Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 10

• 56 920
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Интересно… при мен такава практика About you не са прилагали. Те собствени не дават камоли за златната рибка.

# 106
И на мен не ми се е случвало до сега 🤔

# 107
Веднъж бяха пускали кодове за Златна рибка, но отдавна изтекоха и не са пускали нови. Поне аз в нас имам един.

# 108
Това пристигна днес
Скрит текст:
Малко по-малка е, отколкото очаквах, сега се чудя дали да не я върна и да изчакам следващото намаление за друга раница. Иначе е много лека и от това, което прочетох в чуждите форуми, доста издържлива.

# 109
Този продукт включва ли самите закачалки или е само куката?
https://www.aboutyou.bg/p/about-you/kuka-zakachalka-mary-6835051

# 110
Само куката, 3 броя в опаковка. Много полезни между другото.

# 111
Някой има ли код за под 100 лв? ☺️

# 112
Леми, имам за 10%. Какво си хареса>?

# 113
  • Пловдив
Здравейте,
Направих първа поръчка от About you и днес я получих. Поръчах маратонки Nike,  на редовна цена над 200 лв., ненамалени са и вече е изчерпан модела. С маратонките всичко изглежда нормално, но съм учудена, че кутията не е оригинална, а обикновена кафява кутия без надписи. Това нормално ли е?  Винаги досега обувките са ми били в оригиналната кутия.

# 114
Вероятно са връщани от някого и кутията не се е запазила здрава. В такива случаи ги прехвърлят в тяхна кутия, аз имам доста получени обувки в такива кутии.

# 115
Търся актуален код. За над 100лв, ако има значение 😀

# 116
  • София
Якетата NAVAHOO отговарят ли си? Моделът е доста тесен.

# 117
  • София
Аз съм със зимно-М размер и си отговаря според мен

# 118
  • София
Якетата NAVAHOO отговарят ли си? Моделът е доста тесен.
Имам 3 якета, купувани от Амазон и са уголемени. Влезте в немския, на всеки от моделите има таблица в сантиметри за размерите, както и много мнения на клиенти.

# 119
Аз често получавам обувки в картонени кутии на About you, нямам никакви проблеми с обувките.

Днес получих 3 поръчки, от намалението. Едната я направих точно преди намалението, и се радвам, че я направих, защото там е най-голямото ми попадение.

А попадението ето тези боти челси, както ги пишат, но това са пълноценни ботуши, с цип, както си трябва, до коленете. И стават за широк прасец, подходящи са за много широк крак, защото на мен са ми леко широки дори, но!!!! Оставям си ги да нося с топъл чорап, защото има място малко не само настрани, а и напред. Никога не го правих, но сега ще го правя Simple Smile)) За мен беше много голяма изненада да разбера, че има топла подплата

Малко размазана е снимката, но, може да се придобие представа. Удобни са, изглеждат много хубаво, а цената е въобще без коментар.

Кецовете на Габор ми харесват много, но на ахилеса нещо ... малко ми е дискомфортно там. Ще ги пробвам с едни други чорапи после, ако дискомфортът остава - връщам ги, иначе са меки и удобни.

Рикерсите са удобни, както винаги, и изглеждат много добре. Към тази марка забележки няма.

Панталонът на ДП стои чудесно, за ниски дами е супер Simple Smile цветът е по-скоро пепел от рози, но не съвсем, сега нямам възможност да ги снимам, но е красив, много го харесах Simple Smile

Кецките на Фила са безсрамно умалени, май дори 2 номера нагоре ми трябват. Иначе са чудесни.

Дънките са в много красив цвят, но и те са умалени. А в талията са тесни, не успях да ги закопчая. Това е модел, който, ще изглежда чудесно, като се носи по-свободен, но, изглежда, ще ми трябва нещо като 34-35, много са умалени. Нямат никаква еластичност, и са доста плътни. Цветут е красив, но няма нищо общо с този на картинка, по-скоро е тревно зелен, или как се води той.

Широко стъпало с тези сандали изглежда като копито Joy Майтапа настрани, но наистина не е ок, не е естетично въобще. Сандалите са удобни, отговарят си на размера.

Челсита са идеални, но са за тесен крак, стискат доста.

А тези кецове ги видях в последния момент, този модел отговаря си на номера, цветът е чудесен. Малко са по-твърди от очакваното. Когато имам възможност, ще ги пробвам пак, ще ги помисля за сега.

Доста удобна, и, изглежда топла. Наистина има мъхеста подплата, но е само до кръста, а надолу няма Sad  Пък аз търся такава с мъхеста подплата по цялата дължина. По снимките това нямаше как да се разбере. Удобна е, на мен леко широка,  но нямаше по-малък номер. Изглежда добре. Чудя се дали да я задържа или да я върна. Там, за където ми трябва, няма да пасне, там вечно вали и е голям студ, за България, мисля, че може да е ок. Ще я мисля.

Имам още пуловери и сутиени, но за тях после.

Общи условия

Активация на акаунт