Астрология - 22 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 30 923
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • При децата ми
Аууу, колко скорпионска карта! Искаш ли да опиша себе си? Joy

Сега без майтап: Тегава работа е тук, мисля. Тежка скорпионска енергия, трудно смилаема за околните. Потаен, противоречив... Това съвсем на прима виста, а и аз съм пълен лаик. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 12:19 от Hrispa76

# 151
Здравейте! Моля, не ме нападайте, а подминете, ако според Вас не е уместен въпроса ми. Може ли да напишете няколко изречения за личността и характера на човека по приложената натална карта? Благодаря предварително!

Това е новородено бебче, на което характера и личността тепърва ще се формират.

Според Св. Паисий, децата се раждат " празни касети". Душите им попиват това, на което ги учим, това, което им даваме като пример. Ако ти си майката, то знай, че с каквото го напълниш, каквато посока му дадеш, това ще бъде същественото и определящото.

# 152
  • При децата ми
Скрит текст:
Здравейте! Моля, не ме нападайте, а подминете, ако според Вас не е уместен въпроса ми. Може ли да напишете няколко изречения за личността и характера на човека по приложената натална карта? Благодаря предварително!

Според Св. Паисий, децата се раждат " празни касети". Душите им попиват това, на което ги учим, това, което им даваме като пример. Ако ти си майката, то знай, че с каквото го напълниш, каквато посока му дадеш, това ще бъде същественото и определящото.

Ауу, аз как се изказах! Blush Извинявам се!

# 153
Според мен се изказа точно на място! Познавам отлично зодия скорпион. Simple Smile
Скрит текст:

Ауу, аз как се изказах! Blush Извинявам се!

# 154
Защо се сугестирате?
Скорпинските енергии могат да се прояват по различни начини. Както всяка една енергия.
Освен това, те биват представени в различни Накшатри. Едно е Анурадха, съвсем друго е Вишакха или Джиещха (Джйештха).
Важно е накъде ги насочваме, в каква посока ги проявяваме, как ги развиваме, претвоярваме.

И аз познавам много хора със силна скорпионска енергия. И са ми нагледен пример , какво означава личен избор и неговата роля в подвизането ни на земята.

# 155
  • София
Да,нещата са променливи и върху тях може да се работи. Аз имам един скорпион, върху който изобщо не е работено и сега аз си патя от цялата работа. При него не само,че не е работено,но са и донасадени,да не казвам успешно доразвити всички проблемни аспекти.

# 156
Според мен в тази карта проблемните и напрегнати аспекти са водещото.
Да,нещата са променливи и върху тях може да се работи. Аз имам един скорпион, върху който изобщо не е работено и сега аз си патя от цялата работа. При него не само,че не е работено,но са и донасадени,да не казвам успешно доразвити всички проблемни аспекти.

# 157
За изгорена планета до колко градуса от Слънцето приемаме, че трябва да е? Някъде чета до 3 гр, някъде до 8 гр… Иначе и аз чакам такова скорпионче /слънце, меркурий и венера/ и като че ли меркурият ще е изгорен от слънцето…

# 158
Меркурий не се отдалечава много от Слънцето, при него изгарянето не е чак толкова неблагоприятно. Може да внесе известна нестабилност в сферите, които управлява в хороскопа, но не е определящ за силата на мисълта и интелекта. Доста интелигентни и ерудирани хора, които познавам, са все с изгорен Меркурий или в лъчите.

# 159
  • При децата ми
Защо се сугестирате?
Скорпинските енергии могат да се прояват по различни начини. Както всяка една енергия.
Освен това, те биват представени в различни Накшатри. Едно е Анурадха, съвсем друго е Вишакха или Джиещха (Джйештха).
Важно е накъде ги насочваме, в каква посока ги проявяваме, как ги развиваме, претвоярваме.

И аз познавам много хора със силна скорпионска енергия. И са ми нагледен пример , какво означава личен избор и неговата роля в подвизането ни на земята.

Може ли запознатите да кажат малко повече за тези накшатри?

# 160
Защо се сугестирате?

Може ли запознатите да кажат малко повече за тези накшатри?
Няма смисъл, защото се коментира западен хороскоп с ведическа терминология. Което в случая е невярно, тъй като всички скорпионски планети + асц от тази карта, в сидералния й вариант (хороскоп), попадат в знак везни. Лагна е във Вишака, Слънце, Венера и Меркурий в Сваати, Кету в Бхарани.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 14:31 от Greene

# 161
За да сме коректни, нека все пак кажем, че тук, в конкретната карта Лагната, т.е. западния термин - Асцедентът е в скорпионска енергия- съвсем на границата е и тук трябва да сме сигурни с минутите, за да кажем дали е от страната на Везни или на Скорпион. Така или иначе, цялата Накшатра Вишакха е своеобразен мост между  съзвездията Везни и Скорпион.
В случая не коментирах западната карта с ведически термини, а коментирах скорпионските енергии (по принцип) с ведическа разбивка. Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 15:03 от Катерица

# 162
АЦ е точен до секунда.
За да сме коректни, нека все пак кажем, че тук, в конкретната карта Лагната, т.е. западния термин - Асцедентът е в скорпионска енергия- съвсем на границата е и тук трябва да сме сигурни с минутите, за да кажем дали е от страната на Везни или на Скорпион. Така или иначе, цялата Накшатра Вишакха е своеобразен мост между  съзвездията Везни и Скорпион.
В случая не коментирах западната карта с ведически термини, а коментирах скорпионските енергии (по принцип) с ведическа разбивка. Simple Smile

# 163

Ах, благословена да е тази душичка и да й дава сила д.Божи 🥰
Според мен в този живот ,детенцето има да отработва отношението към Отговорността .
В нея има едно свободолюбиво его , което сега трябва да се научи да е отговорно към Структурата ,на която принадлежи и ще учи това , подтиквано от вътрешното му напрежение  и инатче 🙃

# 164
Имам питанка отн изчисляването на т.на Съдбата Brigu Bindu

Посоката е от Луната или от Раху и как точно се определя .
Ако има актуална програма , която да я определя ще съм особено благодарна 🌞☕

Общи условия

Активация на акаунт