре да го опитате във всякакви варианти на употреба.
Т.е. ако говорим конкретно за пудри и прахообразни продукти има голямо значение как са нанесени, с какво са нанесени, върху какво са нанесени. Т.е. една и съща пудра ще изглежда различно сложена със пуф върху сънскрийна ви vs. сложена със рехава четка върху силиконосъдържащ праймър vs. полирана с четка за минерална пудра на "гола" кожа. Върху ФДТ с различни консистенции една пудра пак може да даде различен резултат. И докато не опитате няма да знаете кое ви харесва и кое работи за вас.

^^^ Онзи ден в бързината да се намажа за работа успях да прекаля дори с тази толкова любима и фина пудра като тази на By Terry и определено си изглеждах брашняна първият половин час.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 22:07 от Agent Provocateur

# 622
И мен ме подкокоросахте и си поръчах набързо пудрата на Живанши от prettyshop Laughing. Бонус, че беше на промоция. Пък и фон дьо тена взех да пробвам също. Smiley
Та въпрос към дамите, които отдавна я ползват, свързан с горния пост на Агентката. Как е най-добре да се нанася - с гъбичка, четка (разновидност)?

# 623
  • в Кошера
Отзиви за Tarte Maracuja Juicy Glow Tint?
Тествах на ръка бегло, като покривност и финиш ми се стори ок.
Но откъм развитие? Оксидиране? Подчертаване на фини линии и пр.?

Скрит текст:

# 624
И държа да поздравя нашата Ния - да си ни здрава и никога да не секва желанието ти да споделяш с нас не само безкрайната си колекция от продукти за кожата, но много по-ценното - безкрайния си запас от опит и знания по въпроса! Не спирай да ни казваш, че шанс за хубава кожа и светлина в тунела за нас има. ЧРД, Теленце Wink

И за да продължа да съм онтопик - имам си отливка от спряно Армани от позната, която твърди, че това е най-хубавият ФДТ на света. Аз съм много скептична, но разбира се, не го показах пред нея по никакъв начин и обещах да го тествам и да се произнеса компетентно кои от новите формули са приблизително близки. Та днес е студено и гадно и ще тествам Armani Designer Lift FIRMING & SMOOTHING Foundation Grinning

"Defy aging and reveal more youthful-looking skin with a full-coverage, anti-wrinkle foundation that smooths the look of lines and restores radiance for a luminous, youthful-looking complexion. This firming and brightening anti-aging foundation feels luxuriously weightless and delivers SPF 20 sunscreen for daily sun safety. Formulated with The Armani unique Micro-fil™ technology, it seals in hydration, blurs imperfection and gives skin a dewy glow to recreate the beauty and radiance of youth. That must be why it’s called, The Invisible Face Lift!
Claims: Restores up to 10 years of luminosity, firms lines up to 87%, and firms skin by 73%.
Tailor-made with exclusive Prussian blue pearl pigment, giving intense depth and luminosity that revives skin and corrects color irregularities, while relieving dullness and adding a soft focus effect."

PS Ужасно полезна картинка, защото някои компании ги мързи да си уеднаквят номерациите:

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 17:12 от Agent Provocateur

# 625
Хора, влюбена съм в Ести Лаудър класическия вариант. Изпробвах от мостра 3C2 идва ми тъмен и студен. Двоумя се между 2N2 и 3N1. Голяма ли е разликата между двата цвята. Нямам магазин наблизо на място да ги пробвам и ще стелям на сляпо с онлайн поръчка. Няколко дена гледам в нета за снимки, още по-объркана съм отпреди.

# 626
Голямшка си е, но ако ще го носиш през лятото може да е добра идея да вземеш 3-ка, а не 2-ка на ЕЛ:

# 627
Привет, момичета, може ли мнение за https://shop.lillydrogerie.bg/true-match-fon-d-o-ten-5c-rose-sand ? Търся го да е много хидратиращ за много суха кожа, но не искам да преомазнява в жегите. Не намирам също инфо дали има СПФ. Как е в сравнение с https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-paris-true-match-serum-0-5 … ight-30-ml-529971 или https://shop.lillydrogerie.bg/fon-d-o-ten-n125 ?

# 628
Пробвах EL Double wear и Clinique Even Better. Не знам дали от това, че цветът, който взех от DW не ми седи добре, или особеност на кожата (пак седеше леко мазно на челото), не се спогодих добре с фон дьо тена. Ще му дам втори шанс и ще тествам втори път, не се отказвам лесно. 😊
От Clinique съм много доволна, уцелих си и цвета. Бях на събитие вчера и гримът издържа до сутринта. Седеше покривно, но без натрупвания.

# 629
Ако имате много мазна Т-зона сложете матираща база под ФДТ на челото/носа (там, където лъсвате, но само там!)

И аз грабнах една отливка на Clinique Even Better днес - много мила им беше консултантката, та реших да го опитам... бях си взимала отливка на Even Better Clinical Serum, но нещо не стигнах тогава да покупка, а дори не помня с какво не ми е харесал.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 23:42 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт