УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 696
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 525
Единственото, което мога да кажа е Дано тази промяна да е за добро, както за д-р Минев така и за пациентките му, които ще го последват, където й да отиде той.
Мисля да създам нова тема само за д-р Минев, защото както се очертава в най-скоро време няма защо да бъде обсъждан тук за клиника Селена.

# 526
Това, което пишеш, е доста учудващо за мен. Правиха ми лапароскопия в Пълмед началото на 2020, точно преди Ковид, в АГ отделение специално не се допускаха външни лица, никакви, свижданията отвън бяха, пред отделението, а децата ги извеждаха само до вратата, колкото да ги погледнат близките. Ражданията тогава бяха по 3-4 на ден, не повече. Акушерките вечер дундуркаха бебетата, сякаш са им деца и внучета. Базата беше по-добра от тази в Селена, гардеробчета, мека мебел и т.н. Това, което на мен не ми допадна, е че лекарите сутрин ходят на визитация в екип, тоест всички от двете смени и са едни такива веселяци, държат се толкова неформално, че сякаш ти е дошла тумбата най-добри приятели на гости. За някои може и да е предразполагащо, на мен не ми допада такъв начин на общуване с пациентите. Аз пред себе си искам да виждам максимално сериозни лекари.

Иначе и аз мога само да предполагам какво е провокирало Минев да се прехвърли в Пълмед. Той нямаше ли дялове в Селена? Да не би да има и в Ню Лайф? Доколкото съм в течение доста от АГ в Пълмед работят и в Ню Лайф. Явно всички са навързани...

# 527
Аз не познавам конкретния доктор, нямам лични в впечатления, тук често се споменава името му и явно е добър, но за да се премести от най-голямата специализирана АГ клиника в града в друга, която не е, а само има отделение със сигурност става въпрос за проблеми от по-високо ниво. Simple Smile

# 528
CoCoMilk, чудесна идея за отделната тема.

Fiffy, Селена беше сбъдната мечта на др.Минев. Спомням си времето и на първата копка, и когато я откриха. Там той даде сърцето и душата си. Жалко, че така се развиха събитията. Откакто я продаде нещата тръгнаха назад, дано новата управа да не позволи да се превърне в поредната посредствена болница.

# 529
Момичета, направих тема за д-р Минев

https://m.bg-mamma.com/?topic=1529765.new#new

# 530
Спомних си негова публикация във фейсбук, малко след като си продадоха дяловете и я намерих. Явно е имало нещо и с част от бившите му съдружници:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid04bhbE22rSipWMw … =1478755065714211

# 531
Не мисля, че е нещо невиждано да има смяна на място, където доктор да извършва дейност.
Не изглежда комфортно за пациента, надявам се, че организационно ще е стриктно.

Последните години инвиро доктори в Турция работещи основно с българи са в постоянна ротация на болници, кабинети, хората се нагаждат ако са се доверили.

Успех на д-р Минев.

# 532
Yst_89 , аз говоря за декември 20 - началото на 21 г. Когато раждах в Селена , нямаше човек , който да не бъде тестван за Ковид преди постъпването си . Освен посещенията , моята етърва нямаше и тест в Пълмед . Не мога да кажа защо там режима е бил разхлабен тогава . Като грижи и база родилно не съм виждала от вътре , нейното мнение беше , че доста неща куцат . Акушерките се скатавали , през нощта ги търсила , защото бебето много плачело , а на тях им се спяло . Като и да е , няма нужда от подробности , които не са от първо лице .
Ревматологията беше в такова състояние 2018 , но вероятно всичко вече е оправено .
Има тема за ражданията в Пълмед , мненията са противоречиви , който има желание , може да я прочете .
Относно Селена , имам спомен , че основателите са няколко - Минев , Ставрев и Топалова . В какво съотношение на дяловете , не знам , но съм крайно учудена от продажбата . Какво се случва с дяловете и на другите ?

# 533
Относно Селена , имам спомен , че основателите са няколко - Минев , Ставрев и Топалова . В какво съотношение на дяловете , не знам , но съм крайно учудена от продажбата . Какво се случва с дяловете и на другите ?

Всички продадоха.

Скрит текст:

# 534
  • до най-прекрасния мъж
Предвид лансирането на д-р Даниел Ставрев (напълно заслужава) и оттеглянето на баща му горе-долу по времето, когато продадоха болницата, много силно ми се струва, че са свързани тясно с новия собственик, но това не се афишира. Мои си разсъждения, може и да няма нищо общо.
АГто на Пълмед беше празно преди 4 години, когато аз правих ЦС при тях. Малко стаи са, бяха 4 легла в стаята и беше много претрупано, нямаше как да се разминеш. Не ми допаднаха условията. Обмислях го като вариант за раждане, ако бях забременяла в Ню Лайф, но се отказах, въпреки по-ниската цена. Най-вече заради отличната неонатология избрах Селена, а и там забременях от първи опит и почувствах, че е моето място.

# 535
Да, от профила във фейсбук на д-р Минев по това време, стана ясно от огорчението, че явно са решили да продават, а новия стар собственик се оказват Ставреви замаскирани зад филмово дружество впоследствие.

В живота е обичайно, по скрито нещо от човека няма.
Минава време и човек вижда нови решения.

Селена имат най-добрите неонатолози за региона.

# 536
Само можем да гадаем защо всички тези лекари са решили да продадат нещо изградено с толкова личен труд и любов , нещо разработено, и достигнало най-високо ниво и признания в цялата област …

# 537
  • до най-прекрасния мъж
Доколкото се разбира от поста на Минев са имали противоречия и различни възгледи. Вероятно това е ход, за да отстранят него. Всички други лекари си практикуват все още в болницата, изключвам Ставрев-старши. Вероятно той управлява неформално болницата, защото често съм го виждала да идва. А и лансирането на синът му е много явно от горе-долу същото време. Пак казвам - напълно заслужено, защото е много добър лекар, макар и толкова млад.
Каквато и да е причината, дано нивото остане също толкова високо.
Логиката Минев да се мести в Ню Лайф и Пълмед е че те са преки конкуренти на Селена - няма друг инвитро център, който може да конкурира Селена, нито друга голяма болница с АГ отделение, което има перспектива да бъде добро. Очертава се интересен сблъсък и добра конкуренция, дано е в плюс за всички и двете болници да вървят напред и нагоре.

# 538
Преди две седмици родих в Селена и много си говорехме със сестри, акушерки и санитарки. И аз понеже не съм от Пловдив и съм доста разговорлива се заговорихме и попитах на кой е болницата. Отговориха, че на Ставрев баща и даже купил някакъв хотел отстрани, в който щели да местят инвитрото от трети етаж. И в Селена да има повече места за родилки. Аз като бях в единия ден се родиха около 18 бебета. Настаняваха ги на третия етаж жените. Доста са ангажирани.

# 539
Когато аз раждах също ни бяха настанили на третия етаж , стаята беше много хубава и нямаше много заети стаи там .
Днес случайно се заговорих с позната , която в момента е бременна и тя спомена , че Матев и съпругата му - Апостолова , също ще се местят , ако е вярно , конфликта вече добива друго ниво .

Общи условия

Активация на акаунт