УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 663
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 615
Ако отида да раждам без да ме е следил лекар, който изражда в Селена, как стоят нещата?

# 616
Поема ви дежурния екип на смяна.

# 617
Здравейте на всички! Родих първото си дете в Торакс и там имаше услуга видео запис на раждането, от която се възползвахме и имаме чудесен спомен. Искам да попитам по-запознатите и раждали майки в Селена дали и те предлагат подобна услуга? Благодаря Ви предварително за отзивчивостта.

# 618
Здравейте на всички! Родих първото си дете в Торакс и там имаше услуга видео запис на раждането, от която се възползвахме и имаме чудесен спомен. Искам да попитам по-запознатите и раждали майки в Селена дали и те предлагат подобна услуга? Благодаря Ви предварително за отзивчивостта.

Здравейте, искам само да ви попитам дали може да споделите впечатлението си от раждане в Торакс? Аз в момента се следя при докторка, която изражда и в Селена и в Торакс. За Селена имам наблюдение, но за Торакс почти нищо не знам.

# 619
  • Пловдив

Здравейте, искам само да ви попитам дали може да споделите впечатлението си от раждане в Торакс? Аз в момента се следя при докторка, която изражда и в Селена и в Торакс. За Селена имам наблюдение, но за Торакс почти нищо не знам.

За Торакс има отделна тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1518332
Вижте там.

# 620
Някой може ли да ми каже ако се наложи бебето да седи в кувиоз каква цена се заплаща на ден за него. БЛАГОДАРЯ

# 621
Нашия бебок се роди на 23.03 наложи се  4 дни да бъде в неонатология , в кувиоз  на кислороди антибиотик.  Два дни беше в кувиоза . Заплатихме само антибиотика , който са му слагали . Не знам как стоят нещата при по-продължителен престой , но от лекарката знам , че ги приемат по клинични пътеки, който са доста парички . Това е и причината при нас да го задържат цяла седмица , въпреки че още на 4 ден детето беше добре и го бяха свалили при мен .
Някой може ли да ми каже ако се наложи бебето да седи в кувиоз каква цена се заплаща на ден за него. БЛАГОДАРЯ

# 622
Наше близко бебенце беше в неонатологията две седмици , приятелката ми каза , че нищо не са платили .

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 10:30 от *Мери*

# 623
Благодаря ви.

Наше близко бебенце беше в неонатологията две седмици , приятелката ми казва , че нищо не са платили .

# 624
По-голяма глупост скоро не бях чела

Веднага след секциото вливат парацетамол, той не е противопоказен на кърменето като цяло, а и в болницата го дават таймирано с оглед на часовете за кърмене. Така че е глупост горе, каквото е писала съфорумката, да. За някакви други лекарства в екстремни случаи, ако се приемат, може и да има някакво изключение.

Много ми е интересно как се осмелявате да заклеймите, че нещо е глупост? Там ли бяхте като ми казаха, че още не мога да кърмя след секцио? Вие ли бяхте на смяна или бяхте с мен в стаята? Що за изказване е това? Всеки споделя какво е преживял. На мен не ми дадоха да кърмя 2 дена след секциото. Вие ли сте човекът, който да каже, че това е глупост? И защо да е глупост? Обяснете. Аз ще ви отговоря. Не е глупост. А е истина. Аз не отричам, че има жени, които кърмят веднага след секцио. Казала ли съм такова нещо? Казах, че след секцио не всички могат да кърмят веднага. И това не е избор на майката.

# 625
Коментарът ти е генерален, не говориш за себе си. Какъв е твоят случай си е твой проблем. Недей да подвеждаш останалите.

Като не искате да ви носят млякото студено - кърмете.

Сега друг е въпросът, ако не ви се занимава, да кърмите.

Това е много забавно изказване. След секцио не ти дават да кърмиш първите 2 дена, защото кърмата ти не е чиста от лекарства. Антибиотик ли ти слагат, не знам, но ми се наложи да се цедя и да си хвърлям кърмата, и коластрата, докато не ми казаха, че мога да кърмя. Не е от мързел или нежелание, понеже имаше и такива изказвания и това само показва, че не сте информирани по въпроса от кога майката след секцио може да кърми.

# 626
Здравийте тези които вече са минали през болницата ,могат ли да споделят предлагат ли се вода и някакви папитки на свободен достъп?Или си налага да си внесем преди престоя ?

# 627
Има диспенсъри в коридора с вода , нямам спомен за други напитки .

# 628
  • Асеновград
Здравийте тези които вече са минали през болницата ,могат ли да споделят предлагат ли се вода и някакви папитки на свободен достъп?Или си налага да си внесем преди престоя ?
От кафето може да си купите всичко. А може и да си носите ако искате нещо специфично. След операция дават безплатни водички.

# 629
От кафето може да си купите всичко. А може и да си носите ако искате нещо специфично. След операция дават безплатни водички.
Супер благодаря! С предишното си раждане в друга болница ,трябваше всеки ден да ангажирам някого да ми носи нещо защото нямаше нищо ,ни вода ни каже нищоо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт