Back To School с ShopSector.com 👟 Как избирате маратонки за децата си?

• 10 058
  • 248
  •   1
Отговори
# 180
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
Марката е важна дотолкова, че предполага някакво качество на продукта.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
Качеството на материалите е важно заради здравината, добрата визия и удобството.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
Имам определен бюджет, но той винаги може да се коригира, ако продуктът си заслужава.

# 181
1. Марката за мен е важна,защото всяка марка предлага определено качество и удобство на обувката.

2.Качеството на материалите е много важно за мен.

3.Имам,но важното е детето да се чувства удобно в тях.

# 182
За мен не е важна марката, а качеството.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
Това е най-важното, всъщност всичко друго е второстепенно, включително и цената.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
Имам ориентировъчен бюджет, но ако за тази цена е неприемливо качеството - вдигам бюджета. А брой обувки никога не сам планирала, износят ли се - купувам. И тук е мястото да спомена, че ако бързо са се износили, не повтарям покупка на същата марка.

# 183
Държа на марката на спортни обувки, имам си любими. Качеството също ми е важно , обикновенно зависи от марката. Когато мога купувам на промоция.

# 184
  • оттам, откъдето започва България
По-скоро е важно удобството за детето.

Много е важно, тъй като някои материали действат запотяващо на крачето на детето.

Не, действа се според ситуацията. (Но не се и прекалява с цената, все пак става въпрос за детска маратонка, която много бързо се израства.)

# 185
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки? - Важна е, дотолкова, доколкото гарантира високо качество на обувките, произход и гаранция.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки? - За нас е много важно, предпочитаме маратонките да са много добре изработени, с хубави и анатомични подметки и стелки, противоплъзгащи се материали. Да нямат неправилни шевове и ръбове, които могат да наранят краката. Важно е да са стабилни и от здрава материя, за предпочитане кожа.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година? - Тъй като бюджета винаги е ограничен, а краката растат бързо, при спорт обувките също се хабят по-бързо, поне 2 чифта винаги са необходими.

# 186
Докато детето беше малко нямах особени изисквания за  марка, качество и материали, защото умаляваха бързо. Вече е тийн и залагам на известни брандове, търсим лекота и гъвкавост, удобство и средно ценово равнище в диапазона 80-100лв.

# 187
1. Не е много важно, според мен, да е от най-скъпата марка. Не винаги цената отговаря на качество.
2. В голяма степен е важно материалите да са качествени.
3. Имам определен бюджет, но нямам представа колко чифта ще ми са наложат да купя годишно 😁

# 188
  • In Neverland
Не е основен критерии за избора ми, но си имам предпочитания.

Най-важно ми е качеството на материалите.

Не, купувам когато видя, че има нужда от нови обувки, според бюджета за дадения месец когато се налага покупката.

# 189
1 Не държа на марката ,а да са удобни и леки.
2Материалите са от значение,защото с тях тича,рита и спортува ,а те се износват и късат.
3 Имаме определен бюджет,защото ние много ги късаме и се налога на 2,3 месеца да купуваме нови.

# 190
Марката ,както и качеството и цената са от първостепенно значение.
Нямам определен бюджет, но като заначало на учебната година съм приготвила 4 чифта маратонки, все пак ще е по цял ден с тях и трябва да може де ги сменя.

# 191
  • София
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки? - Не държа на конкретна марка, но предпочитам 2 конкретни и винаги проверявам какво предлагат първо те,а после още 2-3 марки, с които имам добър опит по отношение на удобството основно.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки? - Задължително е да са здрави и качествени, да са удобни и дишащи, гъвкави, да не нараняват и изпотяват крака, да имат ортопедична стелка и да имат и приятна визия.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година? - Обичайно купуваме по 2 чифта на дете с цел физическо и спорт на открито, 1 чифт за тенис и 2 чифта за ежедневието. Предни години се вмъквахме в цена с намаление около 100-150 лв за чифт, но сега с увеличението на цените още не знам, понеже не сме почнали да пазаруваме още.

# 192
В никакъв случай не е най-важното, но все пак всеки си има предпочитания.

Изключително важно е.

Не, тези неща не могат да се планират. Децата са непредвидими - колкото е необходимо.

# 193
1.  Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
Не е чак толкова важна, но все пак децата си имат различни предпочитания.
 2. Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
Важно е това да са удобни, тоест с ортопедична стелка, дишащи и да са удобни за спортуване.
3. Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
По принцип купуваме 1-2, но ако нещо се случи (скъсат се или вече са твърде износени) купуваме други.

# 194
1.  Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
Винаги избирам д8казали се марки и най-вече такива, които сме пробвали. Не обичам да експериментира.

Много е важно качеството, защото от него и зависи комфорта на краката на детето ми. Удобств7е нанпървп място.

Винаги имаме поне два чифта, не мога само с един бюджет е до 100лв. Детето ми е на 8години

Общи условия

Активация на акаунт