Back To School с ShopSector.com 👟 Как избирате маратонки за децата си?

• 10 077
  • 248
  •   1
Отговори
# 105
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
Не е важна, просто инстинктивно гледам едни и същи.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
Много е важно.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
Не, нямам.

# 106
  • Sofia, Bulgaria
Важна е дотолкова доколкото се предполага, че марковите маратонки ще са по-качествени. Ако се разочаровам от някоя марка, просто вече не я разглеждам като вариант. Като цяло, марката не е водеща при избора.
2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
Важни са, тъй като от това зависи комфорта на детето, а и издръжливостта на обувката.
3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
Опитвам се да намеря баланс в съотношението цена-качество. За маратонки май не съм давала повече от 60-70 лв., а определен брой нямам - стига да има по два чифта, които да се сменят. ако се скъсат или умалеят тогава гледам за нови.

# 107
  • Елхово

Избирам между 4-5 марки, с които имам положителен опит до момента.

Много е важно за мен, тъй като става въпрос за всекидневно посене на растящи стъпала.

Имам, придържам се до около 150 лв за чифт.

# 108
Не е от голямо значение.

Много е важно!

Нямаме такъв бюджет, но и не купуваме безумно скъпи обувки.

# 109
1. Марката ми е важна- основно пазарувам маратонки онлайн и се доверявам на 3 проверени марки.
2. Качеството на материала е важен, но тъй като купувам няколко марки зная, че са качествени и не го мисля толкова.
3, Бюджет имам да- често се купуват маратонки у дома- момчето ми е доста активно, а момиченцето в момента сменя номера на половин година.

# 110
  • Враца
1. Марката не е важна за мен.
2. Качеството на обувките е много важно, все пак децата ми са малки и крачето още се оформя.
3. Предварителен бюджет нямам, но не се хвърлям и на най-скъпото. Купуваме спортни обувки 2 пъти в годината.

# 111
Доверяваме се на няколко марки, които сме купували и наистина са доказали своето качество,така че ги предпочитаме пред останалите
Много, това е от голямо значение за комфорта и сигурността на маратонките,а и от хигиенична гледна точка...
Не, зависи какъв модел ще изберем . Важното е да са удобни и да отговарят на изискванията ни.

# 112
  • София
1. Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
Марката не е от значение, стига да са качествени и удобни обувките.
Качеството е изключително важно, но за съжаление трудно можеш да попаднеш на качествени обувки.
Нямам определен бюджет. Купувам често обувки, както дойде.

# 113
Важна е марката! Преди не обръщах особено внимание изхождайки от факта, че се носят по сезон заради израстването. Но всъщност удобството и добрите материали са разликата между добрите и посредствените.
Купувам за спорт, за ежедневие - колкото е нужно.

# 114
  • Пловдив
1. Залагам на марки, на които имам доверие;
2. Изключително важно ми е, за да издържат поне сезон;
3. Имам ориентировъчен бюджет, да. Броят на закупените обувки се обуславя от нуждите.

# 115
  • София
За нас е много важна марката,защото синът ни е и активен спортист и не можем да правим компромис.Обикновено взимаме Skechers.

Качеството е обвързано с марката и е от съществено значение за комфорта на детското краче.

Обикновено купуваме всеки сезон по един чифт,бюджетът ни за покупка е до 100 лв.

# 116
  • Пловдив
1. За мен марката има голямо значение. Избираме маратонки на доказани и проверени от личен опит марки.
2. Качеството на маратонката е от основно значение.
3. Имам определен бюджет. Обикновено следя намаленията, за да купя на изгодна цена обувка, която ще е най-подходяща. Хубави маратонки - 1-2 пъти годишно.

# 117
  • Пловдив
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?  - купувам различни марки, проверени във времето. Важно е да са здрави и да харесат на децата като визия.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки? - от изключителна важност е. По възможност купувам от естествена кожа и материали, които не запарват. Мека стелка, леки маратонки - удобството е първостепенно.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година? - имам 2 деца, така че това прави поне 3-4 чифта маратонки годишно. Следя намаления и оферти и купувам предварително.

# 118
1.   За мен марката не е важна, децата повече и обръщат внимание. Все още бързо износват обувките си и бързо им умаляват и не инвестирам в скъпи маратонки.

2.   Важно ми е да издържи поне до следващия сезон, а също и да е удобно на детето, да не му изкривява крака, да са здрави, да не запарват.

3.   Нямам бюджет и брой, когато се наложи купуваме обувки.

# 119
Всичко е важно, когато избирам маратонки за детето-и марката, и качеството и цената.
Купувам един или два чифта маратонки за есента и пролетта. Имам бюджет, разбира се. При основание, че бързо умаляват и често купувам следващия размер.

Общи условия

Активация на акаунт