УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 103 332
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 150
  • до най-прекрасния мъж
Да, запаметени са ми на телефона,  и моите, и на бебето. Влизам си с тях.

# 151
Сменят цялата система, проблемът не е при вас.

# 152
Здравейте,
В момента се сменя болничната система и е възможно да имате някои проблеми при използването на онлайн услугите. Извиняваме се за неудобството и екипът работи непрекъснато, за да намалим дискомфорта за пациентите. Междувременно колегите на Регистратура са на разположение на номер 0886 41 88 41 ако имате затруднения със запазване на час. 
Поздрави от екипа на "Селена"!

# 153
Здравейте, мили мами. Моля, може ли да споделите впечатления за д-р Бране Лазороски като цяло и в частност за водене на женска консултация? Обмислям да се запиша за проследяване на бременност и всеки съвет ще бъде от полза. Благодаря ви. Бъдете здрави.

# 154
Някой успява ли да си запази час онлайн след промените ?

# 155
За доктор Лазороски има само положителни коментари и отзиви , може да прочетете в предишната тема .

# 156
За доктор Лазороски има само положителни коментари и отзиви , може да прочетете в предишната тема .
Той не беше ли в Торакс?

# 157
Той не беше ли в Торакс?

От януари 2022 г. е в Селена, поне така ми казаха. Не намерих много информация за него и за това помолих за отзиви.

# 158
В Селена си е,аз ходих вече веднъж при него,за потвърждаване на бременност,беше мн любезен,мил,обяснителен.Не бързаше за никъде,навреме си влязох за часа.В петък съм на втори преглед за започване на водене на Женска консултация.В супердок,прочетох само положителни отзиви и затова избрах него и не мисля,че ще съжалявам.

Той не беше ли в Торакс?

От януари 2022 г. е в Селена, поне така ми казаха. Не намерих много информация за него и за това помолих за отзиви.

# 159
Аз не съм го посещавала , но мои приятелки бяха при него , включително и за раждане , и останаха много доволни .
В предната тема друго момиче питаше и аз , и други потребители изказахме само положителни отзиви .
Явно е добър лекар и човек , и набира популярност .

# 160
Благодаря за отзивите. Трудно ми е да повярвам, че е обяснителен и не бърза - може би аз съм случила в такъв момент? Била съм при него само веднъж досега, не ми обясни почти нищо, на въпросите отговаряше припряно и кратко, целият преглед беше под 5 минути включително времето, в което гледа бебчо. В тази връзка се чудех по принцип ли е така?

# 161
Някой успява ли да си запази платен преглед онлайн защото аз не успявам и дали е нещо от мене или от сайта ?

# 162
Добро утро,8 коментара по нагоре,пише за проблема!

Някой успява ли да си запази платен преглед онлайн защото аз не успявам и дали е нещо от мене или от сайта ?

# 163
На сайта на Селена видях, че предлагат допълнителни неща като йога за бременни и училище за родители. Някоя от вас дали ги е посещавала?

# 164
  • до най-прекрасния мъж
Гледала съм всички лекции на училището за бременни. Миналата година, когато аз бях бременна, бяха онлайн заради пандемията. Може да се разровите из ФБ групата, има ги качени. Интересни са и има полезни неща.
Йога за бременни отново заради Ковид нямаше миналата година. Според мен не е много желателно в сезона на вирусите да се събирате на тесни и затворени пространства. Има много клипчета в тубата, разгледайте ги.

Общи условия

Активация на акаунт