Back To School с ShopSector.com 👟 Как избирате маратонки за децата си?

• 10 066
  • 248
  •   1
Отговори
# 165
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки? - Важна е, защото искам да съм сигурна, че детските маратонки са качествено изработени и че са удобни за носене.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки? - От изключителна важност.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година? - Обикновено имам, но винаги има и изключения при необходимост.

# 166
  • София
1. Марката определено е важна.
2. Логично е, след като марката е добра и качеството да е такова.
3. Не.

# 167
1. Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?

- Не е от голямо значение, но избирам между марки, които сме изпробвали и знам,че са качествени.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?

- Много е важно за мен.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
- Нямаме определен бюджет.
Купувам поне 2 чифта обувки, за сезон, за да може да се сменят , като умалеят отново се купуват.

# 168
Не робувам на определени марки, но гледам качествените материали. Имам приблизителен бюджет.

# 169
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
Марката не е от значение , важно е маратонките да са качествени и здрави.
2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
Качеството  на материалите е много важно, защото децата не си пазят обувките. Трябва да са издържливи.
3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
Не, нямам. Купувам два чифта маратонки . При нужда купувам и повече.

# 170
Марката е важна, защото е ориентир за качество, а и детето държи на нея.
Качеството е от изключително значение!
Бюджетът е ориентировъчен, но не и твърдо фиксиран.

# 171
1. Марката - обръщам внимание и ми е определяща.
2. Материалите - определено е от значение.
3. Бюджет - среден, често се подновяват.

# 172
Важна е, иначе рискуваш да трябва да купуваш много скоро отново.

Много важна! Все пак детските маратонки се използват и изразяват доста по- бързо.

Поне един чифт за зимата и един за пролет - лято.

# 173
  • София
Важна е само за тинейдъжрката, за мен не

Много важна!

Нямаме. Когато се скъсат или поизносят, купуваме нови

# 174
1. Марката е важна, тъй като има определени марки, които съм установила с годините, че произвеждат качествени продукти.
2. Качеството на материалите е най-важно, както и бих предпочела те да са щадящи околната среда. Изработката също е от голямо значение.
3. Не. Ако нещо ни хареса, купуваме.

# 175
В моето семейство сме фенове на Найк!За качество и удобство няма да коментирам.За нас те са най-добрите.Купувам, когато се износят старите.

# 176
  • Варна
Марката е важна, но и цената трябва да е изгодна.
Качеството е важно.
Нямам определен бюджет, но следя промоциите, когато трябва да купувам маратонки.

# 177
1. Харесвам определени марки и залагам на тях при избор на маратонки.
2. Държа на качеството, естествено, както и на олекотените материи и съвременни визии.
3. Нямам фиксиран бюджет, както и план за годината, купува се при нужда.

# 178
За мен е важна не самата марка,а качеството и материалите от които са изработени детските обувки.Те са определящи при избора ми на маратонки,не конкретна марка.Не робувам на марки,комфорта и удобството са ми на първо място.Бюджет нямам,гледам по три чифта на сезон да има,все още бързо му расте крака и не смятам че има нужда от повече чифтове.Разбира се,ако се скъсат купуваме нови.

# 179
  • Велико Търново
Имам симпатии към определени брандове и първо гледам техните модели. Едва, ако нищо не си харесам от тях, търся и други марки.
Държа на качествени маратонки, изработени от естествени материали, или поне дишащи такива.
Бюджета ми е гъвкав, но в общи линии, купувам маратонки за децата при нужда и по възможност в разпродажба.

Общи условия

Активация на акаунт