Back To School с ShopSector.com 👟 Как избирате маратонки за децата си?

• 10 069
  • 248
  •   1
Отговори
# 135
1 Важна е марката дотолкова,че от някой сме доволни ,а от други не. Като качество,удобство, визия.
2  Много е важно
3  Имаме ,съобразяваме се от нуждата и купуваме среден клас маратонки

# 136
Марката не ми е важна, гледам качеството на материалите, изработката и удобството при носене. Разбира се, винаги планирам колко пари искам да похарча.

# 137
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
За мен важна марката! Имам любими марки, с доказали се с годините качество.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
Изключително важно е!

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
Нямам планиран бюджет. Купувам, когато умалеят, а това се случва през няколко месеца. Гледам винаги да поддържам по 2 чифта.

# 138
Определено имам предпочитания към марката откъм качества и удобства, които съм забелязала във времето на употреба на дадени маратонки. Материалите са изключително важни и не само за детските обувки и маратонки. Нямам конкретен бюджет и тъй като са сезонни, поради бързото им израстване, не купувам повече от 2 до 3 чифта на сезон.

# 139

Не е определяща.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?

Качеството е важно , но високото качество и цената не винаги са балансирани. Важното е маратонките да са удобни на детето.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?

Да, винаги определям сума. Обувките се сменят доста често и високата цена не винаги е оправдана.

# 140
Най- важно е маратонките да са удобни на децата ми и да има баланс между качество и цена.

# 141
Марката, качеството, всичко е важно за мен. Няма значение цената, трябва да са красиви  в крак с модата, защото децата държат на това.

# 142
Синът ми е тийнейджър и сам избира марката. Последните три чифта бяха на определена известна марка, към която обаче имам забележки. Надявам се следващите маратонки да не бъдат такива.
Съотношението цена - качество е важно. Склонна съм да дам повече пари, ако наистина обувките са удобни и трайни.

# 143
  • Пловдив
1.     Е, трябва ....Да е яка....маняшка според думите на сина ми...

2.   Категорично: комфортната маратонка - избрана   според сезона  с дишаща материя от  иновативен материал.

3.    Да , имам определена сума/каше/ за новите септемврийски маратонки.

💫ПП. Сина ми има буркан банк  и  си събира двулевки за нови маратонки.💫

# 144
  • София/Севлиево
Лятото е към края си и първият учебен ден се задава на хоризонта. По това време на годината традицията повелява:

👟 родителите да обновят гардероба на децата си

👟 ние от ShopSector.com да направим всичко по силите ни да ви предложим актуални модели оригинални детски маратонки и спортни обувки с кампанията “Back To School с ShopSector.com”, от която всеки родител може да се възползва.

Всички знаем, че в ученическа възраст децата водят доста динамичен начин на живот, а и краката им все още растат. Тези фактори налагат по-честата смяна на старите маратонки с нови.

По този повод бихме желали да научим повече за критериите, по които избирате ежедневни обувки за вашите деца.

Споделете свободно опита и мненията си, като отговорите на следващите три въпроса, а ние обещаваме да наградим трима от вас и да продължаваме да ви радваме с добри онлайн намаления.

1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?

Всеки, включил се в дискусията с отговор и на трите въпроса, ще получи шанса да спечели награда от ShopSector. На 12 септември ще бъдат изтеглени трима участници, които ще получат ваучер за пазаруване от сайта на стойност 50 лева.

Моля, запознайте се с общите условия на играта ТУК.

1.Никога не гледам марки.
2.Важно е да издържат един сезон, да не се потят краката вътре в тях, т.е.да са направени от материали,различни от гума, защото имах случай, в който отлично изглеждащи маратонки миришеха ужасно,на детето краката се потяха и след 2 обувания ги подарих.Също така по възможност да са без връзки, защото детето ми не може да вързва, а трябва да може да ги обува и събува сам(и т.к. е от спектърът изобщо и не очаквам да се научи, тъй не може и ципове и копчета да закопчава и избягваме такива дрехи).
3.Не планирам колко чифта ще взема,още повече че в момента моят тийн е в процес на буен растеж и много бързо израства обуките.Миналата есен бе 41-42 номер, сега е 44, на идея си нямам колко точно още ще му порасне кракът.Нямам и бюджет за това.

# 145
Въпрос 1 - За мен марката няма значение, залагам на удобството и комфорта на децата.

Въпрос 2- Качеството на материалите са с водещо значение при избора .

Въпрос 3- При нас оборота на спортни обувки е много сериозен. Младежът е много палав и често ги сменяме.

# 146
По принцип не се водя от марката, но все пак имаме известни предпочитания към няколко доказани в сферата марки, защото разчитам на качеството и удобството.

Качеството на материалите и изработката са от изключителна важност за комфорта на всяко дете.

Не планираме предварително конкретен бюджет, тъй като се водим от нуждите на детето.

# 147
И марката и качеството на материалите са от значение. Нямам предварителен бюджет.

# 148
  • София
За един тийн е от изключително значение Simple Smile
За мен е от изключително значение.
Поне по 3-4 чифта за учебна година се купуват, поради което и цената е от значение

# 149
Бюджета е до 100 лв. Важно е да са естествена кожа и удобни

Общи условия

Активация на акаунт