УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 816
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 375
Който е на смяна

Здравейте, имам планирано секцио скоро, минах консултация при анестезиолог, беше една дама,д-р Георгиева мисля.
Забравих да питам на операцията пак ли ще е тя или който се падне на смяна в този момент.
Знаете ли?
Нямам никаква предварителна уговорка, освен с моя следящ АГ, който ще първи и секциото

# 376
Здравейте , момичета
Знаете ли , дали са спряни женските консултации , заряди грипната епидемия?

# 377
Aз също съм планирано секцио на 07.02,ще минавам консултация скоро и аз,какво решихте пълна упойка или спинална 😊 Също така искам да попитам вече родилите момичета там,показват ли ви как се къпе бебчето и като цяло грижите за него?
[/i]
Здравейте, имам планирано секцио скоро, минах консултация при анестезиолог, беше една дама,д-р Георгиева мисля.
Забравих да питам на операцията пак ли ще е тя или който се падне на смяна в този момент.
Знаете ли?
Нямам никаква предварителна уговорка, освен с моя следящ АГ, който ще първи и секциото

# 378
Момичета, как стои въпросът с виждане на бебето от таткото след раждане? Таткото да чака ли или се обаждат?  И също така как се случва припознаването?

# 379
За сега, ако всичко  е наред и не се наложи пълна упойка, ще е спинална.
Тъкмо видях преди  малко, че имам розовеещо зацапване и май бебчето няма да дочака датата за секцио.
В този ред на мисли мисля да отида  да ме прегледат в Селена, някой знае ли колко  струва  прегледа?

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 20:35 от hintt

# 380
hintt, 60лв. е прегледът в Селена.
Успех 😊

# 381
Таткото чака долу на детските кабинети и му показват бебето след като се роди, но само на вратата.

За припознаването - всичко се случва в болницата. Бащата попълва документи, майката също и това е.

# 382
  • Пловдив
Знаете ли как стои въпроса, ако искам да родя в болницата, но искам да ме изроди АГ, което не работи там? Бях чела някъде, че има такъв вариант, но ако някой знае повече ще съм благодарна!

# 383
  • до най-прекрасния мъж
Аз родих през нощта спешно секцио. Таткото ме закара до болницата и като му казах, че ще я вадят, изчака да мине операцията отвън. След като ме качиха в стаята, попитах акушерка дали може да я види и ми казаха да отиде пред детските кабинети и да изчака. Показали са му я през стъклото на вратата за кратко, колкото да я види и снима. През деня татковците изчакват отвън и до колкото разбрах като се роди бебето, от родилна регистратура питат дали за еди коя си родилка чака някой и насочват отново към детските кабинети.
Относно припознаването, при родилката идва служител на болницата, записва имената и данните на майката и бебето и казват кога да отиде таткото долу на родилна регистратура да ги подпише и той. И това е. След 14 дни в общината по постоянен адрес, ако същият е в Пловдив или в район Западен, където е адресът на болницата, ако адресът не е в Пловдив, се получава и актът за раждане.
Относно израждането, най-добре да се говори с лекаря относно това дали би приел и има възможност това да се случи в Селена. За Амалиеви знам, че израждат в Селена, Минев също.

# 384
Нищо не показват 🤣 оправяш се сам,дана имаш кърма,защотото и мляко не искат да дават🫡🥹
Aз също съм планирано секцио на 07.02,ще минавам консултация скоро и аз,какво решихте пълна упойка или спинална 😊 Също така искам да попитам вече родилите момичета там,показват ли ви как се къпе бебчето и като цяло грижите за него?
[/i]
Знаете ли?

# 385
Точно това ме притеснява,УЖАС. Дано само не откача ,понеже за цената която даваш се очаква да имаш и някаква помощ... освен консумативите разбира се
Нищо не показват 🤣 оправяш се сам,дана имаш кърма,защотото и мляко не искат да дават🫡🥹
[/i]
Знаете ли?

# 386
Аз нямам наблюдение, че не искат да дават мляко. Даже обратното, поне няколко пъти им казах да спрат да слагат, тъй като кърменето потръгна.

Нищо не показват наистина, това ме учуди. Първото ми раждане беше в Токуда и там викаха майката веднъж за тоалет на бебето и показваха, обясняваха и можеше да ги разпиташ. Друг е въпроса, че после в къщи пак се чувствах като в небрано лозе, добре че има всякакви клипчета в youtube, та от там гледахме "как се преоблича новородено", "как се къпе новородено", "как се сменя памперс" и т.н. Grinning

Предстои ми рутинен преглед на 6-тия месец след раждане. Чудя се да чакам ли пак за Ставрев толкова време, то и часове няма да има скоро, а после пред кабинета 2 часа поне....а и за един преглед и цитонамазка дали да не отида при някой по-ненатоварен, в същото време също добър АГ. Кой бихте ми препоръчали?

# 387
С две ръце - д-р Бабаков! Освен че изражда и оперира в "Селена", приема и в кабинета си на бул. "Копривщица". Можеш да си запазиш час в "Супердок".

# 388
Момичета, ще ми дадат ли някакъв документ от спешен ехографси преглед и тонове, предполагам, тъй като имам застраховка изискват амбулаторен лист от самия преглед плюс фактура, за да се възползвам евентуално.

# 389
Да, нищо не искат да показват. А преди раждането когато бяхме в болницата за документите казаха че всичко обясняли. Да ама не.
Точно това ме притеснява,УЖАС. Дано само не откача ,понеже за цената която даваш се очаква да имаш и някаква помощ... освен консумативите разбира се
[/i]
Знаете ли?

Общи условия

Активация на акаунт