УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 943
  • 1 351
  •   2
Отговори
# 300
Неонатолозите добри ли са? Правят ли прегледи на уши и очи, дали всичко е в норма? Цени?

# 301
Да, добри са. Да, правят. Цени - Влиза си в пакета. Единствено за ортопед се плаща допълнително, по желание е.

# 302
Неонатолозите добри ли са? Правят ли прегледи на уши и очи, дали всичко е в норма? Цени?

Неонатологията им е една от най-добрите в страната като имат и интензивен сектор, ако се наложи някаква незабавна реакция. Това беше едно от нещата, които ме спечелиха като проучвах къде да раждам. Всичко си е включено в пакета.

# 303
Мами, никоя от вас ли не се е следяла при д-р Л. Станева?
Моля, дайте мнение?

# 304
здравейте, предстои ми раждане скоро със секцио, освен направлението, какви други документи да нося и може ли срещата с анестезиолога да се наоарви при самия прием, както и тогава да му направят на място необходимите изследвания?

# 305
  • до най-прекрасния мъж
Срещата с анестезиолога е най-добре да е две седмици преди секциото. Ако нещо се случи и се наложи да е по спешност, ще отреагират и ще Ви разпитат на място. Но за мен е по-добре предварително да се срещнете с анестезиолога. Ще си попълните спокойно въпросника, ще си го прегледа и ще Ви разпита каквото го интересува. Ще Ви обясни за упойката, какво представлява, как се поставя и ще отговори на всичките Ви въпроси. Това е спокойствие и за двете страни.
За изследванията знам, че имат давност 7 дни и аз затова изчаквах. Но пък моята девойка избра да се роди седмица преди насрочената дата, съответно се наложи секцио по спешност и ми ги направиха на място по време на приема. Носех само лична карта, другите документи ми ги изготви следящият лекар по ЗК и само ги занесох заедно листа, който ми даде анестезиолога на регистратура. Ако си се следила там, всички изследвания си ги имат. Ако ли не, трябва да ги носиш.
Най-добре отиди на родилна регистратура в работен ден и занеси каквото имаш. Те ще ти кажат какво още да подготвиш и в какъв срок да го занесеш.

# 306
Д-р Ставрев прави ли секцио по метода Щарк? Някоя оперирана по този метод?

# 307
Здравейте, дали имате някакви пакети  за по комплексни цени за хората който не искат да се следят по ЗК, аз съм си Избрала Илко Ненев  някой следил ли се е и раждал при него някакво мнение

# 308
Секциото ми прави д- р Борислав Иванов. Второ секцио ми е, така, че мога да направя сравнение. Не знам точно метода по който оперира,но ми каза,ме разделя тъканите по тъп начин,т. е .без рязане. Искам да кажа че още на трети ден не усещах никаква болка в областта на белега. А след една седмица все едно е нямало операция. В сравнение с първото ми секцио,това просто е на светлинни години

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 16:06 от mileneira

# 309
И моето секцио ще го прави д-р Борислав Иванов и ми обясни и на мен същото, че не не се режат всички пластове тъкани, а се разделят с ръце мускулните влакна, което помага за по-бързо възстановяване.
Относно срещата с анестезиолог знае ши някой дали трябва  предварително  да ее обадя и да запазя час или да отида в работно време?

# 310
Някой може ли да каже какво е необходимо да носим при постъпване (говоря за лични вещи)?

# 311

А първото секцио кой ви го прави?
И усещате ли придърпване и безчувственост на мястото?

Секциото ми прави д- р Борислав Иванов. Второ секцио ми е, така, че мога да направя сравнение. Не знам точно метода по който оперира,но ми каза,ме разделя тъканите по тъп начин,т. е .без рязане. Искам да кажа че още на трети ден не усещах никаква болка в областта на белега. А след една седмица все едно е нямало операция. В сравнение с първото ми секцио,това просто е на светлинни години

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 16:51 от Milii

# 312
Не се запазва час предварително, след 11:00 са срещите с анестезиолог. Взимате си от регистратура един въпросник, който да попълните и си чакате реда на етаж 2.
И моето секцио ще го прави д-р Борислав Иванов и ми обясни и на мен същото, че не не се режат всички пластове тъкани, а се разделят с ръце мускулните влакна, което помага за по-бързо възстановяване.
Относно срещата с анестезиолог знае ши някой дали трябва  предварително  да ее обадя и да запазя час или да отида в работно време?

# 313

Първото секцио ми го правиха в Бургасмед, некадърна работа. Болеше ме много близо две години след секциото имах изтръпване, на места нямах чувствителност , усещах придърпване и си ме болеше. Бегът доста трудно зарастна и беше червен близо 2 години. Сега няма накова нещо не усещам болка , а белега изобщо не то усещам. Дори д-р р Иванов по време на второто секцио е изрязал първият белег и сета имам само неговият разрез,който не личи.

# 314
А самия разрез напречно ли е или хоризонтално ? Понеже при Щарк пише , че е напречно.

Първото секцио ми го правиха в Бургасмед, некадърна работа. Болеше ме много близо две години след секциото имах изтръпване, на места нямах чувствителност , усещах придърпване и си ме болеше. Бегът доста трудно зарастна и беше червен близо 2 години. Сега няма накова нещо не усещам болка , а белега изобщо не то усещам. Дори д-р р Иванов по време на второто секцио е изрязал първият белег и сета имам само неговият разрез,който не личи.

Общи условия

Активация на акаунт