Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 10

• 55 672
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Един съвет, никъде не си запаметявайте картите. Не знаете утре в други ден кой ще думне сайта или пък ще изтекат данни.

# 91
  • София
Един съвет, никъде не си запаметявайте картите. Не знаете утре в други ден кой ще думне сайта или пък ще изтекат данни.
Така е, затова пазарувам с виртуалка на револют, която държа с минимален лимит.

# 92
От намаленията този път намазахме всички. За децата обувки, за мен - пуловер и панталон, а мъжът ми е с една поло тениска напред.

# 93
Стоически удържах на поредната излишна блуза. Затворих страницата на таблета и край! Вече - чак за черният петък може да се прежаля за нещо. Дано аз си повярвам, че около мен всички са скептични.

# 94
Само едни панталони за 20 лв поръчах, и то защото имам същия модел в друг цвят, и зная че ми стоят добре. Иначе от списъка ми с любими или нищо не беше намалено или със  съвсем малко. Грижат се да не харчи много пари този път. Иначе последната ми поръчка върнах цялата:

# 95
Тези черните чехли поръчах, вие защо ги върнахте?

# 96
Ха, вeрно, защо ги върна чехлите, Lemy?

# 97
Бяха за подарък, но не съм уцелила размера.

# 98
Бяха за подарък, но не съм уцелила размера.
Отговарят ли си на номера? Благодаря.

# 99
Отговарят си. И аз си ги купих и няма да ги връщам.

# 100
  • Бургас
Хубави са чехлите и отговарят. Аз ги имам от зимата в розово и кафяво. По 13-14 лв бяха тогава.

# 101
Само едни панталони за 20 лв поръчах, и то защото имам същия модел в друг цвят, и зная че ми стоят добре. Иначе от списъка ми с любими или нищо не беше намалено или със  съвсем малко. Грижат се да не харчи много пари този път. Иначе последната ми поръчка върнах цялата:

А зеленото яке защо го върнахте? Бях го загледала...

# 102
Не ми стои добре този А образен модел, разширяващ се надолу, цвета също не ми отива. А и имах някакви очаквания за малко по-дебел и здрав плат.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 13:17 от Lemy

# 103
Днес има код - IRINAT15

# 104
Здравейте, зная че има тема с кодове, но тук сте по-активни. Може ли някой да ми предостави код за отстъпка в Златна рибка (често го дават към поръчка в about you). Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт