Лакове за нокти - 161

• 46 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
От тук
https://prohairshop.bg/category/opi-outlet

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 15:24 от mimoza7710

# 16
Аз ги поръчвам от www.prohairshop.bg
Имат шоурум в Пловдив, на Асеновградско шосе. При мен си издържат лаковете, но то е индивидуално предполагам. Ако вися цял ден във вода, разбира се пада по-бързо. Важна е наистина основата. Аз ползвам база и топ на Пронейлс и цвят на ОПИ

# 17
Лилипан, да, има подобен цвят.🙂 Не съм сигурна за името, но или е Did you mist me, или някой лак, който обикновено стои около него на стелажа...
Според мен, трайността на лаковете зависи най-вече от състоянието на плочката и от това как се сработват ноктите ни с дадена марка лак.🙂

# 18
Благодаря за новата тема!
Аз днес се лакирах с Бел 55,Флормар 397 и СНБ Ваня. Черното го матирах, че много ми харесва матово.
И аз имам всички цветове, които ми харесват и каквото и да купя го имам, просто е различна марка. И най-обичам когато при толкова много лакове не мога да избера с какво да се лакирам...

# 19
От хотелската тераса

Salt water 💙💙💙

# 20
Ей... изкупихте ги тия лакове! Да се похвалите после Stuck Out Tongue Winking Eye
Пуснах поръчка от Мейкъп с 2×59ml Seche restore.

# 21
Да, има значение състоянието на ноктите,  базата и топ-а също. Пробвала съм различни комбинации и при мен не държат техните лакове. Може би трябва да пробвам с тяхна основа и топ, сигурно ще е най-добре.

# 22
  • Варна
В тази връзка някой пробвал ли е база на Чайна глейз? Техните лакове не са особено трайни при мен, на втория ден започва надигане около кожичките. А може и да не ги покривам напълно с топ лак там, или да се отдръпва и това да е причината.

# 23
Благодаря за новата тема! Един страхотен патладжан с лилав шимър Bel 12 от мен:

# 24
Повечето от лаковете, които поръчах не са налични. Отказах цялата поръчка. Няма смисъл само два лака да ми изпратят.

# 25
  • София

Zoya Rica

# 26
Аз не си харесах нито един цвят от OPI, които сте коментирали, но си взех няколко на ESSIE от makeup.bg. Ще споделя като пристигнат мнения и снимки.

# 27
  • Измир
Тина, на Чайна топ и база не съм ползвала,  но лаковете им само си ги гледам вече. Колкото пъти съм ги слагала, с различни бази, нямам дори един ден без поражения. Даже се замислях дали не са фалшиви,  но пък кой ще се занимава да прави шишенца и съдържание реплика.
Аз съм със Сали Хенсън 540 Frutti Petutie

# 28
Моите пристигнаха.

Скрит текст:

Реалния цвят на тези двата е на снимката с бутилките.

Цветовете са:
* Bee mine forever - лимонено жълто
* Orange you stylish - тиква /морков/мандарина
* DS Classic - прекрасна холограма в нюд нюанс Heart Eyes От него взех 2бр. Ако пуснат други цветове от DS серия, но с тази структура ще взема.
* My favorite ornament - бяло злато / шампанско, идеално за акцент, на 2 слоя покрива перфектно и стои като пясък/кристали, истинска находка за мен, която добавих в последния  момент.

Бекъп от No Strings Attached, If you persist и DS Classic

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 18:28 от mimoza7710

# 29
Благодаря, момичета.Отказах се да взимам.Аз освен с трайността,имам проблем,че не съхнат.И затова исках да пробвам дали O.P.I  ще съхнат.Толкова харесваните SNB ,при мен не съхнат.С капки и топ и не ще.И руските Чайни точно 1 ден и се люпи на люспи,а италианските (не се сещам как се казваха)и те не съхнеха.Всичките ги дадох на леля ми.Тя каза,че такъв проблем няма.Даже при нея лак се задържа околко 10 дена.А ако е без лака започва да и се цепят ноктите.Общо взето ще си карам от евтините.Дано вече да пуснат нещо интересно или да възобновят нещо старо.

Общи условия

Активация на акаунт