УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 349
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 795
В стандартна стая. Не съм прочела въпроса Ви правилно. Simple Smile Може би наистина на регистратура ще ви кажат най-добре за вип стаите как стоят нещата сега.
Хм, а вие в каква стая бяхте? Мисля, че има семейна такава и може тогава да идва, но може и да греша.

# 796
Аз бях във ВИП стая и мъжа ми беше с мен. 250 лв мисля че беше нощувката

# 797
@danaesd
Здравейте, тази цена за ВИП стаята преди колко време беше може ли да споделите.

# 798
Мога ли в Селена даси извадя 45 дневен болничен?

# 799
  • до най-прекрасния мъж
Да

# 800
Аз бях във ВИП стая и мъжа ми беше с мен. 250 лв мисля че беше нощувката

А това скоро ли беше? Или преди да вдигнат цените може ли да споделите.

# 801
Здравейте, може ли някой да сподели мнение за доктор Стратев и доктор Лозоровски?

# 802
Здравейте!
Имам нужда от малко помощ.
За първи път ще посетя д-р Д. Ставрев. Запазих си час през платформата на Селена. След като си записах часа изписа, че е в МЦ Плама ООД. Та къде трябва да отита? В някакъв външен център ли е кабинетът. Нямам никаква представа къде се намира?
Благодаря предварително на отзовалите се!

ПП. Ще съм благодарна ако някой ме ориентира и в приблизителната цена на първичен преглед и консултация

# 803
3 кабинет.

# 804
Просто така се води фирмата. В Селена си отивате , на регистратурата ще ви кажат къде да отидете.
Успех

# 805
  • до най-прекрасния мъж
В болница Селена влизате от централен вход, води се вход Юг. Качвате се на 4ти етаж с асансьора и горе има регистратура. Записват Ви, дават Ви една бележка и с нея отивате да си чакате реда пред 3ти кабинет на същия етаж. Сестрата ще Ви извика по име, когато редът Ви дойде. После с тази бележка плащате долу на касата на първия етаж, която се намира на голямата регистратура, която ще видите на влизане.

# 806
Благодаря ви ❤❤

# 807
Здравейте ,имам въпрос към раждалите скоро в Селена . Ще раждам скоро планово секцио в болницата . Таткото знам че ще види бебето след като го свалят в детска стая ,но пак ли ще може само през стъкло или ще има възможност и да си го гушне ?

# 808
Здравейте ,имам въпрос към раждалите скоро в Селена . Ще раждам скоро планово секцио в болницата . Таткото знам че ще види бебето след като го свалят в детска стая ,но пак ли ще може само през стъкло или ще има възможност и да си го гушне ?
Не е през стъкло. Извеждат бебето до вратата. Гушкане май не може.

# 809
Може да се цунка бебчо от бащата и да го снима
[/b]
Не е през стъкло. Извеждат бебето до вратата. Гушкане май не може.

Общи условия

Активация на акаунт