Астрология - 22 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 30 878
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Бащата в наталната карта,кой дом е? (нали имаше някакво правило за изместване спрямо твоята карта на домовете,чак вечерта мога да си погледна записките Simple Smile ).Събудихте ми любопитството,пак да погледна за загуба на близък. Преди когато съм гледала деня за загубата на баща ми,нищо не е давало конкретна индикация при мен.

# 586
Бащата в наталната карта,кой дом е? (нали имаше някакво правило за изместване спрямо твоята карта на домовете,чак вечерта мога да си погледна записките Simple Smile ).Събудихте ми любопитството,пак да погледна за загуба на близък. Преди когато съм гледала деня за загубата на баща ми,нищо не е давало конкретна индикация при мен.
Здравейте, съжалявам за загубата! Ако не е доста личен въпрос за Вас може ли да споделите на колко години бяхте като почина баща Ви и бих желала да погледна наталната Ви карта, ако нямате нещо против.
Благодаря!
Хубав ден!

# 587
  • София
Правилно ли е в прогресии да се търси данни за загуба на близък?

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 12:28 от trikitil

# 588

ш

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 12:27 от Михайлова9

# 589
  • София
Цитирала си ме.Изтрий цитата.

# 590
Изтрих.

# 591
Правилно ли е в прогресии да се търси данни за загуба на близък?

Не, поне по няколко техники трябва.
Прогресиите са техника с второстепенно значение. Движението на прогресивната Луна се ползва за доуточняване на тайминга, но се случва да не даде никакво събитие в аспект с планета. Ако не е показано по други методи.
Важни са аспектите на прогресивните АС и МС, те често дават ефекти като при дирекциите.
Но като цяло вторичните прогресии се използват повече в психологическата астрология, а не в предсказателната.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 13:24 от Sotis

# 592
Здравейте. Алена, радвам се да видя, че си създател на темата. Честно да си призная чета една известна книга в момента, в която се спомена за астрологията в един абзац и ме хвърли в размисли.
С малко смущение дали е на правилното място все пак да попитам къде мога да видя мнения за добри астролози, защото искам да опитам какво ще ми разчете. За София и околностите става дума.
Нямам никакво понятие от тази наука, но ми е интересно какво може да види специалист за мен.
Благодаря.

# 593
Вижте в една от съседните теми – "Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог".

Няма значение от кое населено място е астрологът, сега се работи в онлайн режим. Освен ако клиентът не държи да се ходи по задимени кафенета.

Не бих казала, че е много удачно да се търси консултация само от любопитство – "какво ще каже астрологът за мен?", тъй като тогава ще Ви претупат с общи приказки и психологически портрет, мнозинството астропсихолози работят така. Задавайте конкретни въпроси, формулирайте теми за разглеждане – само така ще получите повече конкретика. Същото важи и за прогнозите, не препоръчвам да се прави обща прогноза напосоки, като оставите астролога да импровизира и не му задавате никакви въпроси.

# 594
Имам въпрос: Има ли в тази карта указания за това, че човекът ще остане сам?
В тази карта не. Трябва ви карта, на която е указано гравитационното влияние на небесните тела върху вас. От него може да се изчисли влиянитето ви върху евентуални партньори.

Може ли повече информация? Каква е тази карта?

# 595
Може ли повече информация? Каква е тази карта?

Няма такава карта, тъй като това не е астрология.

# 596
  • София
Преди няколко дни коментирахме едни астролози,днес чета поредния коментар на единия (Филипов). За мен този човек или умишлено има за цел пропаганда,всяване на смут и напрежение или започнал да губи връзка с реалните анализи. Ще го цитирам:
Скрит текст:
ВНИМАНИЕ - ПРЕДСТОИ ОПАСНО НОВОЛУНИЕ: В момента протичат много интензивни процеси на няколко нива. Първо, Астрологически предстои Новолуние в съвпад с Плутон и в съвпад с Перигея на Луната. Това само по себе си е много силен знак за предстоящи трусове, както в сеизмично отношение, така и в политическо и военно отношение, защото Плутон управлява стихийните бедствия, геополитическите процеси, политическата мафия и мащабите военни процеси свързани с оръжия за масово унищожение, като влиянието на това явление е цял един Лунен месец. От друга страна, Слънцето е свръх активно вече няколко седмици (наблюдавах 7 слънчеви петна лично) и това генерира огромни магнитни и електрически вихрови процеси в електромагнитното поле на Земята. На трето място, едни твърде неразумни хорица зад океана и в Евразия си играят и манипулират времето в цялото Северно полукълбо по грандиозен начин, като напомпват гигантско количество енергия в Йоносферата на Земята с цел създаване на изкуствени метеорологически явления поради войната. Всичко това, взето съвкупно означава, че много скоро можем да видим сериозни СЕИЗМИЧНИ ЯВЛЕНИЯ, КРАЙНО НЕСТАНДАРТНИ ЯВЛЕНИЯ СРЕД ЖИВАТА ПРИРОДА, СТРАННО СОЦИАЛНО ПОВЕДЕНИЕ ПРИ ХОРАТА, АЛОГИЧНИ И НЕРАЗУМНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ДЕЙСТВИЯ, ПРОБЛЕМИ СЪС ЗДРАВЕТО ПРИ ЧУВСТВИТЕЛНИТЕ ХОРА В МАСОВИ РАЗМЕРИ, ПОРОДЕНИ ОТ КРАЙНИ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ И МЕТЕОРОЛОГИЧНИ ЯВЛЕНИЯ.
По времето на Новолунието се реализират редица силови и информационни линии по лицето на Земята, реализирайки сеизмичен риск и риск във връзка с други природни бедствия или крайни политически събития, като най-съществените засягат: Иран, Ирак, Грузия, Турция, Аляска и Западното крайбрежие на двете Америки, Индонезия, Корейския полуостров - за тези области е налице КОД ЧЕРВЕНО. Западните Балкани също са засегнати с КОД ОРАНЖЕВО. Относно България има по-слаб риск засега го оценявам на ниво КОД ЖЪЛТО. Трябва да се знае, че най-опасните дни са в периода 20-26.01 и 2-8.02. 28.01 и 12.02 +-1 ден също е налице риск, но по-малък. Допълнителни изчисления ще направя в близките дни и ще дам още информация.
Новак съм, както не веднъж съм казвала.Усещам ,че има нещо гнило в тези му "предсказания", но не мога да хвана грешките. Сега ще почне да дебне всички "катастрофи",само да докаже как е предсказал земен трус или някое ПТП и да развява,ето казах ви,предупредих ви , и следващата прогноза става още по-мрачна и с още повече политически анализи.

# 597
Следя понякога неговите теми и коментари от гледна точка на достоверна астрономическа информация – за хелиакални фази, стационарност на планетите и т.н. В това отношение са полезни.

От прогностична гледна точка за мен не представлява никакъв интерес (нито неговите известни и популярни колеги, тъй като на всички тях ми е ясно духовното ниво) – нито той като личност, нито пророкуваните от него апокалиптични сценарии. То е ясно, че светът се развива, технологиите напредват, някои моменти от историята се преповтарят... колелото на Самсара се върти...

# 598
Здравейте,

Имам въпрос: Има ли в тази карта указания за това, че човекът ще остане сам?

Скрит текст:

С асцендент на Регулус изглежда късметлия и пълен 10 дом, но може би набляга на професията?

# 599
А някой срещал ли е какво влияние оказва Регулус на Десцендент в наталната карта?

Общи условия

Активация на акаунт