Back To School с ShopSector.com 👟 Как избирате маратонки за децата си?

• 10 068
  • 248
  •   1
Отговори
# 150
Марката е последното нещо, което гледам когато купувам маратонки. Марката е колкото да си го отчета в ума, че е марка някаква, но не ми е важно. За мен е важно маратонката да е лека, материала, от който е изработена да е според сезона, да е удобна на краката за носене. Бюджет гледам да не планирам. Обикновено купувам един брой маратонки и ако се докажат в рамките на един месец, че са ок, може и да взема още един чифт.

# 151
  • Ямбол
Важно е качеството на изработка, като предпочитам да са от естестввни материали.
Цената и марката също са от значение.
За качествени маратонки бих отделила около 80 лева от бюджета си.

# 152
  • София
Доказаните марки са с доказано качество.  Съблюдавам тези неща.   Заради удобството на децата,  семейния бюджет  винаги може да претърпи "преизчисление" 🤓.

# 153
  • София
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
Марката не е от определящо значение в избора ми на детски маратонки, разбира се при избора си имам предвид марките, от които в предходен момент съм останала доволна.
2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
Качеството е водещото при мен при избора на обувки. Качествените материали и изработка са нещото, заради което избирам дадени обувки.
3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
Нямам определен бюджет, склонна съм да заплатя по-голяма сума, ако нещо се хареса от мен и от детето.

# 154
  • София
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки? - Не е от съществена важност. Важното е да са удобни и качествени.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки? - Изключително важно.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година? - Не, но и не мога да си позволя прекалено висок бюджет.

# 155
За мен е доста важна марката, защото си имам предпочитания и наблюдения върху различните марки през годините и до знам от кои съм оставял доволна винаги. 👍

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
Изключително важно е,  защото крачетата на децата са нежни и все още се оформят, а и са винаги в движение и за това трябва да им е удобно! 😊

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
Да, по принцип! На моя син му трябват едни спортни обувки за всеки ден, едни маратонки за физическо и едни за всеки случай-поне 3 чифта. 😁

# 156
  • гр. Севлиево
Когато избирахме зимните обувки на тийнеджъра удома, държахме да са  Аdidas Terrex. Живеем в малък град, където зимите са студени и трябваше да се спрем на обувки, които да са  му удобни и да го предпазват от студ и сняг, отивайки пеша до училище. При летните маратонки, водеща е подметката.

# 157

Определени марки са се доказали с качество и удобство. Използвали сме ги и сме се убедили. Дотолкова е важна марката.

Много е важно качеството, защото дава възможност на детето да се чувства удобно.

Не определям съвсем точен бюджет, случва се да го надхвълим или обратното - да вземем обувки от промоция. Водещо е да се харесат и да са удобни за детето ни.

# 158
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки? - Много важна поради качеството!

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки? - Изключително важно!

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година? Да обикновено имам определен бюджет.

# 159
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки? Имам любими марки, които са се доказали с качество.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?Изключително важно.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година? Имам планиран бюджет .

# 160
  • Plovdiv, Bulgaria
Не е важна марката.
Много важно е качеството и материалите.
Имам определен брой обувки, които да купя, винаги планирам колко чифта ще са им нужни.

# 161

Не робуваме на марки, но определено избирам такива с доказано качество, преминати тестове и издържливост при експлоатацията от наша страна.

Това е най-важното, което гледам. Избирам предимно обувки от естествена кожа/велур, но също и мрежести (т.н. летни) обувки.  Важно е обувката да не спарва крака на детето, да е достатъчно проветрива, да обхваща добре глезените и стъпалата.

Смятам, че за дете на 8г бюджет до 100лв/чифт е приемлив. Купуваме два или три чифта обувки през годината - кожени за есента и обувки от плат за пролет и лято.

# 162
1  Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
Няма значение марката, важното е детето да се чувства добре в тях.

Изключително важно. Всички подрастващи трябва изградят правилна стойка, а това идва именно от краката и от това зависи какво точно носят.

Не. В началото на учебната година със сигурност предстои покупка . И евентуално пролетта. По 2 чифта на дете. Имаме 2 деца.

# 163
1. Марката - не ми е определяща изобщо.
2. Материалите - са важни
3. Бюджет не мн висок

# 164
1 Марката е важна с оглед на това, че сме се спрели на нея заради много положителни качества в сравнение с друга марка- примерно- удобство, издръжливост, качество, визия.
2. Качеството е на първо място при избор на обувки. А ако е съчетано с естествена кожа и комфорт, това е още един плюс. Ектествените материали не запарват и позволяват на детските крачета да дишат, това е от особено важно значение за мен.
3. Предварително планиран бюджет за детски обувки нямам. Когато се скъсат или умалеят, купуваме нови.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт