УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 740
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 990
Стискам палци всичко да е наред.
Ако имате още въпроси съм насреща. Аз също бях много притеснена преди операцията

# 991
Стискам палци всичко да е наред.
Ако имате още въпроси съм насреща. Аз също бях много притеснена преди операцията
❤️❤️❤️ Като мине, ще разкажа

# 992
  • до най-прекрасния мъж
Мисля за киста престоят е два дни. Когато приемаха мен, имаше една жена, която си тръгваше след операция на миома. Тя каза, че са я държали две нощувки. Мен ме пуснаха след първата. Иначе, пътеката е с две нощувки. Аз бях за диагностична (проверка на тръби), като са ми премахнали два мънички миомни възела.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 12:42 от blue.angel

# 993
Здравейте на всички! Изчетох доста мнения за д-р Матев и всички бяха положителни, но не намерих отговори дали повечето при него са родили нормално, или както повечето в последния момент възниква усложнение и ги израждат цезарово. Към момента мисля само да отида на преглед, не съм бременна, но искам да започна да се преглеждам при него още преди това да се е случило. По мненията, които прочетох, си дадох сметка, че обръща внимание на пациентите и наистина го е грижа за тях. Ще се радвам някой да сподели и скорошни мнения от консултации с него. Благодаря!

# 994
  • На изток от Ада
Pretty woman, имам час при него за 13 11. Не съм бременна. Не знам кога ще правим опити
Не знам дали ще се следя там.
Аз ми е интересно колко лв е прегледа.? Изследвания имам много
..

# 995
Около 75 лв може би,щом имате изследвания.

# 996
Pretty woman, имам час при него за 13 11. Не съм бременна. Не знам кога ще правим опити
Не знам дали ще се следя там.
Аз ми е интересно колко лв е прегледа.? Изследвания имам много
..

И аз също като теб, и на мен ми е интересно, тъй като не видях цени, а и да попитам къде се намира МЦ "Плама" ЕООД, тъй като като си запазвах час ми изписа, че прегледът ще е там?

# 997
  • На изток от Ада
Да там пише МЦ Плама, не знам къде е. От Ст Загора сме
Редактор
бул. „Пещерско шосе“ 115, 4001 ж.к. Христо Смирненски, Пловдив

# 998
МЦ Плама е Селена.

# 999
  • На изток от Ада
в Гугъл за Селена пише Пещерско шосе 80 а за това Плама , номер 115..
Pretty woman, час имате ли ?

# 1 000
Фирмата като се плати в Селена на касовия бон е МЦ Плама.
Това исках да кажа.

# 1 001
  • до най-прекрасния мъж
Води се МЦ Плама, но реално си е на адреса на болница Селена. Влиза се от входа откъм Пещерско шосе и се качваш на 4ти етаж. Там са кабинетите на лекарите, в които извършват прегледите. Има регистратура горе на етажа, казваш че си за преглед, дават ти талон и ти казват пред кой кабинет да изчакаш. Докторът вика по име, като ти дойде реда. После, след прегледа, с този талон се плаща на касата на партера.
Преди няма и месец ходих на профилактичен, 75 лв ми взеха за преглед ехограф. При друг лекар бях, но цените са еднакви.
малката лисичка, зависи какво плащаш. Някои услуги са към МЦ, някои към болницата. Но като територия, всичко е на едно място - болница, лекарски кабинети, лаборатория.

# 1 002
Някой правил ли е инвитро при Ставрев с мъжки фактор ?

# 1 003
в Гугъл за Селена пише Пещерско шосе 80 а за това Плама , номер 115..
Pretty woman, час имате ли ?

Да, на 20.11, след вас съм. Благодаря на всички за разясненията, но така и никой не се включи с мнения за д-р Матев Disappointed

# 1 004
  • На изток от Ада
Ми добри мнения има.
Знаете , че за всеки док има и добри и не дотам мнения

Общи условия

Активация на акаунт