BigBank

• 28 791
  • 421
  •   1
Отговори
# 405
Коя банка иска имена на любовници, наематели, родители? Те НАП не искат толкова подробности.

# 406
Истината е, че тормозят обикновенните хора с глупости. Това с произход на средствата съм попълвал в ПИБ. БигБанк за депозитите е тази проста формичка. Само политиците и разни шефове на агенции да проверят по-сериозно и над 50% изгоряха. За митничари и горски стопанства не говорим.

# 407
Коя банка иска имена на любовници, наематели, родители? Те НАП не искат толкова подробности.
ЦКБ, ако посочиш че доходите ти са от физически лица искат трите имена и егн .

# 408
А защита на лични данни? Как така ще им предостави човек данни на физически лица, без те да са дали съгласие за това..
Малко се престарават.

# 409
На хартия съм попълвала в Инвестбанк, доста писане падна. Чак два часа не, но много подробно беше.
Пишеш "Спестяване от заплата в периода 2000-2026г". Доста широк период, но ако искат да доказват, че не е така.

# 410
Където има опция за свободен текст пиша "средства, декларирани пред НАП". Моите са до стотинка декларирани. Заплата, наеми, лихви, рента, всичко.

# 411
Добре де, ама те искат да декларираш произход на средствата, а не да се обясняваш дали са законни.

# 412
Да си търсят от НАП произход, те ги знаят.

# 413
  • here and now
На хартия съм попълвала в Инвестбанк, доста писане падна. Чак два часа не, но много подробно беше.
Пишеш "Спестяване от заплата в периода 2000-2026г". Доста широк период, но ако искат да доказват, че не е така.
Ти трябва да доказваш. Парите ти стоят блокирани, докато не получат документи.

# 414
*Алис*, при входящ или изходящ превод се случи?

# 415
  • here and now
Изходящ.

# 416
Документи за спестяванията ли? Че аз съм сменила 15+ банки през годините. Да не говорим, че някои не съществуват вече.

# 417
Откачена работа. Сбъркана държава. После защо инвеститорите един по един си тръгват. Вместо да гонят истинските корумпирани пресъпници тормозят хората.

# 418
Откачена работа. Сбъркана държава. После защо инвеститорите един по един си тръгват. Вместо да гонят истинските корумпирани пресъпници тормозят хората.
Изисквания на ЕС.

# 419
Алис, бг банка ли не ти разреши да теглиш?

Общи условия

Активация на акаунт