Back To School с ShopSector.com 👟 Как избирате маратонки за децата си?

• 10 065
  • 248
  •   1
Отговори
# 90
  • Г. О.
Марката не е водеща, но си имам предпочитания. Качеството е важно, с него компромис не бива що се отнася до обувки. Бюджет за обувки нямам - гледам, харесвам, мери и купувам, когато има нужда.

# 91
Обувки за детето задължително се купуват с мерене. Отиваме заедно и мери. Обикновено става бързо. Доскоро беше много лесно - имаме магазин за детски стоки в квартала и оттам купувахме обувки, скъпи, но качествени. Сега вече се налага да посещаваме други магазини, понеже вече детето излиза от детските номера. Последно ходихме в мола (работят до късно, също и през почивните дни), намерихме сравнително бързо. Предпочитам да дадем повече пари, но обувките да изкарат цялата година, докато стане време за следващия номер. Купуваме ежедневни обувки и гуменки (вътрешни обувки/ пантофи, когато беше в детската градина). Редовно си тръгваме с новите обувки на краката.

# 92
Марката е важна, въпреки че хубавите марки са си скъпички. За това чакам някое намаление, за да вземем от намалена колекция. Винаги имам ориентировъчен бюджет, към който се придържам. Качеството е важно, но за това се придържам към 3 - 4 марки, които са изпитани във времето

# 93
  • Пловдив
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
Не е важна, но в 95% за детето залагам на една единствена марка.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
До толкова да е удобна, да не се деформира след няколко носения и да е сравнително издръжлива.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
Имам бюджет за закупуването на спортни обувки, обикновени взимам чифт предимно от текстил и такъв от кожа.

# 94
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?

Важна е дотолкова , за да знам, че маратонките са качествени и удобни.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?

Определено е много важно, защото на растящи крачета трябва да им е удобно и комфортно

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година[/i
]?

Нямам точно определена сума, но се старая  винаги да има по два-три чифта маратонки, за да може ги сменя.

# 95
1-  Важна е за мен марката. Имам си някои марки, които са се доказали като издържливи и удобни за моите деца и за мен и само от тях купувам.

2-  Качеството също е от  голямо значение.

3- Ако в момента не мога да си позволя даден модел, предпочитам да изчакам когато е на промоция за да го купя. Ако все пак е наложително да купя, изчаквам да го намалят

# 96
  • ВАРНА
- Важна е. Има няколко марки маратонки, които купувам на децата ми. Не бих купила какви да е.

2.   Доколко е важно качеството на материалите и изработката на детските маратонки?
- Определено е важно качеството на материалите. Смятам, че марките, които купувам отговарят напълно на това изискване.

3.   Имате ли предварително планиран бюджет или определен брой детски спортни обувки, които да купите през учебната година?
- Не, нямам такъв. Купувам, когато и колкото е нужно.

# 97
  • Горна Оряховица
Не е много важна

Многооо е важно!

Не винаги.

# 98
1. За мене не е важна марката, важното е детето да ги хареса, за да ги носи.
2. Качеството винаги е важно, защото евтиното винаги излиза  скъпо, но все пак говорим за деца, които ги израстват за няколко месеца и не е нужно да са "вечни".
3. Не. Когато децата имат нужда им се купуват.

# 99
1. Марката е важна, стига да е изпробвана. Марката, обаче, не е определяща.

2. Качество на материалите е водещо при пазаруване не само на обувки, но и на всичко друго. На първо място лека, но в същото време здрава подметка и разбира се материя, която да ограничава изпотяването на ходилата- това е основното, което аз търся.

3. Разбира се, че имам бюджет. Тук се връщам към точка 1. Мярката не е определяща. Много често със същото качество се намира продукт на по-ниска цена. Също така, следя и разпродажбите.

# 100
  • Sofia
1.   Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки? Качеството е важно и е абсолютен фаворит, но все пак на пазара има марки които са с превъзходно качество и стандарт.

От изключително значение е материята да е дишаща.

Придържам се до около 2 средно на сезон чифта обувки, когато децата са две както е в моя случай може би и повече.

# 101
Марката е важна за качеството и здравината на обувките. А и някои марки имат по-интересни модели.

Това е изключително важно - все пак детските маратонки трябва да бъдат пт издръжливи материи.

Бюджет може би около 100 лв, с брой обувки - 2 чифта.

# 102
1.
Марката на обувките определено не е водеща в избора на обувките, при нас
2.
Качеството на материалите е много важно и водещо. Искам и купувам обувки предимно със стелка от естествена кожа(за да не й спарва крака), търся гъвкави подметки, стабилна пета, за лятото търся дишащи материи, въобще качеството на материалите е на 1во място, за нас!
3.Нямам определен брой, който съм наумила да купя. Само ми е важно да има няколко чифта обувки(редуваме ги) , за да не се износват бързо.Например:за игра един чифт, за градина /училище друг/за спорт.

# 103

Избирам между 4-5 марки, с които имам положителен опит до момента.

Много е важно за мен, тъй като става въпрос за всекидневно носене .

Не, нямам. Купувам маратонки и обувки, когато се налага.

# 104
1.Доколко е важна марката, когато избирате детски маратонки?
Не държа на точно определена марка.  Двете ми деца предпочитат различни марки маратонки
Дотолкова, доколкото това е един от основните критерии по които избираме определена обувка /маратонка. 

Определен бюджет имам за определена покупка.  През годината купуваме поне 4 чифта маратонки,  защото живеем в град,  в който не вали сняг и децата са с маратонки 3 сезона,  а и освен това омаляват

Общи условия

Активация на акаунт