Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 404
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
2N за консилъра и 2.5N за ФДТ (през зимата)
Летни цветове не съм си подбирала.

# 646
4N1 в EL е с по-неутрално маслинен подтон от Диор. Бих погледнала 2WO, подозирам, че няма да има нужда да го смесвате все още, може би лятото.
Агент, аз също! ❤

# 647
Включвам се само да кажа, че prettyshop имат промоция до 30% на коректори, фон дьо тени и т.н. На Givanchy продуктите са на сносни цени.

# 648
Момичета идвам да разпитам за мнения. Търся си ФДТ, който да е доста покривен, но са не е матов. Важно ми е да НЕ запушва порите (нямам предвид да пише на опаковката че е некомедогенен, защото съм го играла този филм вече), а да знаете от опит, че не запушва пори и не образува пъпки.
В момента вече повече от година съм с Vichy dermablend 3D correction и съм изключително доволна. Искам нещо, което да е от същия тип като покривност и пр., но да НЕ е матово. Имат dermablend който не е мат, но не в толкова покривен.
По принцип оглеждам за нещо до 55-60лв максимум, но ако наистина си заслужава може да се прежаля и за повече.
Загледала съм серията за проблемна кожа на la roche posay, някой дали има опит и с тях?
Благодаря предварително за обратната връзка!

# 649
Винаги съм била на принципа, че евтиното излиза по- скъпо. Купувам точно 1 ФДТ  на 9 месеца,  2 червила на 1.5 година, един молив и 1 спирала на 6 месеца. Руж и хайлайтър 1 на 3 години. Това е моята наличност, която поддържам.Кое му е скъпото?
Като бях млада и зелена се отрупвах със 100 неща в несесера и повечето им минаваше срока от стоене.
От години по едно, но качествено.
И не мисля, че излиза по- скъпо.

# 650
Как успявате да изкарате 9 месеца с един фон дьо тен?
Като човек, който се гримира всеки ден , това ми се струва направо изумително.

# 651
За една година ми стигат 30 мл ЕЛ и пудра - също 30 мл. Те затова имат обикновено срок на годност 1-2 години от отварянето.

# 652
Момичета идвам да разпитам за мнения. Търся си ФДТ, който да е доста покривен, но са не е матов. Важно ми е да НЕ запушва порите (нямам предвид да пише на опаковката че е некомедогенен, защото съм го играла този филм вече), а да знаете от опит, че не запушва пори и не образува пъпки.
В момента вече повече от година съм с Vichy dermablend 3D correction и съм изключително доволна. Искам нещо, което да е от същия тип като покривност и пр., но да НЕ е матово. Имат dermablend който не е мат, но не в толкова покривен.
По принцип оглеждам за нещо до 55-60лв максимум, но ако наистина си заслужава може да се прежаля и за повече.
Загледала съм серията за проблемна кожа на la roche posay, някой дали има опит и с тях?
Благодаря предварително за обратната връзка!
Аз използвам на Tarte-Face Tape, много е покривен, няма аромат, изключително траен, сваля се лесно. Също новият на KVD-Good apple serum foundation, важат същите качества като на Тарт (аз съм с комбинирана кожа).

# 653
За една година ми стигат 30 мл ЕЛ и пудра - също 30 мл. Те затова имат обикновено срок на годност 1-2 години от отварянето.

И аз съм така с тази марка. Всъщност само нея ползвам.

# 654
  • Бургас/Пз
Някой пробвал ли е това Живанши, дали е леко покритието?? https://prettyshop.bg/products/prisme-libre-skin-caring-glow?gcl … E#product-section

# 655
  • София
Здравейте, идвам само да благодаря на дамите, които препоръчваха Fresh wear на L'Oréal!. Престраших се да го пробвам след много чудене, защото имам лоши спомени от True match (пъпки, много пъпки). Много ми харесва, за първи път ми се получава такъв сатенен финиш с дрогериен фдт, даже след него много леко слагам пудра, за да се задържи ефекта и ми издържа цял ден. Дано само не ми излязат пъпки Scream

# 656
Фон дьо тен ползвам един за една година, както дамата преди мен беше написала, евтиното излиза скъпо, веднага ще дам пример, свърши ми бронзъра за лице, реших да взема нещо по-бюджетно, ами купих четири различни, всичките не стават (имат си оранжев отенък), накрая пак си взех на бенефит, та за  тези пари даже два щях да си взема, които  да ми стигнат за цяла година. Та наистина предпочитам да отделя повече за козметика, определено си заслужава. Преди ползвах коректора на catrice, ами откакто ползвам този на tarte shape tape, просто съм си мислела, че този на катрис е хубав.

# 657
Ани, покритието е леко към средно, качвала съм снимки тук и в Инста. Озаряващ е, нищо не прави за пори обаче. Хубав е, доста. Поддържах го (за мен това значи, че сменям ФДТ като му изтече срокът на годност или го имам в повече цветове, заради сезоните) докато не ги разпродадох в базара за Павел.
Celestia, ла рош не е толкова покривен, колкото Дермабленд. В дрогерията почти нищо не е, а Дермабленд е чуден ФДТ. Аз го смесвам с течен хайлайт и е наистина страхотен продукт. За озаряващо пълно покритие на по-ниска цена, погледнете Криолан. Имат жесток-страхотен продукт за целта.
Относно запушването на пори-ще се повторя, потретя и подсетя Агентът да напише малко за това в следващата тема, мнение 1. ФДТ не запушва порите. Няма как да стане. Всеки продукт влиза в порите-нали това му е и идеята, да замаскира малко и тях. Но молекулярният размер на съставките не се изменя магически-не става по-набъбнал, за да запуши пората. Съществува неправилно почистване- с двойно почистване всичко се разтваря и измива, както и съставки, които не са подходящи за Вашия тип кожа. Моята кожа реагира с пъпки и черни точки когато нося L’Oréal Fresh Wear повече от ден, но не значи, че той не е истински страхотен ФДТ, защото е. Просто кожата ми не толерира дадена съставка. Скалата за комедогенни или не съставки не визуализира качеството или молекулярното тегло, типът на дадена съставка, а често я групира под общото наименование като Ок или не. ‘Без масла’ е често срещано на опаковката на продукти за акне, а в реалност съществуват масла, които са прекрасни именно за акнеична кожа. Хиалуроновата киселина е почти във всичко, а начинът на формулировка и типът, който се използва води именно до раздразнение. Въпрос на проба и грешка. Съставките, които аз избягвам нямат общо със скалата, не мисля, че е обективна. Та накратко-това, което аз и хората тук ще Ви препоръчаме е твърде вероятно да не е Ок за Вас и обратното.

# 658
Момичета, имам много пигментни петна, които с първите слънчеви лъчи въпреки стриктното мазане потъмняха. Искам да поизравня тена, без да използвам силно покритие. Има ли база или коректор/ кънсилър, който да ми препоръчате, за да го нанасям над слънцезащита и под ББ крем или лек ФДТ и да не крещат така петната ми? Кожата е с пори, дехидратирана и смесена, 40+.

# 659
Няма нужда от подобни подмятания! Кой колко има си е негова работа. Идеята тук е че има момичета които споделят опит и така всеки си прави сметката кое да купи. На мен лично това ми е страшно полезно.На който марките му се струват скъпи, а труда им безполезен може да не чете. Ако е възможно обаче да не си водим счетоводство...

Общи условия

Активация на акаунт