Back To School с ShopSector.com 👟 Как избирате маратонки за децата си?

• 10 108
  • 248
  •   1
Отговори
# 120
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
 - За мен марката не е толкова важна, случвало ми се е да избера несполучливи малкови обувки.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
- Материалите и изработката са основен критерий за избора ми. Искам децата ми да се чувстват удобно, да не пропускат и да не се спарват крачетата.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
- Да, винаги предвиждам някакъв бюджет за обувките. Избирам в средния ценови диапазон, защото много бързо растат крачетата на децата и трябва да се сменят често.

# 121
  • София
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?

За мен марката не е водеща.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?

Това са най-важните критерии за мен. Синовете ми са с много висок свод и качеството на материалите и изработката на детските маратонки са много важни, за  да са им удобни и да нямат проблеми.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?

Не, удобни ли са им дадени обувки с нищо друго не се съобразявам, а като брой купувам когато е необходимо

# 122
 Важна е,защото в повечето случаи обувките от по-добри марки са по-качествени и издръжливи.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
Това ми е изключително важно и основен критерии при избор на мартонки.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
Нямам определен брой обувки планиран ,защото при две спортуващи момчета маратонките не издържат повече от три месеца,гледам да не са твърде скъпи повече от 80-100 лв не бих дала за чифт.

# 123
  • Разпиляна във въображението
Не е много важна.

Изключително. Гледаме освен външен вид, така и изработката, теглото...

Минимумът е за ходене на училище и за физическо.

# 124
  • Пловдив
1. Марката изобщо не е важна за мен. На мнение съм, че може да се намерят удобни и качествени обувки, които да не са на известна марка и да са много по-евтини.
2. Качеството е много важно, както и материалите, които са използвани.
3. Бюджет нямам предварително определен. Ето, април месец съм купила маратонки, не са носени повече от месец, здрави са, хубави са, Но вече са малки на детето ми и се наложи онзи ден да купя следващия номер.

# 125
  • Варна
1. Марката - обръщам внимание, но не е определяща.
2. Материалите - определено е от значение.
3. Бюджет - среден, често се подновяват.

# 126
1.   Марката е важна доколкото има няколко любими, зная размер и ако вземам онлайн залагам на тях. Иначе рисквам драми Smile

2.   Качество на материал и изработка няма как да преценя, затова купувам без изкуствена кожа, леки с гъвкава подметка и да изглеждат добре визуално.

3.   Нямам планиран бюджет и брой спортни обувки, защото ако играят в час по физическо рязко скача бройката...

# 127
1.  Марката:
Важна ми е от гледна точка на доказано качество, предпочитания за модел и дизайн. Не е обаче критерий на първо място.

2.   Качеството на материалите:
От огромно значение особено за децата, които тепърва се развиват. Поради тази причина моите деца не носят кецове, а само маратонки, за да се държат стабилно глезените.

3.   Бюджет:
Предварително зададен бюджет нямам. Маратонки на моите деца им трябват целогодишно и затова купувам напред. Това е стоката, която купувам само и единствено на промоции и планирам чифтове за училище, за тренировките и свободно време.

# 128
  • София
- не е важна

- много важно
- имам бюджет за чифт обувки,но нямам план колко чифта да се купят за година. Купуват се толкова от колкото ученика има нужда.

# 129
  • София
Важна не чак толкова, но не и някоя гражна фирма, чиито маратонки ще се скъсат след седмица.

Материалите са от основна важност за рястящото детско краче.

По-скоро няма предварителен бюджет, когато се наложи, но все пак на приемлива цена.

# 130
Имаме си предпочитания към някои марки, но основното при избора са качеството, удобството, нови технологии и омекотяване на петата , подпиране на свода. Целим се в средния ценови диапазон и не купуваме много чифтове. Два чифта на година.

# 131
  • София, Дружба 2
1. Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
Изключително важна е марката, защото производителя държи на качеството.
Това също е изключително важно, защото от материалите зависи грижата за детското краче и неговото развитие.
3. Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
По-скоро нямам предварително планиран бюджет и определен брой спортни обувки за през учебната година. Купувам толкова, колкото са необходими, дори малко повече.

# 132
  • София
Убедила съм се, че винаги може да открия непозната за мен марка, която да ме изненада приятно. От тази гледна точка не "робувам" на марката при избор. В същото време има марки, от които съм се разочаровала. Ако ме разочароват втори път, рядко давам шанс за трето разочарование.

Качеството на материалите и на изработката е изключително важно. За жалост не винаги откривам качествени маратонки, които мога да си позволя финансово, но ако попадна на изгодни намаления, се възползвам.

Нямам, защото детето расте с непостоянни темпове. Например това лято в рамките на около 2 месеца се наложи два пъти да купуваме нови обувки, защото стъпалото й порасна бързо, а и като цяло на ръст се източи доста. Но през годините се е случвало да носи един и същи чифт маратонки или друг тип обувки два поредни сезона.

# 133
Не робуваме на марки, но имаме и своите предпочитания. Установеното с времето качество. Залагам на качество и удобство, преди всичко.

Когато ми е възможно посягам към естествените материали (кожа и набук),за да не се спарват крачетата. Избирам ги да са със стабилна и плътна подметка, за да не се изкривяват крачетата и походката. Последно съобразявам как ще ги съчетавам с преобладаващите дрехи от гардероба му.

Не, нямаме. Обикновено купуваме по няколко чифта маратонки годишно, тъй като предимно ходи само с такива. 

# 134
  • София
За мен не е особено важна, но при тримата тийнейджъри нещата стоят по друг начин. Сега минаваме през периода на марковите неща.

Важно ми е, особено за маратонките на младежа, който кара скейтборд- много бързо ги съсипва.

Не.

Общи условия

Активация на акаунт