Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 10

• 56 925
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Seaa
Този е първия, които съм пробвала и даде този дефект, за другите цветове може да не е така.
https://www.aboutyou.bg/p/vero-moda/pulover-doffy-6658492
Не е точно топчета, а едно завалване по ръкавите и местата с по-голямо триене.

Благодаря много!
Мисля, че се сещам  какъв тип топчета и завалване се получават. Понеже имам анцугови долнища и пуловери с този проблем ужасно много ме дразнят, съответно стават само за вкъщи и като работни дрехи и затова попитах.
Този, който аз съм поръчала е пак Doffy, но друг вариант...предполагам. Ето го.

https://www.aboutyou.bg/p/vero-moda/pulover-doffy-7586922

# 136
Леми, не разбрах...отговарят ли си или не?
Хубави са, ама сегашната им цена е уау!
Нямам идея, не мога да им хвана номерациите. На едни марки съм 30, на други 31, на трети 32.... 🤯

# 137
  • Пловдив
Ако някой иска код за 10% да ми пише...

# 138
Здравейте, някой има ли активен код за отстъпка. Предварително благодаря!

# 139
Пробвай с Denitsa15 . Дава 15% за над 100лв. Мисля, че до края на деня е валиден.

# 140
Пробвай с Denitsa15 . Дава 15% за над 100лв. Мисля, че до края на деня е валиден.
Благодаря!

# 141

Благодаря! Ще ги дебна

# 142
Аз идвам с оплакване, че моята пратка не дойде. Отказали са ми я цялата. Заминаха и обувките на децата, и моите неща, на мъжа ми- също. Неприятна ситуация, а фактът, че нещата са налични в абсолютно същите размери, но на малко по-висока цена, е още по-дразнещ. Дали са ми код като компенсация. Ще си харесам нещо дребно и така…

# 143
Не знаех, че това се случва . И моята пратка се бави . Не съм предполагала, че може да я откажат. Всъщност не ми се е случвало никъде това.

# 144
Ами, случи се. Не знам каква е причината. Днес получих мейл, че е отказана и няма да пристигне. Няма посочена причина, освен извинение и оправдание, че са претоварени.
Както и да е, ще поръчам нови.

# 145
Леле, как така ще откажат цялата пратка, без никаква причина. Бих им звъннала и бих вдигнала един скандал, сериозно, това е някаква невероятна глупост. На мен не ми се е случвало, но се надявам и да не се случи, че е много неприятно.

Да дам отзив на останалите неща от последните ми пратки:

Преди време питах в темата, за сутиените на тази марка, дали си отговарят на размерите, но нищо не се каза по темата. Мога да кажа, че са умалени. Нося 75Е, проверено е с много различни марки, но, тези са умалени, като подгръдна обиколка, а чашките са да кажем, с една идея са по-малки. Нямам идея, 80 или 85 трябва да пробвам, ще видя, ако има нещо на намаление да го харесам.

Този пуловер е много мек и пухкав, но е къс, до талията. Връщам го, че вече има 1-2 броя къси, и не искам повече, щеше ми се да е с нормална дължина.

Имах още в поръчката пуловер на Веро мода от онзи модел Доффи, бледо розов- хубав е, запазих го. Прочетох, че се завалва, и се чудя, моите 3 пуловера, които имам, дали ще имам ядове с тях. Confused

Очаквам още един панталон и пуловери, пак са от намалението, ама не бяха чак толкова намалени пуловерите. Ще ги видя, като дойдат.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 12:03 от Asmegin

# 146
Един лаишки въпрос - как избирате размер колан? Примерно при талия 85см и ханш 105см  и панталони със средна талия - размер 100?

# 147
И аз се чудех скоро за коланите, но ми се струва, че трябва да са по реалната обиколка на талията. Не съм сигурна, обаче.

# 148
На мен ми отказаха една поръчка,сега друга се бави... много кофти

# 149
А при мен идват даже по-рано, отколкото искам : ))

Общи условия

Активация на акаунт