УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 506
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 690
  • до най-прекрасния мъж
Полезни ми бяха бонбони за смучене, защото имах дискомфорт в гърлото след операцията и хавлия. Също малко шише за вода. Носех нощница,  но ми казаха, че не мога да ползвам своя и малко плодове, но не ми бяха нужни. Операцията, дори с направление, се заплаща. Искаха и ПКК, но понеже бях точно на 7ми ден след като ги пуснах за операция, ги повторихме. Не съм плащала допълнително. 2020 г платих 1100 лв.

# 691
Здравейте момичета дали някоя от Вас има идея дали д-р Виолета Стратиева все още преглежда в селена .става дума за феталната морфология.. до миналия месец можеше да се запази час през онлайн платформата а сега ве фигурира там
Благодаря предварително

# 692
Някой може ли да обясни защо дори и с направление, пак се плаща една стабилна сума? А, ако си без направление, сумата по-висока ли е?

# 693
  • Пазарджик
Някой може ли да обясни защо дори и с направление, пак се плаща една стабилна сума? А, ако си без направление, сумата по-висока ли е?
Плаща се избор за екип.Ако не си здравноосигурена сумата е по-висока,поне така ми обясниха когато попитах.

# 694
Направлението е, за да дръпнат парите от Здравната каса. Без направление сумата за Вас ще е същата.

# 695
Не е така. Сумата ще бъде по-висока, това, което се плаща от ЗК се приспада от тотала, който би се получил, ако пациентката не е здравноосигурени. Това е частна болница, която просто работи със ЗК. Не е държавна болница, имат си ценоразпис и си го следват. Затова са по-високи цените.

# 696
А въпросният ценоразпис има ли го изобщо на сайта им?

# 697
А въпросният ценоразпис има ли го изобщо на сайта им?
Има ценоразпис, на сайта
anabell_78 , при кой доктор?

Иначе съвета за вода е много полезен. И аз спазвам този принцип. А ако усетя жажда просто си мокрия устните и/или устата и без да гълтам
При д-р Матев. Благодаря за съвета. Ще ми бъде от полза

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 22:04 от anabell_78

# 698
Без здравни осигуровки разбира се цената ще е друга, но с платени осигуровки цената е една и съща с направление или без. Проверила съм. Единия път не взех направление, защото чакам за него по 3часа при личния ми доктор и цената не се е променила. Покриването от здравната каса си го прибира болницата, на нас не ни приспадат нищо.

Не е така. Сумата ще бъде по-висока, това, което се плаща от ЗК се приспада от тотала, който би се получил, ако пациентката не е здравноосигурени. Това е частна болница, която просто работи със ЗК. Не е държавна болница, имат си ценоразпис и си го следват. Затова са по-високи цените.

# 699
  • до най-прекрасния мъж
Те служебно си издават направление, дори да нямате такова. Така че реално пак сте с направелние, само че Ви водят прием по спешност.

# 700
Здравейте, при постъпване в болницата за раждане трябва ли да си носим помпа за кърма? Все още се чудя дали сега да се вземе или след като се установи дали изобщо ще има кърма?

# 701
Помпа има в болницата. Може и да си носиш, няма проблем да я стерилизират, но няма голям смисъл. Ако ще раждаш секцио пък - никакъв. Кърма ще ти тръгне около изписването. Аз дори моята я купих в деня, в който ми махаха конците. Просто много ме болеше, докато кърмя, затова я взех, после нормализирах това, но я ползвах вече, защото нямах достатъчно и исках да знам колко давам на малката, за да знам колко да дохранвам.

# 702
  • Пловдив
Kika, ако таткото има възможност, може да я донесе, когато ти потрябва.

# 703
Аз си носих помпа и ми влезна в употреба. Точно в началото е много важно да се стимулира кърмата. Бебето не искаше да суче и аз цедях и му давах от шише.

# 704
  • Пловдив
Аз си носих помпа и си я ползвах, за да стимулирам кърмата.

Общи условия

Активация на акаунт