УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 629
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 065
Момичета, в Селена правят ли скрининга за новородените за генетичните заболявания тип фиброза и тн?

# 1 066
Мами колко дни е престоят в Селена след секцио? Чета че по здравна каса трябва да имаш 5 нощувки и на 6 ден те изписват,но Селена май те пускат много по рано с цел да се освободи леглото за друга жена.Миналите секцио да кажат дали е така или само слухове.

# 1 067
  • до най-прекрасния мъж
Мен ме държаха три нощувки след раждането и ме изписаха. Родих в ранните часове във вторник и в петък ни изписаха. Аз по епикриза се водех до събота (трябваше да ме изпишат в събота, не в петък), детето до неделя в болницата. Момичето с мен в стаята роди сутринта във вторник и също я изписаха в петък. Така че, да, вярно е, не са слухове.

# 1 068
Мен ме приеха на 21.08 сутринта за нормално раждане,но се наложи на същият ден вечерта спешно секцио.
Изписаха ни на 25-ти около обед.

# 1 069
Знаете ли на каква цена е съхранението на стволови клетки при тях.

# 1 070
# 1 071
Подарявам вит. К1 на някоя бъдеща мама.Знам, че трудно се намира по аптеките.Шишенцето е отворено вчера (22.11). Дава се на бебчето на 30-тият ден от раждането.
Моля, пишете ми във Вайбър, защото тук не влизам 0890305134.

# 1 072
Момичета, искам да попитам за скрининговото изследване, което правят на новородените в Селена. В епикризата на малката пише "скринингово изследване за ФКУ, ВНХ, ВХТ". Резултатите от това изследване получават ли се от някъде?

# 1 073
Здравейте.
Какви са новите цени на преглед с ехограф и цитонамазка?
Благодаря

# 1 074
  • На изток от Ада
Здравейте.
Какви са новите цени на преглед с ехограф и цитонамазка?
Благодаря
без цитонамазка 75лв

# 1 075
Здравейте, може ли жени, на които им е правена хистероскопия от д-р Даниел Ставрев в Селена, да споделят мнение? Боли ли по време на процедурата, кървяхте ли след това? Колко време продължи и изследват ли полипа, след като го отстранят? Също така, взеха ли ви кръв преди самата операция?

# 1 076
Здравейте,

Може ли раждалите при д-р Георги Амалиев да споделят подробности. Интересува ме най-вече подкрепя ли естественото раждане. Как процедира при преносване? Предлага ли индуциране, или пристъпва към секцио? Благодаря!

# 1 077
  • Пловдив
Здравейте,

Може ли раждалите при д-р Георги Амалиев да споделят подробности. Интересува ме най-вече подкрепя ли естественото раждане. Как процедира при преносване? Предлага ли индуциране, или пристъпва към секцио? Благодаря!

Родих сина си при него края на 2019, преносих 2 дни след термин и предложи индукция, по негови думи водите бяха доста понамалели. Мина доста добре, постъпих без разкритие и бебето беше високо, но 5 часа след включване на системите вече беше на бял свят Simple Smile Накратко - с добри впечатления съм от него.

# 1 078
Здравейте, може ли жени, на които им е правена хистероскопия от д-р Даниел Ставрев в Селена, да споделят мнение? Боли ли по време на процедурата, кървяхте ли след това? Колко време продължи и изследват ли полипа, след като го отстранят? Също така, взеха ли ви кръв преди самата операция?

Здравей, не са ми правили хистероскопия. Но съм раждала в Селена и преди това също бях там на една малка операция при Д-р Даниел Ставрев.
В Селена винаги взимат кръв или урина за изследване преди операции. Относно болката и кървенето предполагам че Д-Р Ставрев ще ти изпише болкоуспокояващи.
Най-добре питай него за полипа.
Съветвам те да му се довериш изцяло той е много добър специалист , усмихнат и лекар който винаги ще те успокои.
Пожелавам ти всичко да мине леко и много бързо да се възстановиш ❤

# 1 079
Здравей, не са ми правили хистероскопия. Но съм раждала в Селена и преди това също бях там на една малка операция при Д-р Даниел Ставрев.
В Селена винаги взимат кръв или урина за изследване преди операции. Относно болката и кървенето предполагам че Д-Р Ставрев ще ти изпише болкоуспокояващи.
Най-добре питай него за полипа.
Съветвам те да му се довериш изцяло той е много добър специалист , усмихнат и лекар който винаги ще те успокои.
Пожелавам ти всичко да мине леко и много бързо да се възстановиш ❤

Благодаря много за информацията! И аз останах с такива впечатления за д-р Ставрев, след като отидох при него на преглед. Радвам се, че няма да се налага да търся отделна лаборатория за кръвни изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт