УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 368
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 720
Да ,2 часа ме държа упойката после всичко беше наред .

# 721
Здравейте аз имам едно питане ще постъпя на 24 май и на 25 май сутринта ще ми е секциото, кога трябва да ме изпишат колко дни се седи след секциото. Благодаря предварително 🙏

# 722
  • до най-прекрасния мъж
По клинична пътека са 4 нощувки след секциото, но в повечето случаи след 3тата, ако всичко е наред с бебето и майката, ги изписват. Аз постъпих във вторник малко след полунощ за спешно секцио и в петък ни изписаха. Изписвания има всеки ден, без значение дали е събота/неделя/празник.

# 723
Здравейте някой който е раждала скоро секцио да попитам показват ли бебето на бащата след секциото.

# 724
Показват го 🥰

# 725
А как преминава консултацията с анестезиолог,кой дни и от колко часа и какви въпроси задава?

# 726
Мисля, че всеки ден от 11:00 ч. са консултациите, не се запазва час предварително, а отиваш и си чакаш реда. Дават ти един въпросник, който да попълниш с въпроси свързани с алергии, заболявания и т.н. Накрая го даваш на анестезиолога и той спрямо въпросника може да ти зададе 1-2 въпроса, ако нещо не му е ясно.
А как преминава консултацията с анестезиолог,кой дни и от колко часа и какви въпроси задава?

# 727
И после преди секциото е друг анестезиолог и ти ги задава пак същите въпроси 😁

# 728
При мен беше друг анестезиолог, но никакви въпроси не ми е задавал. Grinning
И после преди секциото е друг анестезиолог и ти ги задава пак същите въпроси 😁

# 729
След лапароскопска хистеректомия съм и ми казаха, че имам право на преглед в рамките на 30дни от операцията. Трябва ли да запазвам час? При лекаря , който ме оперира ли ще бъде или както при свалянето на конците при лекаря, който е в приемния кабинет?
Колко е максималния болничен, който мога да ползвам?

# 730
  • Пазарджик
След лапароскопска хистеректомия съм и ми казаха, че имам право на преглед в рамките на 30дни от операцията. Трябва ли да запазвам час? При лекаря , който ме оперира ли ще бъде или както при свалянето на конците при лекаря, който е в приемния кабинет?
Колко е максималния болничен, който мога да ползвам?
Прегледа се извършва при дежурния доктор на смяна.Но всепак аз си запазих час при моя доктор,прегледаме ,но не ме таксуваха затова.

# 731
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали лекар от Аг Селена за секцио по избор?

# 732
Доктор Костадин Георгиев 👐

# 733
  • Пловдив
Здравейте!
Д-р Ставрев младши води ли още ЖК по здравна каса?

# 734
Привет и от мен.
Дами тези които им предстои да раждат там сега този месец ,могат ли да кажат как са цените,защото чух че от 1ви юни щели да ги вдигат.  Благодаря ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт