УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 485
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 170
Аз раждах при д-р Ненев. Всеки ден минаваше сутрин към 8 и 1-2 пъти следобед. "Съквартирантката" ми беше при д-р Станева. Тя дойде само в деня на изписването.
Как се запазва час за д-р Ненев?

# 1 171
  • Пловдив
По телефона. До късната пролет можеше да се запазва онлайн, но после тази опция изчезна.

# 1 172
А знаете ли кои са докторите, които след раждане посещават пациентите си? Раждала съм в друга болница и никой не дава някакви насоки след раждане и сега се притеснявам да не е пак същото.
д-р Ангел Карагьозов изражда в Селена, преглежда в частния си кабинет. Препоръчвам с 2 ръце. Родих секцио по спешност, на ден по няколко пъти идваше да ме види как съм.  И си даваше насоки относно следродилния период.

Бихте ли ми дали телефона за запазване на час при др Карагьозов?

# 1 173
А знаете ли кои са докторите, които след раждане посещават пациентите си? Раждала съм в друга болница и никой не дава някакви насоки след раждане и сега се притеснявам да не е пак същото.
д-р Ангел Карагьозов изражда в Селена, преглежда в частния си кабинет. Препоръчвам с 2 ръце. Родих секцио по спешност, на ден по няколко пъти идваше да ме види как съм.  И си даваше насоки относно следродилния период.

0886720042 на този номер си запазвам час

# 1 174

0886720042 на този номер си запазвам час
[/quote
Много ви благодаря!

# 1 175
  • Сливен
Момичета да ви питам - след раждането, нали се полага безплатен преглед, в рамките на 1 месец. При лекарят който раждахте ли ходихте или при който е на смяна/дежурен? 🤔
И още нещо - казаха за Акта за раждане, след нова година, в община Запад.Тъй като ще пътуваме/не сме от Пловдив/, мислите ли, че акта ще е готов предстоящатя седмица 2-5.01? Раждането ми беше на 19.12.и се чудя, дали за това кратко време, изпълнено с празници, са успели с изготвянето му. Благодаря.

# 1 176
Здравейте!
Може ли да ми кажете дали знаете ли кои лекари от Селена са ,,за,, нормалното раждане? Simple Smile

# 1 177
Момичета да ви питам - след раждането, нали се полага безплатен преглед, в рамките на 1 месец. При лекарят който раждахте ли ходихте или при който е на смяна/дежурен? 🤔
Доколкото разбрах, се ходи при дежурен. Аз реших, че искам при моя дори и да е платено и си записах час при него. Той каза, че нищо не дължа, защото ми се полага този преглед.

П.С.: Относно удостоверението за раждане, предполагам, че ще е готово. Мисля, че за около седмица става.

# 1 178
  • Сливен
Благодаря.
И нещо странично да попитам - 2ри Януари работен ден ли е? Че нещо вече се обърках, с тези почивни и работни..😅 😐

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 10:31 от сикрет

# 1 179
Здравейте!
Може ли да ми кажете дали знаете ли кои лекари от Селена са ,,за,, нормалното раждане? Simple Smile
Даниел Ставрев  е мнооогоооо за

# 1 180
Здравейте!
Д- р Топалова- ще родите естествено при нея. Д- р Ставрев е за естествено раждане, но най вероятно ще ви среже накрая.

# 1 181
  • Пазарджик
Благодаря.
И нещо странично да попитам - 2ри Януари работен ден ли е? Че нещо вече се обърках, с тези почивни и работни..😅 😐
Да,работен е.

# 1 182
На мен докторът ми каза да си запазя час при него след месец и не съм плащала нищо. За акта за раждане предвид празниците не знам, аз родих в понеделник и на следващия понеделник го взехме.
И още нещо - казаха за Акта за раждане, след нова година, в община Запад.Тъй като ще пътуваме/не сме от Пловдив/, мислите ли, че акта ще е готов предстоящатя седмица 2-5.01? Раждането ми беше на 19.12.и се чудя, дали за това кратко време, изпълнено с празници, са успели с изготвянето му. Благодаря.

# 1 183
Здравейте!
Д- р Топалова- ще родите естествено при нея. Д- р Ставрев е за естествено раждане, но най вероятно ще ви среже накрая.
Не съм съгласна за Д-р Ставрев. Родих естествено, бебето беше над 4кг., така го и измерваше на прегледите. Дума не е ставало за секцио.

# 1 184
  • Сливен
Миналата година правих лапароскопия в Селена и тъй като не сме от Пловдив, пътувахме по 150-60км в посока. Запазих час, даже беше сутринта, когато минават за пункция/трансфери. Прегледа беше няколко минути, всичко беше наред.
Просто сега се двуумя, как да постъпим, защото не ми се иска да мъчим бебето и да трябва да е с нас, а не искаме и да го оставяме на някои от родителите ни. Все пак това са 2-2:30 в посока, отделно докато намерим тази община Запад и колко ще се бавим там.За това си мисля, дали не мога да се прегледам в нашият град и от тук следва въпроса ми-има ли някоя дама, която е била в подобна ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт