BigBank

• 9 798
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
Много отдавна не бях отваряла Моите пари, но ето какво какво видях. БигБанк е в списъка с всички БГ банки, относно лихвите по депозити.ю
https://www.moitepari.bg/depoziti/bigbank~c84048e7-5e82-4f2b-ab99-301e02ccfc26

# 31
Не ми е била целта да всявам паника, по-скоро исках да успокоя себе си. Защото предните мнения в темата бяха доста двусмислени.
Мисля да открия и бигсейф. Някой би ли споделил дали по същия начин става тегленето, като им пишеш мейл? Или сам си нареждаш превода?

А револют някой ползва ли ги за спестявания, мислех че държиш минимални средства, за плащане?

Не се пише мейл. Като се влезе в профила на сайта се пуска заявка за теглене от спестовната сметка, подписва се в Евротръст и в рамките на посочения срок те превеждат сумата. Ако се заяви изтегляне на цялата сума, договорът автоматично се прекратява.

# 32
На мен не ми даде да си дръпна пари, пишеше, че трябва първо да им звънна на телефона. Пробвах миналата седмица, понеже ми трябваха пари, но намерих от другаде.

# 33
Да звъниш за да си изтеглиш твоите пари? Thinking

# 34
Да, не знам защо. За пръв път се опитах откакто имам депозит там, но не успях. Тези дни ще звънна на телефонът, че ще ми трябват пари. Не звъннах, защото е 0700 номер , а аз има ограничения до тези номера с моя ваучер.

# 35
Аналогът на 070017533 е 029062000 (лв/мин според тарифния план).

# 36
  • here and now
На мен не ми даде да си дръпна пари, пишеше, че трябва първо да им звънна на телефона. Пробвах миналата седмица, понеже ми трябваха пари, но намерих от другаде.
А срочен ли ви е депозита?

# 37
Много странна работа. По телефон да заявяваш пари?

# 38
Може да е някаква верификация или нещо за уточняване. Няма как да се заяви превод с едно обаждане или мейл, би трябвало да мине през някакъв подпис все пак..

# 39
Да, верификация на лични данни пише, че трябва, а не че парите се заявяват през телефонно обаждане.

# 40
Ще пробвам да видя дали ще ми искат и обаждане по телефона.

# 41
А защо ти да се обаждаш?
Когато превеждам пари от “нормалната” ми банка, те ми звънят да питат аз ли съм наредила превода. Това намирам за нормално. Обратното — не

# 42
На мен никога не са ми звъняли от никоя банка досега.

П.П.
Сега пробвах опцията теглене.
Иска ми IBAN и да попълня сума.
Никъде не видях нито имейл, нито телефон.
Не съм завършила тегленето, защото не искам да тегля реално.
Пише, че до 3 дни парите ще бъдат преведени.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 00:10 от DeVa®

# 43
Нямам  представа  защо, но не ми дава да продължа преди да съм звъннала на номера. Само стигам до частта  с лични данни и адрес и после ми излиза съобщението да звънна за потвърждение на лични данни.

# 44
Това е нормално, и българските банки искат подобно потвърждение всяка година.

Общи условия

Активация на акаунт