Лакове за нокти - 161

• 46 782
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Записвам се чааак на втора страница с един мой бъркоч Grinning

# 31
  • Варна
И моите пристигнаха.

If you persist, don't violet me down, I can teal you like me (очаквах да е син, както на повечето суочове, но е зелен) и DS lapis. На нокти, разбира се, ще стоят различно, хартийката попива и се променя от мокрото.

Исках да ми добавят и my favorite ornament, но казаха, че е свършил. Много е красив!
Олгарита, сега се замислих, че имам една чайна, която е с нормална трайност при мен - are you jelly?, нещо като крели е. Другите са ми 3 неона и крели с брокат, те са нетрайни.

# 32
Много хубави цветове сте си поръчали, момичета!🙂 Опитата DS с бляскавите/брокатените финиши най-много ми харесаха!
Аз искам да благодаря и тук на Мимоза, че сподели с мен част от нейното златисто фолио!😊 И също за лаковите изненади, лилавия ГР отдавна го бях харесала🥰:

Даже сложих от него на палците на новия маникюр (утре ще го покажа и него):

# 33
На Граф Игнатиев открих Pastel! За първи път ги срещам във физически магазин, а този се оказа официален вносител. Забърсах тези:

Довечера ще ги пробвам евентуално.

# 34
На Граф Игнатиев открих Pastel! За първи път ги срещам във физически магазин, а този се оказа официален вносител. Забърсах тези:

Може ли да споделиш фирмата?Може и да продават онлайн.

# 35

Пак се намесвам,  открих ги в този сайт най-изгодно:
https://vmcosmetic.com/bg

# 36
OPI DS Classic - нямаше как да не го пробвам Heart Exl

# 37
Еха, като холо карамел е!😍😃

# 38
Да Joy Малко ми е тъмен за летен и ще го оставя за есен. Всъщност е малко по-бежов, а на снимките повече кафенее. На изкуствена светлина е пясъчен...хамелеонче.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 20:01 от mimoza7710

# 39

Пак се намесвам,  открих ги в този сайт най-изгодно:
https://vmcosmetic.com/bg
Да, определено е по-изгодно. На Графа са по 3,50 лв. Хареса ми, че видях цветовете на живо. Сайтът им се казвал Emper или нещо подобно. Мисля, че преди време съм поръчала от там арабски парфюм. Мацнах ги, но както и да снимам, не излизат истинските цветове. Реалните са като в предишния ми пост в шишенцата. Номерата са 339 и 348

# 40
  • Стара Загора
От мен бял маникюр, покрит със златист топер и на краката съм със същата комбинация от седмица - разкошно стои.

# 41
Мимоза, това Опи е страхотно и според мен много ти отива 😉

# 42
Кой е "тиквеният" Катрис? Нещо с Мароко в името ли?🙂
Някоя от вас да е използвала капките за съхнене на Trend it up?

# 43

Може ли да кажеш къде точно  се намира на Графа този физически магазин , моля ?

# 44

Общи условия

Активация на акаунт