Лакове за нокти - 161

• 47 548
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • На изток от Ада
*JustMamma*, oт къде са тези лакове ?

# 166
От makeup.bg Напиши в търсачката vipera и ще ти излязят.

# 167
natka, жива и здрава да си, че ми даде жокер! Hug  Заглеждах ги, но мислех, че няма да вършат работа. Одеве взех един комплект и сега взех още два! Тези китайчета нямат пропуск. Да, за дребни детайли са, но идеално ме устройват за целта. Имат интересни шаблони, но скраперите няма да ползвам, защото са с метален край.

# 168
Оставям един цветен френски и се връщам да чета и да гледам красоти назад! ❤️

# 169
От няколко дни съм пак със синьо.😅 Номерът е 746, лявата ръка е само със синьо и не снимах.

Цветът е леко по-светъл, по-скоро такъв (но не съвсем):

Надявам се да наваксам скоро с четенето, но не знам кога точно, че ме нападна вирус и се надявам, че не е "онзи" вирус...

# 170
OPI if you persist, Rice Rice baby, Is Mai Tai Crooked, Aura Milkshake.
Има още върху какво да се работи Smiley

# 171
  • Варна
Pastel 304, в действителност леко по-зелен и светъл.

# 172

Golden rose keratin 72 🦋

# 173

GR Gel Shine 18
Impala snow 9

# 174
  • София
SNB Лила от мен Heart Eyes

# 175

И блясъка

Скрит текст:

# 176
# 177
Много много хубави маникюри видях!
Присъединявам се към светлата гама на последните снимки.
Отново го правих снощи, но този път се събудих с перфектен лак! Използвах нов топ лак - лилавия на Катрис. Пише, че за 40 секунди съхне. Чак 40 не знам дали са, но съм доволна от него.

# 178
  • Стара Загора
Аз имах друга идея за маникюра днес, но реших да сложа стикер на безименния и малко не съм доволна от резултата. Трябваше да избера друг, но каквото такова. Накрая на деня съм гроги вече и ще карам така. Розовото e любимия неонов Bubblegum. Simple Smile

На краката сложих един светъл розов крем на Pastel. Не знаех какво ми се носи и се спрях на нещо светло. Евентуално още един педикюр ще направя и може би ще ги зазимявам вече крачетата. 🙃

# 179
Страхотен, останаха ми очите 💗

Общи условия

Активация на акаунт