УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 482
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 155
Аз бях при др Борислав Иванов,мина два пъти ,включително и в ден неделя .
Платих си за преглед при Янакиев ,но след това на 6 седмична възраст го заведох и при Гоновски . Изключително съм доволна от прегледа му.

# 1 156
Не бях за преглед с ехограф. Викна няколко момичета които лежахме и ни разпита как сме имаме ли оплаквания и т.н. Имах предвид, че беше в кабинета все а не по стаите иначе се интересуваше и питаше как сме, както и по вайбър отговаряше. Но както казах не бях тогава за раждане, нито за задържане
В кабинета вика за преглед, тъй като няма как да си разнася ехографа с него (лежала съм за задържане). Иначе, раждах при него и си минава по два пъти на ден.
По отношение на ортопеда, аз се консултирах с момичето, което беше в моята стая, тъй като тя раждаше за втори път. Тя ме посъветва да си заведа детето аз на ортопед на друго място. Записахме си час и я заведохме на 2-месечна възраст. Сега си посещаваме него периодично. Не бих се съгласила на преглед, на който не мога да присъствам. Още повече, че дъщеря ми имаше вродено изкривяване на ходилата и правихме специални упражнения, които докторът ми показа нагледно как се случват.

# 1 157
  • до най-прекрасния мъж
И ние посещаваме д-р Арнаудов. Доволни сме много. Графикът излиза на 15-ти за следващия месец и се запълва бързо.
За съжаление не работи с НЗОК.

# 1 158
  • На изток от Ада
Някой да има имейла на Матев? Искам да го питам нещо

# 1 159
Аз не раждах при д-р Ставрев, но момичето, с което споделяхме стая беше при него и потвърждавам, че докторът минаваше всеки ден да я види и беше много мил и внимателен.
За ортопед - ние платихме за преглед в Селена преди изписването, а след това посетихме и д-р Арнаудов. За в бъдеще пак ще сме при него, чудесно впечатление оставя и сме доволни от професионалното му отношение и компетенция.

# 1 160
В сайта има списък с необходими неща за болницата за раждане, но има ли и други неща, които са полезни за престоя, но не са написани?

# 1 161
А има ли мами наскоро раждали при др Минев в Селена?

# 1 162
Аз раждах при д-р Ненев. Всеки ден минаваше сутрин към 8 и 1-2 пъти следобед. "Съквартирантката" ми беше при д-р Станева. Тя дойде само в деня на изписването.

# 1 163
Д-р Минев вече не изражда в Селена.

# 1 164
Д-р Минев вече не изражда в Селена.

От скоро пак се е върнал в Селена и изражда само там. Затова исках някой да сподели какво е отношението към неговите пациенти.

# 1 165
Раждах септември  при Ставрев и идваше всеки ден ,даже имаше  дни и сутринта и вечерта идваше включително и на изписването, а относно ортопеда определено съм за ние имахме проблем с крачето който се оправи за месец с носене на ортопедични гащички

# 1 166
Раждах септември  при Ставрев и идваше всеки ден ,даже имаше  дни и сутринта и вечерта идваше включително и на изписването, а относно ортопеда определено съм за ние имахме проблем с крачето който се оправи за месец с носене на ортопедични гащички

Извинете при др Даниел Ставрев ли сте раждала или при баща му?

# 1 167
А знаете ли кои са докторите, които след раждане посещават пациентите си? Раждала съм в друга болница и никой не дава някакви насоки след раждане и сега се притеснявам да не е пак същото.
д-р Ангел Карагьозов изражда в Селена, преглежда в частния си кабинет. Препоръчвам с 2 ръце. Родих секцио по спешност, на ден по няколко пъти идваше да ме види как съм.  И си даваше насоки относно следродилния период.

# 1 168

Извинете при др Даниел Ставрев ли сте раждала или при баща му?
При даниел ставрев баща му не изражда вече

# 1 169
Аз родих секцио март месец. И при мен мина д-р Боев , но никой не ме е насилвал да ходя на преглед , въпреки , че според него имах високо кръвно.
Аз пък бих се върнала отново да родя в Селена , но при друг доктор 🤗
За момента не виждам друга алтернатива за раждане в Пловдив
А при кой доктор родихте?

Общи условия

Активация на акаунт