УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 503
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 110
Самият ехографски преглед - да, но аз помислих, че жената пита за кръвните изследвания.
Зависи, при д-р Борис Стоилов БХС излиза за 1 час. Силно го препоръчвам за следене на бременност и раждане.

# 1 111
Да за самите кръвни изследвания той прегледа е на момента без значение при кой е ,но кръвните ме интересува миналия петък ги пуснах и още нищо не е излезнало

Самият ехографски преглед - да, но аз помислих, че жената пита за кръвните изследвания.
Зависи, при д-р Борис Стоилов БХС излиза за 1 час. Силно го препоръчвам за следене на бременност и раждане.

# 1 112
Ако са в селена лабораторията пуснати, проверете при графата документи. Аз чаках, чаках а то се оказало в друга графа.
Да за самите кръвни изследвания той прегледа е на момента без значение при кой е ,но кръвните ме интересува миналия петък ги пуснах и още нищо не е излезнало

# 1 113
Да в Селена е пуснато,но още няма резултат и в тази графа проверявам и нищо

Ако са в селена лабораторията пуснати, проверете при графата документи. Аз чаках, чаках а то се оказало в друга графа.

# 1 114
  • Сливен
БХС - вземане на кръв, резултата до колкото помня излиза от 7 до 10 дни.

# 1 115
Преди 2 дена бях на консултация при д-р Ставрев и акушерката му ми каза, че работи със ЗК, но прегледите при него се заплащат. Затова ми предложи да ме запише при д-р Шентова.

denidimitrova, плащахте ли си всеки преглед при следенето или беше поет от застраховател?
Да всеки преглед си плащах защото допълнителното ми застраховане не поема бременост

# 1 116
Здравейте, някой има ли имейл на  Д-р Борислав Дренски?

# 1 117
Здравейте!
Има ли някоя майка, раждала нормално в Селена, след първо раждане със секцио?
Ако има - интересува ме при кой лекар бяхте и изобщо всички подробности. Simple Smile Благодаря предварително!

# 1 118

Аз пуснах на 07.12. и на 12.12. бяха излезнали в графа документи.

# 1 119
Все още нищо не е излезнало и почвам да се притеснявам Sad не знам защо толкова много се бави

Аз пуснах на 07.12. и на 12.12. бяха излезнали в графа документи.

# 1 120
Пиша ви на ЛС направо Simple Smile

# 1 121
Здравейте момичета! Бремена съм в 9г.с. и се чудя при кой лекар да се запиша за проследяване на бременноста. Препоръчайте ми някой. Понеже ми е първа бременност и нищо не ми е ясно как става записването за женска  консултация в Селена и какви са задължителните изследвания където трябва да се направят?

Препоръчвам Ви д-р Даниел Ставрев, много се чака пред кабинета но си струва чакането. И д-р Шентова е много добра аз от 4 год съм пациентка на д-р Ставрев, по време на бременността няколко пъти ме е преглеждала д-р Шентова тя също е много добра и много добре обеснява много са загрижени и двамата.

# 1 122
Здравейте!
Има ли някоя майка, раждала нормално в Селена, след първо раждане със секцио?
Ако има - интересува ме при кой лекар бяхте и изобщо всички подробности. Simple Smile Благодаря предварително!

Аз преди време, докато търсех информация за моя лекар, попаднах на тази статия
https://www.marica.bg/plovdiv/zdraveopazvane/rqdak-sluchay-jena- … -predishno-sekcio

# 1 123
notamorningdew, благодаря!

# 1 124
Здравейте! Пускат ли бащите на феталната морфология при доктор Стратиева?

Общи условия

Активация на акаунт