УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 98 067
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте на първи преглед след раждане кога е нужно да се отиде? Като спрат лохитте или може докато все още има

# 91
Имам впредвид, че до 10-ти трябва да го предам на работодателя,защото те ги внасяли до 10-то число.

Не е проблем, че закъснявате със срока. Болничните от комисия се издават и със задна дата. Не съм чула да има място с комисия всеки ден. Аз ходех в МЦ Хипократ, там ми беше най-лесно и удобно. Имат комисия два или три пъти месечно, най-дълго съм чакала 7 дни, но не е било проблем, че съм закъсняла със срока. Ходила съм и седмица след изтекъл болничен и са ми пускали със задна дата.

Здравейте момичета. Трябва ми спешно помощ!
Знаете ли къде в Пловдив се минава комисия за един ден. В смисъл да отида с документите,да мина комисия и да ми дадат болничния същия ден или най-късно на другия , понеже закъснявам със срока?

# 92
До 10-ти има време. Може да се обадите в ДКЦ в Тракия и ДКЦ на бул. Васил Априлов. Мисля, че имат комисия по няколко дни в седмицата и би трябвало да издатат болничния за няколко дни максимум.

Имам впредвид, че до 10-ти трябва да го предам на работодателя,защото те ги внасяли до 10-то число.

Не е проблем, че закъснявате със срока. Болничните от комисия се издават и със задна дата. Не съм чула да има място с комисия всеки ден. Аз ходех в МЦ Хипократ, там ми беше най-лесно и удобно. Имат комисия два или три пъти месечно, най-дълго съм чакала 7 дни, но не е било проблем, че съм закъсняла със срока. Ходила съм и седмица след изтекъл болничен и са ми пускали със задна дата.

Знаете ли къде в Пловдив се минава комисия за един ден. В смисъл да отида с документите,да мина комисия и да ми дадат болничния същия ден или най-късно на другия , понеже закъснявам със срока?

# 93
В ДКЦ 5 в Тракия комисията е понеделник и сряда в 13:00 и вторник и четвъртък в 11:00. Отивате, записвате се на регистратура, изчаквате си реда и на момента ви го дават. Заплаща се 30 лв.

# 94
Много благодаря!!!
А може ли да отида без направление от АГ?

В ДКЦ 5 в Тракия комисията е понеделник и сряда в 13:00 и вторник и четвъртък в 11:00. Отивате, записвате се на регистратура, изчаквате си реда и на момента ви го дават. Заплаща се 30 лв.

# 95
Направление не искат. Аз носих картона, амбулаторния лист и пресниман първоначалния болничен от Селена.
Много благодаря!!!
А може ли да отида без направление от АГ?

# 96
Здравейте,
има ли списък някъде на лекарите, които работят и по ЗК в Селена?

# 97
  • Пазарджик
Здравейте. Някой има ли информация колко струва аборт  в 8г.с.по медицинско предписание с  и без направление?Питах днес на регистратурата ,но не ми дадоха отговор, а искам да знам каква сума да си приготвя?

# 98
Здравейте!
 Искам да сменя лекаря си,понеже ми направи много лошо впечатление.
 Лошото е,че за всеки ще намеря по някой лош отзив, и ме е страх да не попадна на подобен типаж.

Може ли да споделите актуално  мнение и опит от кой от тези лекари сте доволни и от кои не - Борислав Иванов, Матев ,Ставрев, Петрова..

И как раждахте при тях- нормално, секцио, ако сте секцио -бързо ли заздравя раната, имахте ли проблеми след това..?

Благодаря за всеки отзив !

# 99
  • до най-прекрасния мъж
Много добро мнение имам за Ставреви, баща и син. Те са репродуктивни лекари и двамата. Ставрев старши ми прави инвитрото, при младши се следих и родих. Прекрасно отношение както по време на бременността, така и по време на раждането. Бебето ми беше седалищно и се налагаше секцио по спешност, защото водите ми изтекоха по-рано от предвидената дата. Обадих му се в полунощ, насочи ме към болницата и малко след мен пристигна и той. Благодарение на тях имам живо и здраво момиченце от първи опит инвитро.
Възстанових се сравнително бързо от секциото, нямам голям белег. Силните болки са първите 2-3 дни, но обезболяването е перфектно и почти не се усещат. От 2рия ден си гледах и обслужвах детето без проблеми. Така или иначе, първата нощ бебетата остават в детска стая, ако са родени секцио. При мен беше в детска стая малко повече от 24 часа, заради среднощното раждане.

# 100
Втора бременност следя при д-р Д. Ставрев,  второ секцио ще бъде заради проблем с очите. След първото се освестих на третия ден. Единственото неприятно нещо е чакането за преглед. По-малко от час и половина не съм чакала, а това вече се случва рядко, чакам все повече ...

Здравейте!
 Лошото е,че за всеки ще намеря по някой лош отзив, и ме е страх да не попадна на подобен типаж.

Може ли да споделите актуално  мнение и опит от кой от тези лекари сте доволни и от кои не - Борислав Иванов, Матев ,Ставрев, Петрова..

И как раждахте при тях- нормално, секцио, ако сте секцио -бързо ли заздравя раната, имахте ли проблеми след това..?

Благодаря за всеки отзив !

# 101
Аз съм много доволна от др Ставрев (син), на случаен принцип се записах при него и не съжалявам. Проследи бремеността от началото ми и родих при него секцио по спешност.

Винаги е позитивен, дружелюбен, отзивчив, което за мен беше важно. С нормална протекла бременност бях и не ми е преписвал една торба хапчета без основателна причина.

Вечерта, когато ми изтекоха водите му се обадих и веднага каза че тръгва към болницата и бях супер спокойна, че ще бъде там. По време на операцията умрях от страх, но имах неговата подкрепа и тази на екип, както и през болничния ми престой идваше по 2 пъти на ден да ме види как съм, на моята съседка по легло докторката й за 3 дена мина 1 път.

Това са моите лични впечатления, ако се навия да имам второ дете бих го избрала отново.

Единствен недостатък, е че се чака много, по 2-3 часа, но и той хвърли между редовни и извънредни пациенти, операции…

За 2-3 дена започвах да ставам по-лесно след секциото, но пълното възстановяване отнема доста време. Проблем с раната не съм имала, др Ставрев шие с вътрешни шевове и не се ходи за махане на конци. Имам червен белег,  но аз не съм го третирала. Обезболяването е на ниво, аз съм доволна, не ме оставиха да се мъча.

# 102
Здравейте!
Споделете кой е лекаря и защо се разочаровахте?

# 103
Аз се следях и раждах при Петрова. Много чакане е там, но жената работи бързо и компетентно, не мога да кажа нищо лошо. Раждах и секцио при нея, в деня след операцията се движех бавно, като охлюв, но непрекъснато, вторият и третият ден ме опъваше като при тежка мускулна треска, на изписването вече си търчах като хеликоптер. Не знам това бързо възстановяване от начина на рязане ли е, от обезболяващите ли е... Но знам, че има майки, които след секцио не могат по един месец да клекнат или да си разнасят бебетата.

# 104
Аз раждах нормално при Матев . Страхотен човек и лекар … повтарям го във всяка тема ☺

Много мил и внимателен . За щастие не съм имала проблеми след раждането . Имах проблем придобит през бременността , но той се справи чудесно в преценката на състоянието ми .

Общи условия

Активация на акаунт