УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 24

• 97 456
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 215
Някой може ли да препоръча лекар за аборт. Съжалявам че пиша тук знам че много жени се борят за детенце в тази тема но почти съм го решила и искам бърза консултация.

# 1 216
Мисля че тук темата не е за вас , съжелявам , но всеки лекар прави аборт има си телефон обаждате се и решавате  . Не е редно да пишете тука при положение , че си има лекари и телефони !

# 1 217
Много ви моля не с такъв тон никой не иска да попадне на неподходящ лекар независимо за какво точно ще прави консултация. Не намирам за редно така да ме гоните.

# 1 218
Не гоня никого , камоли вас ! Но си има други групи за аборти а тук всички пишат за съвсем различни неща ! Не ви ли е неудобно с група за обмен на данни да питате такова нещо .

# 1 219
  • до най-прекрасния мъж
Групата е за болница Селена и могат да се задават ВСЯКАКВИ въпроси, касаещи услугите на болницата. Не виждам с какво въпросът е неподходящ! Ако беше питала в темата Инвитро в Селена, бих разбрала, но тук определено Е място за подобни въпроси.
Аз бих насочила към Ставрев, защото съм сигурна, че ще си изпипа работата. Доколкото разбирам, става въпрос за аборт по желание. Важно е кой и как ще го направи, особено ако в бъдеще се планира бременност.

# 1 220
Мисля че тук темата не е за вас , съжелявам , но всеки лекар прави аборт има си телефон обаждате се и решавате  . Не е редно да пишете тука при положение , че си има лекари и телефони !
Тук пише всеки, който има нужда от информация, съвет, помощ.
Лекари и телефони - има за всеки, който се интересува от каквото и да е, това значи ли, че не бива да има тема за дискусии?
Не нападайте по този начин, не знаете кой през какво преминава, всички сме жени тук и на всеки може да се случи всичко. Подкрепата е много важна в такъв случай.

# 1 221
Здравейте.Вчера мъжът ми  ходи до болницата за документите - дали са му 2 епикризи за мен, 2 за бебето и ето този документ. Болничен не-защото  в момента не работя и не ми е нужен. Обаче сме в чудене - той попълни документ за припознаване на детето /нямаме брак/ и сега ме пита, дали не е трябвало да му дадът такъв документ, за припознаване. Малко изпадам в шок, да не би, да трябва отново да ходи. Моят мъж както винаги нещо не е разбрал или не питал... А този документ, за какво го издават?

Ако не се лъжа този документ служи за получаване на 15 дневното бащинство. Представя се пред работодателя.

# 1 222
  • до най-прекрасния мъж
Точно за това служи. От деня на изписването бащата има право на платено 15-дневно бащинство. Дните са календарни и се плащат от НОИ.

# 1 223
Здравейте! Днес ходих до Селена за да си направя изследване на  Nk клетки, но за съжаление в петък не правили това изследване. Ако някой има намерение да ходи да знае, че го правят от понеделник до четвъртък до 14 часа. Просто информативно 😊

# 1 224
  • На изток от Ада
Здравейте! Днес ходих до Селена за да си направя изследване на  Nk клетки, но за съжаление в петък не правили това изследване. Ако някой има намерение да ходи да знае, че го правят от понеделник до четвъртък до 14 часа. Просто информативно 😊
благодаря. Ще видим кога ще ходим да пусна имунология пакет

# 1 225
Здравейте! Искам да попитам кои доктори водят ЖК по здравна каса, ако разбира се знаете. Също така мнения. Другият ми въпрос е, след като свършат безплатните 2-3 ехографски прегледа, колко се заплаща за всеки следващ преглед? Много ще съм благодарна, ако получа отговор, защото никъде не намирам точна информация. Желая на всички хубав и усмихнат ден!

# 1 226
Аз се следя по ЗК там, но винаги се заплаща прегледа
Здравейте! Искам да попитам кои доктори водят ЖК по здравна каса, ако разбира се знаете. Също така мнения. Другият ми въпрос е, след като свършат безплатните 2-3 ехографски прегледа, колко се заплаща за всеки следващ преглед? Много ще съм благодарна, ако получа отговор, защото никъде не намирам точна информация. Желая на всички хубав и усмихнат ден!

# 1 227
  • Сливен
Благодаря ви момичета 😊❤️
Ами документа, който е попълвал, че при познава детето?

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 19:31 от сикрет

# 1 228
Аз се следя по ЗК там, но винаги се заплаща прегледа
При кой АГ сте и колко заплащате?

# 1 229
Доктор Атанас Йончев следи по здравна каса. Ако искате прегледи извън тези по Здравна каса - се заплащат.

Общи условия

Активация на акаунт