Промяна на отношенията между син и майка при поява на снаха

• 22 082
  • 442
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Вижте - той може да е най-белия, а тя най-черната. Или обратното. Ама това на практика няма значение. След като той е нещастен в тази връзка, не вижда подобрение, защо стои? Просто да прекрати връзката след като не му е добре в нея. Даже и деца нямат.

# 286
  • София
Цитат
Тя смята, че с раждането ангажиментите по детето приключват. След това то ще порасне по някакъв вълшебен начин, който не изисква нейното участие.
Цитат
Тя иска от мен да ходя на психолог, който да ме откаже от майка ми.

Otus, приятелката ти или е истински и неподправено луда, но при този вариант ти няма да бъдеш 8 години с нея, или си правиш майтап с форума, или сте на 15.

# 287

Otus, приятелката ти или е истински и неподправено луда, но при този вариант ти няма да бъдеш 8 години с нея, или си правиш майтап с форума, или сте на 15.

Не си правя майтап и сме много далеч от 15. Толкова далеч, че някои неща, които по-млад човек с лека ръка може да направи, вече хич не са лесни. Това да се разбира във всякакъв смисъл.

# 288
  • Пловдив

Не си правя майтап и сме много далеч от 15. Толкова далеч, че някои неща, които по-млад човек с лека ръка може да направи, вече хич не са лесни. Това да се разбира във всякакъв смисъл.
Е, стой си във връзката и се оплаквай по форумите. Много е конструктивно.

# 289
Питащия звучи като нормален човек. Обаче, не.
Не. Не звучи като нормален човек. Нормалният човек комуникира нормално. Когато му задават въпроси, отговаря на въпросите, а не се оплита в монолози. Когато иска съвет за даден проблем, описва проблема с факти, а не залива публиката с размисли и страсти.

# 290
  • Бургас
Питащия звучи като нормален човек. Обаче, не.
Не. Не звучи като нормален човек. Нормалният човек комуникира нормално. Когато му задават въпроси, отговаря на въпросите, а не се оплита в монолози. Когато иска съвет за даден проблем, описва проблема с факти, а не залива публиката с размисли и страсти.
Нито е искал съвет какъвто му се дава, нито е длъжен да пее за личния си живот повече, отколкото иска.
Дали ще чурулика на мамчето или на непознати е все едно Simple Smile
Не мога да повярвам, че човек, който е против да се снася на майчето е ок да се снася на непознати.
Ми, ако майка му чете?
Thewishmaster, за мен например комуникацията с теб е по - трудна. Трябва ли да слагам определения на теб? Не. Ти общуваш така. Разбирам rf22 и го намирам за пъти по - логичен. Какво от това?
Не ти прави чест да сочиш с пръст кой не е нормален.

# 291
Нито е искал съвет какъвто му се дава, нито е длъжен да пее за личния си живот повече, отколкото иска.
Дали ще чурулика на мамчето или на непознати е все едно Simple Smile
Не мога да повярвам, че човек, който е против да се снася на майчето е ок да се снася на непознати.
Ми, ако майка му чете?
Thewishmaster, за мен например комуникацията с теб е по - трудна. Трябва ли да слагам определения на теб? Не. Ти общуваш така. Разбирам rf22 и го намирам за пъти по - логичен. Какво от това?
Не ти прави чест да сочиш с пръст кой не е нормален.
Аха, разбрах, когато иска съвет, трябва да посочи какъв точно съвет иска да получи. Доообре. направо да си го поръча.

Относно затрудненията, които имаш в комуникацията с мен, можеш да споделиш какво конкретно те затруднява. Ще опитам да го коригирам, за да те улесня.

# 292
  • Бургас
Няма нужда. Казвам, че не се държиш както аз бих очаквала и мислиш различно. За мен е ОК и си е нормално.
Otus, също не се държи както ти очакваш. Това не го прави по - малко нормален. Пише толкова колкото иска. Негово право е.
Даже за мъж доста се обяснява. Simple Smile
Нито сме доктори, нито съдии.

И все пак мен ме гложи: Ако един мъж пее всичко по форуми, по - малко наказуемо ли е от това да го пее на майка си и защо?  Сериозна съм във въпроса си.

# 293
  • Пловдив
И все пак мен ме гложи: Ако един мъж пее всичко по форуми, по - малко наказуемо ли е от това да го пее на майка си и защо?  Сериозна съм във въпроса си.
Да. Във форума е поне привидно анонимен. Говорим за случая, то е ясно, че ако се установи тук може и да не се окаже толкова анонимен и някой, който го познава, да го разпознае. В момента Отус-чо е анонимен.

# 294
  • София
За мен е по-малко, да. Поради няколко причини:
1. Личните подробности за човек, когото не познаваме, са абстрактни. Реално не могат да го злепоставят. Което не се отнася за личното познанство.
2. Когато си казал А, кажи и Б. А не да снасяш на час по лъжичка и то само такава, каквато ти е удобно. Ако не искаш да даваш подробности, не започвай темата.

# 295
Пише толкова колкото иска. Негово право е.
Даже за мъж доста се обяснява. Simple Smile
Нито сме доктори, нито съдии.
Може да пише колкото си иска. Ако иска и нова версия на "Война и мир" да напише. Само че така няма да получи съвет за ситуацията си по простата причина, че не ни предоставя факти, въз основа на които да преценим тази ситуация и да му дадем адекватен съвет. Не ми дреме за обясненията му. Може да ни ги спести. Казвам само, че адекватен съвет се дава въз основата на факти, а не на обяснения и лирически излияния.

# 296
  • София
“Нефелен”
Баба ми.

2023 - аз.

# 297
  • Бургас
Ето разлика. За мен би било еднакво тъпо половинката да изговори всичко с всеки друг, но не и с мен. Лампата, за огромна дупка и липса на толеранс и чуваемост между нас ще светне веднага.
И бих споделила с близък, ако имам проблем, защото ме познава. И ако се сгромолясам ще ми е рамо. Дреме ми 105 човека какво мислят, ако не ме познават.
Фактите, са различни за различните хора. Ситуацията той може да я вижда бяла, тя черна. Още повече той ясно си я обясни. Сега, че от “тя не ще да ходя при майка ми”, стигнахме до “Що не и предложи брак?” не е негов проблем и да сме точни няма грам отношение.

Otus, ти искаш ли да ходиш на психолог?
Обичаш ли жената? И чувстваш ли се разбран и обичан?
Мен лично тези три въпроса са ми напълно достатъчни.

Вярвам, че и времето по форуми е на таймер Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 22:23 от MeMyselfI

# 298
Аз мислех, че съвет иска, какво друго ще иска във форума.

# 299
  • София
No. Осем години са атестация.
Още две и гражданство.

Общи условия

Активация на акаунт