Колко пари месечно давате за храна?

• 28 558
  • 235
  •   1
Отговори
# 150
Преди месец правих баница, корите бяха 1.50/пакет и ми се видяха скъпички. Ако сега двоен пакет е 9 лв, това значи точно три пъти се е вдигнала цената на пакет. Да, отчитам марките, ама...
А се сещам, че миналата или по-миналата седмица имаше двоен пакет - 2*400г - в К - на промо нещо като 6-7 лв. Сигурно е същият.
Гордж, не съм твърде сигурна, че може за всичко да се обвиняват токът и газта.

# 151
  • София
Аз пък мога, защото знам как се ценообразува.

# 152
Аз по същата причина не мога.

# 153
  • София
Малко производство с 5 служителя и управител. Осигуровки, наем, заплати счетоводител, заделени пари за данък печалба, ДДС, ток, амортизация,  вода и екстри - 20 К.
Колко да ти струва пакет кори?

# 154
Пропускаш да уточниш две неща:
точни суми на изредените разходи
произведено количество

Малко производство в зависимост от настроението (особено в бизнес групата) може да значи малко продукция, малък асортимент, малък оборот, малка печалба, малко работници, малка работна площ... Или липса на двеста двайсе и две маймунки на компютри в 8 отдела...

# 155
  • Great Britain
Коментираните по-горе душ гелове и дезодоранти струват £ 1.00 в магазините когато не са на оферта. Когато са на оферта цената им е £ 0.50. Кори за баница купих миналия уикенд £1.20. Чудна баница стана.

# 156
  • София
Да, с частен бизнес не си се занимавала

Коментираните по-горе душ гелове и дезодоранти струват £ 1.00 в магазините когато не са на оферта. Когато са на оферта цената им е £ 0.50. Кори за баница купих миналия уикенд £1.20. Чудна баница стана.
Това е. Шир потреба консумативи се продават като мидъл рейндж тук. И им се получава.

# 157
Не че не съм се занимавала, ами не ти отърва какво казвам. Ангро всичкият микро бизнес в страната е на ръба на фалита от 1-2-3 десетилетия, малкият далаверства с бензина, а среден и нагоре перат пари и работят ДДСто.
Без точни числа просто си ланкаме.

# 158
  • София
И аз взех от най-евтините кори, които намерих - 1,90 бяха, ама съвсем ясно си спомням, че тях ги купувах за 89 ст преди година и половина някъде. А тея двойни пакети са на марки, които обикновено избягвам, с тази цена съвсем ме отказаха. Както и бутер тесто, бъкано с маргарин… преди взимах веднъж на 7-8 месеца, вече съвсем не взимам.

# 159
  • here and now
Аз виждам много фалирали малки бизнеси. Все още има ентусиасти, които идват със спестяванията си от чужбина и се мъчат да нпаравят нещо. Като видят, че тази работа не е като онази работа, хващат самолета за там от където са дошли.
Говорим точно в сферата на храните, малко прозводство, търговия и обслужване.

# 160
  • София /Абсурдистан
Аз правя хляб в машина и предпочитам френската мая. Купувах я на 50 стотинки. По едно време изчезна. Вчера видях в магазина, че отново има. Е, цената и е вече 1.19лв. И това в Т маркет. На други места може и повече да е.

# 161
  • София
Не че не съм се занимавала, ами не ти отърва какво казвам. Ангро всичкият микро бизнес в страната е на ръба на фалита от 1-2-3 десетилетия, малкият далаверства с бензина, а среден и нагоре перат пари и работят ДДСто.
Без точни числа просто си ланкаме.
Мога числа да ти дам колкото искаш и не, не си права. За среден бизнес говоря.

Не знам откъде купувате кори за два лева, ако не точа, моите са 4 лв.

Желязна Лейди, толкова е от бая време. Поне 3-4 месеца.

# 162
  • София /Абсурдистан
Така е, аз сега чак обърнах внимание.

# 163
За среден бизнес говоря
а малко по-рано:
Малко производство с 5 служителя и управител.
Щом казваш.

# 164
  • София
С пет служителя и управител може да се върти и едър бизнес, но няма какво да ти казвам.

Общи условия

Активация на акаунт