BigBank

• 26 203
  • 358
  •   1
Отговори
# 345
Пробвай. Така или иначе утре ще се задейства.
А щом единият е захранен от друга сметка, най-вероятно си сложил отметка да се върне пак в нея.

Искам да питам, вие виждате ли си лихвите от Биг Сейф за месеца като сума? Аз не, само с натрупване излизат, което не ми харесва.

# 346
DeVa, отиди на “Преглед на транзакции” и в новата страница задай период 01.07.2026 - 31.07.2016. След това “Обнови изявлението” Малко трябва да скролнеш и се вижда лихвата за месеца

# 347
Благодаря, cool_witch. Аз си ги смятам, но ще ползвам твоето предложение.

# 348
Точно така е станало. Златни сте Simple Smile

# 349
А реално печелят като ти дават лихва от следващите телета по веригата. "Банките, които дават лихви по депозити също са фокусирани в потребителските кредити" - при банките на гишето или на сайта може да намериш раздел Депозити и раздел Кредити. При тия има само депозиране, кредитирането е въображаемо.

Тези лица, или поне повечето от тях, действително кредитират, но през свързани дружества по чл. 3а от ЗКИ. Това обстоятелство обикновено не се разгласява, тъй като подобна дейност е на ръба на закона, а и разгласяването не би донесло някаква полза.

Във всеки случай, такава схема е работеща неограничено във времето, за разлика от пирамидалната.

# 350
Аз още държа определена сума, но тогава бях изпуснал офертата от 3% за BigСейф и си карах на 2%. Днес им писах от любопитство (понеже пак е пусната) дали мога да се възползвам от офертата 3% лихва за 6м и след няма и 10 минути ми върнаха имейл, че считано от днес промоционалните условия ще се прилагат и за мен. Влязох веднага и е факт - вече съм на 3% до 12.02.2027

Та ако някой е на 2% и иска 3% да им пише. 

# 351
Нали е само за нови сметки?

# 352
Да, но явно има възможност и за съществуващи сметки ако попиташ изрично. Буквално от любопитство писах без да очаквам нищо, но ето на..

Сметката е открита Май месец тази година, та може би затова, че е сравнително нова сметка.. Знам ли, живи и здрави да са Simple Smile

# 353
Ами супер! Занапред ще имам предвид, че сега ги върнах в ТБИ.

# 354
А реално печелят като ти дават лихва от следващите телета по веригата. "Банките, които дават лихви по депозити също са фокусирани в потребителските кредити" - при банките на гишето или на сайта може да намериш раздел Депозити и раздел Кредити. При тия има само депозиране, кредитирането е въображаемо.

Тези лица, или поне повечето от тях, действително кредитират, но през свързани дружества по чл. 3а от ЗКИ. Това обстоятелство обикновено не се разгласява, тъй като подобна дейност е на ръба на закона, а и разгласяването не би донесло някаква полза.

Във всеки случай, такава схема е работеща неограничено във времето, за разлика от пирамидалната.
Аха, доста удобно оправдание. Значи влагайте си парите в дейност на ръба на закона, но непременно ще си получите парите обратно.

# 355
Пишете глупости.. Отпускат нормални потребителски кредити, няма свързани лица, кредитор е самата банка, чл. 3а от ЗКИ изобщо не се отнася за тях, няма дейност на ръба на закона.

# 356
Писах имейл. Ще видим дали ще ми дадат и на мен. Simple Smile

# 357

Аха, доста удобно оправдание. Значи влагайте си парите в дейност на ръба на закона, но непременно ще си получите парите обратно.

Темата беше в покоите си, аз я събудих, просто за да споделите реален опит.

Но в случая не давате конкретни причини защо виждате риск и трябва банката да се избягва.

Нека бъдем полезни един на друг, вместо да се правим на разбирачи Wink

# 358
Получих и аз 3%.
Сърдечни благодарности, Expressing! Heart

Общи условия

Активация на акаунт