Астрология - 22 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 30 885
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
За Силва Дончева знам, че издава книги и освен астролог е и хомеопат. Гледала съм я, но мен лично не ме грабва много. По същия начин ми действа и Вихра Петрова. По - скоро като, че излагат интересни факти от астрологията, но само толкова. Не респектират като професионалисти с това което казват. За мен добрият астролог трябва да ми даде информация конкретно, точно и ясно, нещо което няма да прочета на всяка втора страница в интернет.

П.С. За Гали Астро чувам добри отзиви... Вие имате ли впечатления ?

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 22:13 от SunnyAnn

# 511
На мен пък ми е интересно семейство Гущерови ( понеже често ми излизат статии как милионерът и тази моделка се допитвали до астролог за децата ) как са се спряли на Мира Кунева? Със сигурност й плащат цифра пара да им е личен астролог,и са пробвали и други...могат да си го позволят..та тя на такова високо ниво ли е? Чела съм интервю на тази Светлана,че всичко й познавала и я питала за всяко нещо в живота си...
Уж не е от най -коментираните имена, нямам впечатления,освен от сайта й...някой неин клиент има ли тук да сподели..

# 512
За повечето медийни личности, от шоу бизнеса и новобогаташи важи принципът на масовата популярност – ако някой астролог го дават по телевизията и по разни предавания, значи е най-добрият. Такова мислене е елементарно, но върху това се основава техният избор. Никой от тъй наречения Vip няма да потърси неизвестен астролог, било то и в пъти по-добър професионалист. Гущеровиците и всички подобни на нея това виждат по телевизията – това избират.

ПП. Гали е добра, но не прави мунданни прогнози.

# 513
  • SF
За Силва Дончева знам, че издава книги и освен астролог е и хомеопат. Гледала съм я, но мен лично не ме грабва много. По същия начин ми действа и Вихра Петрова. По - скоро като, че излагат интересни факти от астрологията, но само толкова. Не респектират като професионалисти с това което казват. За мен добрият астролог трябва да ми даде информация конкретно, точно и ясно, нещо което няма да прочета на всяка втора страница в интернет.

П.С. За Гали Астро чувам добри отзиви... Вие имате ли впечатления ?

Вихра е начинаещ астролог. Седмичните й прогнози не са нещо повече от това, което всеки, прочел старателно "Астрология за начинаещи" може да направи. Но не мисля, че масовият зрител може да поеме повече в петминутката, която й се полага. Като за ала-бала пълнеж на говорилнята при Гала, стават. Който и знатен астролог да поканят в предаването, ще звучи по подобен начин.
Силва Дончева обаче, едва я изслушах. Доста безинтересно интервю ли, представяне ли.. не го разбрах какво беше. Дразнеше начинът, по който говори и ми повлия на концентрацията въобще да слушам какво говори. Главно се беше фокусирала в 2024 година.

# 514
Гущерови / ако е фамилия 🙃 / не съм ги срещала ...къде ги дават ?

С.Дончева - за нея имам специално отношение - тя преди защитаваше Б.Борисов / тип  Алена/ и с тази нейната технокрация , ми се струва , че се е хванала за ниското проявление , което е обяснимо за мен , предвид усещането ми за нея , че тази жена не умее да  се радва , не съм я виждала усмихната

# 515
Гали е един от най-ерудираните астролози.
По медиите се предполага, че не се дава трибуна на случайни хора. Съвсем не е задължително да представляват метафорично казано парфюмът, т.е. есенцията на най-доброто от най-доброто, т.е. да са еманация на високо качество в някаква професионална област.
Известна, публична фигура да препоръчва някого, нещо също не е такава гаранция. Доста известни хора използват публичната си репутация и авторитет като застават зад различни каузи или като инфлуенсъри, правят реклама на продукт, услуга срещу заплащане.
До висока трибуна, с голяма чуваемост и гледаемост, имат бърз достъп тези, които имат вуйчо владика, някой полезен контакт. Други, които си плащат за тази трибуна, за да рекламира медията тях и тяхната работа. Тези, на които професионалните им умения са поставени в услуга, подкрепа и са със силните на деня.
Има една групичка астролози, които като че ли са абонирани за тв участия и интервюта. Между тях е и С. Дончева. Въпреки че прогнозите им не се реализират. Личи някаква пристрастност. И говорят общи приказки. Продължават да ги канят и да се допитват до тях.
Може би е вид политика наложилият се медиен имидж на астрологията. Глупави хора по-лесно се управляват.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 07:48 от starinthenightsky

# 516
Силва Дончева е сестра на жената на Томислав Дончев
няма начин да не защитава ББ

# 517
Здравейте,
Може да ви звучи много обобщаващо, но може ли да споделите от вашия опит при поглед на карти кои са аспектите, които са индикация за проблем с говор или слух?
Благодаря за споделенито!

# 518
А да не би Томислав Дончев да е приел фамилията на жена си Simple Smile

# 519
ТВ е последното място където трябва да се търси обективност и истина.

П.С. : Като споменахте Алена.... спомням си как малко преди Covid беше коментирала, че " Аурата на Бойко държи Kорона вируса далеч от България ", а скоро след това обявиха пандемия Wink

Михайлова9, ако постнете картата на човека за който питате, мисля, че ще е по - полезно за астролозите тук. Няма една единствена индикация за даден проблем Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 13:25 от SunnyAnn

# 520
Преди да се запозная лично със Силва Дончева, бях чела нейни публикации ми беше попаднала нейна книга. Бях очарована от нещата, за които пише и говори - това са теми и материи, които ме привличат. Е , клъвнах и после трудно и болезнено излезе въдицата от кървящото ми гърло. Беше ми полезен опит. Писала съм по въпроса, назад в темите.
Късно разбрах за нейните политически ангажираности и взаимоотношения, включително и роднински.

# 521
В медиите се пласират едни и същи астролози – ограничен кръг, и никой от тях не е случаен човек. И не ги избират, защото са най-добрите, а на друг принцип. Жалко, че толкова хора успяват да заблудят.

# 522
  • в 1001-та нощ
А да не би Томислав Дончев да е приел фамилията на жена си Simple Smile

Според хорската мълва - Томислав и Силва са брат и сестра.

# 523
.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 22:34 от Herzen

# 524
Как трябва да се тълкува неаспектирана планета ?  Основното което чета навсякъде е, че тази планета или ще се прояви много силно в един момент или няма да оказва никакво влияние. Нещо като на принципа " всичко или нищо." Имате ли лични наблюдения ?

Общи условия

Активация на акаунт