Лакове за нокти - 161

• 46 822
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Morkovelka,  ако ти се занимава 2-3 месеца по 1 път в седмицата да се можеш с йод и после да се лакиране, доволна ще останеш! Така през пубертета си забравиш за постоянно ноктите. Сега пак почвам, че след гела са люспички буквално.

# 76
Имам един въпрос.Мога ли на обикновен лак за нокти да приложа UV/LED лампа за по-бързо и добро изсъхване на лака?
Значи, лакирам ноктите и винаги стават на балончета/надраскват се/остават отпечатъци. Искам качествен и гладък маникюр, като вашите!
Благодаря.
Мисля, че няма да има ефект  но нека се изкажат компетентните.
Относно балончетата: Преди употреба лака НЕ се разклаща интензивно. Нанасят се тънки, равномерни и ако е необходимо повече пластове. Аз си реших проблема със съхненето и отпечатъците със Seche Vite top coat.

# 77
ShameOnYou, страхотен цвят! Кой номер е?

# 78
Имам един въпрос.Мога ли на обикновен лак за нокти да приложа UV/LED лампа за по-бързо и добро изсъхване на лака?
Значи, лакирам ноктите и винаги стават на балончета/надраскват се/остават отпечатъци. Искам качествен и гладък маникюр, като вашите!
Благодаря.
УВ лампите втвърдяват гелове и лакове дето са направени специално за печене под такава, обиновените не. Евентуално УВ топ само но не знам колко трябва да е изсъхнало всичко под него преди нанасянето...
Балончета стават и когато е много горещо или пък има точно насреща въздушна струя от вентилатор например. Много дебел слой лак нанесен наведнъж също може да го причини това. Някои лакове просто си стават на балончета по-лесно де, но ако е с всички значи е от нанасянето.
За Сеш подкрепям, направо ми върна желанието за редовно лакиране този топ, преди да го пробвам често се отказвах породи липса на време да чакам съхнене.

# 79
Здравейте буквално слес гелове ,лакове печене и т.н моите са меки като незнам какво 😣знаете ли нещо за заздравяване.

# 80
Заваля дъждец и вече окончателно съм на есенна вълна.

# 81
  • Варна
nelly13

Morkovelka,  ако ти се занимава 2-3 месеца по 1 път в седмицата да се можеш с йод и после да се лакиране, доволна ще останеш! Така през пубертета си заздравих за постоянно ноктите. Сега пак почвам, че след гела са люспички, буквално.

# 82
ShameOnYou, страхотен цвят! Кой номер е?

Номерът е 150 🙂

# 83
  • София
Прибрах си 4 бр. Сеш от Спиди, като се надбягвах с дъжда Nature Zap
И аз оптимистка, че днес може би ще има слънце да щракна Opi Ink, ама нямааа. Искам още лято Sunglasses

# 84
katerina_girl ме подсети, че и аз имам лак с подобен цвят. 🙂
Така ми реши проблема с чуденето кой лак да сложа.😀

BEL mini 220

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 22:06 от Грийни

# 85
Радвам се, че ги е прибрал човек от групата Simple Smile
Не устоях и прибрах последния /въпреки  че не съм започнала голямата 118мл бутилка/ и едно есенно Еси което заглеждам отдавна.
Вчера взех една горчица на Trend it up заради цвета, а днес два неона на Бел за акценти. Докато ги намеря лятото си отиде Smirk

# 86
Благодаря ви ще опитам и с йод докато намеря читав заздравител
Уж започнах и витамини да пия,но никакъв ефект не виждам от тях.

# 87
Момичета, минавам да се похваля с 3 нови лакчета. Евелин са, не знам дали я има тук в България тази серия точно. Видях ги случайно миналата седмица в Хърватия и ги взех. Обаче не съм особено впечатлена, не бих казала, че са нещо невиждано и нечувано...

# 88
Вчера бях на педикюр и снимах какво ми слагат на краката. Някой ползвал ли ги е? Прави ми впечатление ,че издържа 40 дни на плаж,пясък,маратонки и т.н. лака без проблем и виждам,че имат интересни терапии за нокти..
https://blackdiamonds.bg/nano-lechenie

# 89
  • Варна
Арабеск, има ги в мейкъп тези лакове, имам 01 и май розово златния.

На мен този ми хареса заради флейксчетата, другите не са нещо особено.

Общи условия

Активация на акаунт