Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 10

• 55 601
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Поръчах това. Имам нужда от ново кожено яке, дано ми харесат живо.

# 61
Изкуших се аз от намалението. Поръчах си ботуши CK , дънки и два ромпъра за бебока

# 62
Здравейте,някой има ли от кожените якета на FREAKY NATION,като размер отговарят ли си,и кожата мека ли е или стои дървена?

# 63
Ан3л, аз имам няколко, за кои питаш - от гладка кожа или естествен велур? Писала съм за якетата в темата, ако я следиш, има отзиви малко назад.

# 64
  • София
Някой има ли проблем със сайта/приложението?  От 3 часа се опитвам да си сменя адреса за доставка-изписва грешка със зареждането, Хюстън нещо си... До офис на Еконт, също не можели да доставят в момента до там.

# 65
TAMARIS Боти Chelsea дали пропускат вода и хлъзгат ли се?

# 66
За всичките модели челси боти Tamaris няма кой да ви даде такава информация. Обикновено не пропускат, но някои се пързалят.

# 67
Всички боти Челси пропускат, ако се носят на дълбок сняг. Ластикът отстрани обикновено е на 2-3 см от подметката и пропуска, ако се намокри.

# 68
Asmegin, за тези боти ли ти бяха добри отзивите?
https://m.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins/milly-7773038

# 69
Взех една рокля и блуза:

Много широка, малко странна кройка и на ръкавите също. Допада ми странноста и, но пък е и късичка. Ще мисля.

Роклята не е лоша, широка с изрязан гръб. Малко странна материя.

И да не съм капо, поръчах си шал и още едно горнище на бански. И едни кецове мисля.

# 70
Шефът Антонио, за тези https://www.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins/boti-do-glezena-8274882, взех ги в кафяво и черно.

# 71
  • Пловдив
Още чакам пари аз...нещо мнооого се излагат. В профила пише, че са преведени...ще видя в понеделник и ще звъня.

# 72
На мен за поръчка от 05.08. са ми превели парите на 18.08. В профила пишеше, че се очаква на 20.08.

# 73
На мен за нещо са превели, за нещо не са, те понеже са няколко поръчки, и получавах мейли, че връщанията признават на парчета, та сега точно ще смятам, кое какво е.

Пак имам проблем със сайта, не мога да добавям артикули в кошницата, направо вече аман. Само се оправя време от време, после пак се прецаква. Не разбирам, каква е тази глупост.

Пуснах аз няколко поръчки все пак, през приложението.

# 74
Какво поръчахте от това намаление? Търся детски обувки, мъжки маратонки, блейзър. Нищо не ми хваща окото.

Общи условия

Активация на акаунт