УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 446
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 660
Кюретажът беше около 450лв този януари, доколкото си спомням.

# 661
Здравейте Мами!
Нова съм тук, бременна съм в 22-ра седмица ( първа бременност). Следя от началото на бременността си темите тук и чета. Нямам кой да попитам за някои неща, които не са ми ясни. Моля за инфо от вас.

За сега всичко с бебо е нормално да чукна на дърво. Имам няколко въпроса, по които не можах да намеря нищо тук или поне не ми излиза.
Следя се в АГ Селена при Д-р Лазороски, раждането ще ми е там (четох отзивите и имам и приятелка, която роди и е доволна). Въпроса ми е тази цена 2000 лв  всичко ли включва раждането, екипа и престоя на ден и т.н. Заплаща ли се нещо допълнително? Нещо да не пропускам. Съжалявам, не съм наясно. Четох, но просто се притеснявам.
Другия ми въпрос е :
Ако не дай си боже се роди детето по рано 6-7-8ми месец как стоят нещата?
Никъде в темите за селена не видях нищо  точно по този въпрос. Какви са грижите при тях, доволни ли сте? И какво се заплаща в такава ситуация на ден на частно или по клинични пътеки ли? Колко   често ви дават да го виждате?
Моля да споделите вашите мнения.
Ще попитам и в болницата, просто в момента се замислих по темата, притеснявам се и не намирам инфо.
Цената е за стандартно раждане (нормално или секцио) и вкл. всичко, но ако има проблем извън пакета при родилката или бебето се доплащат услугите. За неонатологията не мога да кажа, но имаше проблем при мен и доплатих към още 1000 лв- преливане на две банки кръв, плазма, др. лекарства и допълнително 4 дни.

# 662
Здравейте, а как стоят нещата с придружител по време на раждане,, доплаща ли се?

# 663
Мисля че не допускат.

# 664
Преди 3-4 месеца допускаха, но искаха доплащане 800 лв.
Здравейте, а как стоят нещата с придружител по време на раждане,, доплаща ли се?

# 665
Здравейте,престои ми абразио на мисед аборт в Селена и въпроса ми е ,някой случайно наясно ли е дали трябва да си нося нощница и чехли или? Тъй като за първи път ми се случва такова нещо и въобще за първи път ще ходя в тази болница и не съм наясно как стоят нещата. Благодаря предварително.

# 666
Здравейте,престои ми абразио на мисед аборт в Селена и въпроса ми е ,някой случайно наясно ли е дали трябва да си нося нощница и чехли или? Тъй като за първи път ми се случва такова нещо и въобще за първи път ще ходя в тази болница и не съм наясно как стоят нещата. Благодаря предварително.
Чехли да, ама нощници има много. Не вярвам да делят пациентите.

# 667
За абразиото само чехли, нощница дават Пожелавам ви бързо възстановяване и всичко най- хубаво напред.

# 668
Дават всичко най-необходимо от там. Държат те до обяд и после те пускат да се прибираш.

# 669
Здравейте искам да попитам дали някой е ходил при доктор Матев понеже детето ми е с пъпна херния и ми се иска при него да го заведа

# 670
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте искам да попитам дали някой е ходил при доктор Матев понеже детето ми е с пъпна херния и ми се иска при него да го заведа
Д-р Матев е репродуктивен АГ. За проблемът на детето Ви трябва да посетите детски хирург. В Селена няма такъв лекар.

# 671
Д-р Матев е репродуктивен АГ. За проблемът на детето Ви трябва да посетите детски хирург. В Селена няма такъв лекар.
[/quote]

Благодаря ви

# 672
Здравейте, знаете ли къде има публикувани цени на лабораторията на Селена? Също да попитам момичетата, които си следите бременносттта по здравна каса в Селена, задължително ли ползвате тяхната “скъпа” лаборатприя?

# 673
Аз се следих по здравната каса и не съм плащала нищо за изследванията, които са ми пускали. По принцип е удобно да си правиш изследванията там, защото всичко се пази в системата и не е нужно да пазиш изследванията и да ги носиш при прегледите и раждането, но разбира се не е задължително да ги правиш там.
Здравейте, знаете ли къде има публикувани цени на лабораторията на Селена? Също да попитам момичетата, които си следите бременносттта по здравна каса в Селена, задължително ли ползвате тяхната “скъпа” лаборатприя?

# 674
Здравейте момичета за вече родилите в Селена може ли да питам как дадохте витам к1 20 капки на 30 ден директно или го сложихте в млякото

Общи условия

Активация на акаунт