УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 98 067
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 135
С какъв AMX сте?

# 136
Тези изследвания тепърва ми предстоят- сега пия Дуфастон за предизвикване на цикъла и доктора каза на 3тия ден от него (цикъла) отивам да направя всички изследвания, които е назначил.

# 137
Доктора по-какъв начин разбра, че сте с изчерпан AMX, като не е видял изследванията, които все още не сте направили и веднага ви насочи към донорска!

# 138
Доктора по-какъв начин разбра, че сте с изчерпан AMX, като не е видял изследванията, които все още не сте направили и веднага ви насочи към донорска!
Ще си позволя още веднъж да спомена, че никак не съм навътре в тематиката- след прегледа с ехографа и факта, че от началото на тази година цикълът ми е идвал 2 пъти, спомена, че най-вероятно ще се стигне до такъв вариант. Честно казано беше много обран в изказа си- нищо не е казвал с категоричност нито е обещавал нещо. Предполагам, че повече конкретика ще има след моите изследвания и тези на мъжа ми.

# 139
Не се притеснявайте, направете си изследванията и тогава ще бъдат по-ясни нещата с вашето състояние. Съвета ми е, каквито и да са изследванията, направете задължително консултация и с друг АГ.

# 140
Не се притеснявайте, направете си изследванията и тогава ще бъдат по-ясни нещата с вашето състояние. Съвета ми е, каквито и да са изследванията, направете задължително консултация и с друг АГ.
Много Ви благодаря за позитивизма и куража, който ми давате Simple Smile Хубава вечер желая.

# 141
Здравейте на всички! Предстои ми раждане догодина, което се очертава да се случи в Пловдив. Тъй като не съм от града, се опитвам да проуча как стоят нещата с болниците и специалистите. Четох, прегледах всякакви форум теми за отделните болници, питах и за момента нещата клонят към болница Селена. Препоръчва се д-р Ставрев (видях, че са двама), но в тукашната тема видях още доста имена, които бяха препоръчани. Сега въпросът е на кого да се спра Simple Smile Видях, че имат и тъканна банка, кaто цената при раждане в болницата е доста по-ниска, което ме накара да се замисля.. Раждалите в болницата биха ли споделили мнение по въпроса със стволовите клетки и Селена целс по-специално. Благодаря предварително!

# 142
Здравейте, в Селена можем ли да избираме дата за секцио в събота или неделя, и каква е цената,ако е така?

# 143
Здравейте, в Селена можем ли да избираме дата за секцио в събота или неделя, и каква е цената,ако е така?
В темата назад се коментираше, че може. Цената е двойна.

# 144
В темата назад се коментираше, че може. Цената е двойна.
[/quote
Т.е. 4000лв. Така ли?

# 145
Да, но не ви го казвам от личен опит, а от коментирано тук. Най-добре попитайте лекаря си или се обадете на регистратура за достоверна информация.

# 146
  • Пловдив
Момичета, след обновяването на сайта, не мога да вляза в системата. Някоя има ли същия проблем? Излиза ми грешно потребителско име или парола.

# 147
Не е двойна цената, а 50% от нормалната цена допълнително. Ако е 2000лв ще бъде 3000.

# 148
  • до най-прекрасния мъж
След обновяването сайтът е станал ужасен. Аз влизам, но час по НЗОК не можеш да запишеш. Някои изследвания са ми изчезнали, добре, че всичко имам разпечатано. Иначе, някакви прегледи са качили и изследвания, които преди не се виждаха - тези от престоя в болницата.

# 149
  • Пловдив
След обновяването сайтът е станал ужасен. Аз влизам, но час по НЗОК не можеш да запишеш. Някои изследвания са ми изчезнали, добре, че всичко имам разпечатано. Иначе, някакви прегледи са качили и изследвания, които преди не се виждаха - тези от престоя в болницата.

Със старите потребителско и парола ли влизаш? Аз освен утре да звънна в Селена и да питам.

Общи условия

Активация на акаунт